Forum Toyota Romania. Păreri, discuții, service, tot ce înseamnă Toyota.
Forum Club Toyota Romania  
Sitemap

Go Back   Forum Club Toyota Romania > Tehnic > Sisteme Audio Video, GPS, Alarme Auto

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2010, 10:30 AM   #181
ifconfig
Membru junior

Masina: Toyota Corolla 1.4D
ifconfig

Mersi Dane.

Astept sa analizezi si sa ne prezinti concluziile tale.

Mufa de care am intrebat este "Junction connector E53", ce conecteaza la GND urmatoarele echipamente: Steering Lock ECU, ST CUT Relay, Cigarette Lighter, Double Locking ECU; Thanks TechDoc.
ifconfig is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 01:28 PM   #182
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

Masina: toyota corolla
dan.gutu

Deci am intrebat mai multi meseriasi care se ocupa cu asa ceva,firul maro se leaga 99% la +12v de la lampa de mers inapoi,dece spun 99%,pentru ca la toti la care am intrebat,principiu functionarii este ca la mine,nu au intalnit la genul asta de unitate,ca impulsul pentru camera video sa se dea pe un fir separat.Sa nu te chinui prea tare,pune in bricheta o mufa cu firele libere,masoara care este plusul si da un inpuls la firul maro,contactul trebuie sa fie pus si unitatea oprita dar alimentata.Daca unitatea se deschide, atunci te duci cu firul la alimentarea becului de mers inapoi.
dan.gutu is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 06:36 PM   #183
David
Forum Fan

David's Avatar

Masina: corolla solenza scala 1.4
David

nu trebuie conectat la semnalul de mers inapoi nici un fir al unitatii. Camera de mers inapoi trebuie sa aibe in afara de iesirea aia clasica rca, 2 fire, negru si rosu. astea se leaga la semanlul de mers inapoi. dand camera e alimentata, ea da semnal la unitate prin firul rca. cel putin la mine asa e. firele acelea, back si brake eu nu le-am legat nicaieri
Old 08-02-2010, 07:18 PM   #184
ifconfig
Membru junior

ifconfig

Asa este, cum spui tu; pe langa mufa RCA camera mai are si 2 fire pt. alimentare ce se cupleaza la lampa de mers inapoi; cu toate ca este alimentata in momentul cuplarii in treapta de mers inapoi unitatea nu face switch automat pe modul "rear cammera", ci trebuie sa o accesez din meniu pentru a afisa pe monitor imaginile de la camera.
Daca am cuplat firul maro la un 12 V este exact asa cum spunea si Dan, comuta automat pe modul "rear cammera" si in concluzie am conectat firul maro la mufa 2A pe pinul 30;
Ce functionalitati am putea avea daca conectam si brake?

Urmeaza ca zilele urmatoare sa conectez si firele canbus+ si canbus- si va tin la curent cu alte informatii.
Old 08-02-2010, 07:36 PM   #185
David
Forum Fan

David's Avatar

Masina: corolla solenza scala 1.4
David

dan are aparat ca al meu, ce vad in poza e alt aparat. interesant ce zici, la mine cand bag in marsariere, imi apare automat imaginea, legand firele cum am zis mai sus, fara sa umblu in meniu. inseamna ca difera softul la tine.
Old 08-02-2010, 07:37 PM   #186
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Incearca la fel sa dai un impuls cu +12v, si vezi ce se intampla,cred ca iti indica ,cand este frana de mana trasa,altceva nu vad sa ajute.Imi pare bine ca am deslusit-o cu,comutarea automata a camerei. Astazi am descoperit alta chestie la unitatea mea.Atunci cand opresti motorul,dar nu iei contactul de tot,astfel sa functioneze unitatea,dupa 1 minut fix,se opresc difuzoarele spate,probabil sa fie un consum mai mic,atunci cand este motorul oprit.Nu am facut nici o setare,nici nu cred sa fie asa ceva,pur si simplu daca nu pun contactul pe motor, se aude numai in fata
Old 08-02-2010, 09:03 PM   #187
Iulian Vaduva
Membru junior

Masina: Corolla 2007
Iulian Vaduva

Quote:
Originally Posted by ifconfig View Post
Asa este, cum spui tu; pe langa mufa RCA camera mai are si 2 fire pt. alimentare ce se cupleaza la lampa de mers inapoi; cu toate ca este alimentata in momentul cuplarii in treapta de mers inapoi unitatea nu face switch automat pe modul "rear cammera", ci trebuie sa o accesez din meniu pentru a afisa pe monitor imaginile de la camera.
Daca am cuplat firul maro la un 12 V este exact asa cum spunea si Dan, comuta automat pe modul "rear cammera" si in concluzie am conectat firul maro la mufa 2A pe pinul 30;
Ce functionalitati am putea avea daca conectam si brake?

Urmeaza ca zilele urmatoare sa conectez si firele canbus+ si canbus- si va tin la curent cu alte informatii.
Plusul ales este unul permanent(realizat odata cu contactul) sau comutat de marsarier?
Acelasi fir "back"-roz al meu il am si eu pe AS-7306 si nu l-am bagat in seama(m-am multumit cu selectia manuala din menu)!Pentru ca daca acest fir buclucas l-ai conectat la un plus permanent chiar nu inteleg logica chinezilor de a mai trage un fir suplimentar pe care,l-a urma urmei il leaga direct la sursa bateriei(pe + bineinteles) cand puteau sa-l uzineze intern in unitate!
Old 09-02-2010, 06:47 AM   #188
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Pinul 30 este +12v cand se comuta pe mers inapoi.Asa este la unitatea lui,trebuie legat altfel nu se comuta automat.Sa inteleg ca tu selectezi camera de cate ori mergi cu spatele,sau o deschizi doar cand ai nevoie ?
Old 09-02-2010, 07:34 AM   #189
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Cum ati descoperit care este firul ce comuta plusul pe mers inapoi?(In cartea tehnica a aparatului nu scrie nimic de acest lucru)Ati verificat fiecare pin fata de masa dupa ce ati cuplat schimbatorul pe inapoi sa vedeti care scoate +?Si daca aparatul are un pin pe care scoate + pe mers inapoi inca odata nu inteleg logica chinezilor de a nu-l fi legat din prima prin uzinare interna fara a mai fi nevoie sa stau acum sa vad unde este plusul comutat de marche-arriere!
Da,momentan comut manual pe camera cand dau cu spatele!
Old 09-02-2010, 07:50 AM   #190
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Este un fir roz sau maro pe care scrie ''back'',daca nu te pricepi sa il duci in mufa 2 pinul 30,il tragi pur si simplu pana in spate la lampa de mers inapoi,la plusul becului,unde ai legat si camera.Modele mai vechi nici nu au firul asta,pur si simplu simt cand este alimentata camera.Nu firul scoate +12v cand se comuta inapoi,el primeste informatie cu +12v.
Old 09-02-2010, 07:55 AM   #191
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Am uitat sa precizez mufa 2 pinul 30 este la masina nu la unitatea multimedia,si este jos in stanga soferului.Daca nu te pricepi nu umbla acolo,sa nu strici ceva.
Old 09-02-2010, 08:10 AM   #192
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Quote:
Originally Posted by dan.gutu View Post
Am uitat sa precizez mufa 2 pinul 30 este la masina nu la unitatea multimedia,si este jos in stanga soferului.Daca nu te pricepi nu umbla acolo,sa nu strici ceva.
Tu cum ai stiut ca prin mufa 2 pin 30 scoate plusul la mersul inapoi ai vreo schema a cablajului masinii?Nu de alta dar m-ar interesa si plusul comutat la aprinderea lampii de ceata spate pentru a-mi comanda releul nou montat pentru farurile de ceata fata!Firul unitatii "back"ce primeste cei +12V la mersul inapoi din pinul 30-mufa2 ar fi bine sa fie trecut printr-o fuzibila de 1A ,nu se stie niciodata cand se pune in "scurt"ceva prin jucaria chinezilor si e mai nasol dupa aceea.E destul de accesibila mufa asta?
Old 09-02-2010, 10:44 AM   #193
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Nu este nevoie sa treci prin siguranta,traseul respectiv este protejat.Exista un manual de reparatii,unde sunt trecute toate schemele electrice.Vezi ca a pus mai sus @ifconfig un link.
Old 09-02-2010, 11:54 AM   #194
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Quote:
Nu este nevoie sa treci prin siguranta,traseul respectiv este protejat.Exista un manual de reparatii,unde sunt trecute toate schemele electrice.Vezi ca a pus mai sus @ifconfig un link.
Prefer sa se arda numai fuzibila cu comanda pe camera,nu una comuna care mai alimenteaza si altceva.Si pentru o separare mai buna, e mai bine sa iau alimentare(+)din circuitul de forta al farurilor(de marsarier pentru comanda la camera,respectiv far ceata spate pentru comanda releului faruri ceata fata-protejat tot printr-o fuzibila de 1A,mai ales ca bobina releului nu ia mai mult de 150mA)!
Old 09-02-2010, 12:35 PM   #195
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Nu am inteles ce vrei sa faci ! +12v ala de care zic eu ca trebuie dat pe firul "back" trebuie musai de la mersul inapoi,nu din alta parte.Pentru proiectoare poti lua un +12v dupa contact,altfel risti sa ramai cu ele aprinse.Deschide alt thread in alta parte si iti spun acolo cum trebuie sa faci,sa nu bagam lumea aici in faruri de ceata
Old 09-02-2010, 01:37 PM   #196
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Quote:
Nu am inteles ce vrei sa faci ! +12v ala de care zic eu ca trebuie dat pe firul "back" trebuie musai de la mersul inapoi,nu din alta parte.Pentru proiectoare poti lua un +12v dupa contact,altfel risti sa ramai cu ele aprinse.Deschide alt thread in alta parte si iti spun acolo cum trebuie sa faci,sa nu bagam lumea aici in faruri de ceata
Se pare ca n-ai inteles deloc ce-am vrut sa spun!Nu-i nici o problema,se-ntampla!Ti-am trimis PM pentru lamuriri!Incheiem aici acest subiect!
Old 09-02-2010, 01:52 PM   #197
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Gata m-am lamurit in PM.
Old 10-02-2010, 08:41 PM   #198
ifconfig
Membru junior

ifconfig

Pentru cei ce nu reusesc sa localizeze mufa 2A am atasat o imagine.
Vin acum cu o intrebare: aveti idee de unde am putea gasi un conector asemanator cu cel prezentat si recomandat de Toyota?

Eu am folosit metoda "romaneasca" (deduceti voi) dar pe viitor m-ar interesa un astfel de conector (sau ceva asemanator)

Pentru ce interesati de Cruise Control aftermarket voi creea un nou "Thread" in sectiunea "Corolla" pt. ca am cateva informatii interesante pt. cei cu motoare 1.4 (diesel sau benzina) (stiu ca mai este unul deschis pt. Auris dar sper ca nu se vor supara adminii )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled-3.jpg
Views:	74
Size:	71.0 KB
ID:	6420  
Old 10-02-2010, 11:16 PM   #199
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Quote:
Originally Posted by ifconfig View Post
Pentru cei ce nu reusesc sa localizeze mufa 2A am atasat o imagine.
Vin acum cu o intrebare: aveti idee de unde am putea gasi un conector asemanator cu cel prezentat si recomandat de Toyota?

Eu am folosit metoda "romaneasca" (deduceti voi) dar pe viitor m-ar interesa un astfel de conector (sau ceva asemanator)

Pentru ce interesati de Cruise Control aftermarket voi creea un nou "Thread" in sectiunea "Corolla" pt. ca am cateva informatii interesante pt. cei cu motoare 1.4 (diesel sau benzina) (stiu ca mai este unul deschis pt. Auris dar sper ca nu se vor supara adminii )
Man,toata stima pentru efortul depus si informatiile furnizate!
Old 26-02-2010, 07:43 PM   #200
ifconfig
Membru junior

ifconfig

Salut!

Vreau sa va rog pe voi, colegii care rulati IGO pe aceste device-uri postati variantele voastre de sys.txt pt. cei ce nu reusesc sa instaleze.
Old 27-02-2010, 09:24 AM   #201
Herr
Toyota Addict

Masina: Toyota Corolla Sol 1.6 d-VVTi
Herr

Tot nu l-ai convins ?

Asta e sys.txt-ul meu. iGO 8.3.4.117940 cu Gurjon 6.15 pe AS 7310

[project]
name="igo8_pda"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
laneinfo_signpost_enabled=1
resolution_dir="800_480"
vga=0

[rawdisplay]
screen_x=1600
screen_y=960

Zvensen a reusit sa puna numele strazilor in tooltips pe un AS 7306 (acelasi iGO), dar eu nu...
Herr is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2010, 06:21 PM   #202
Gaby
Membru senior

Gaby's Avatar

Masina: Avensis 2.0 D-4D, 2008
Gaby

Asta merge la mine pe 800/480:

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
reset_os_timezone=1
vga=0
skin="ui_igo8"
resolution_dir="800_480"
laneinfo_signpost_enabled=1
shutdown_time=0

[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
highres=0

[screen]
menu_animation=0

[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
enable_roadsign=1
autosave=1
speedcam_enabled=1
sim_speed_factor_max=3.0
lang_registry_2006=1
screen_calibration=1
mute_os_key=1
reserve_memory=1835008
cache=262144

[loading]
show_statustext=1
show_progressbar=0
;text_fontsize=16

[itiner]
show_only_ahead_of_car=1

[smartzoom]
zoom_after_find=1

[tripcomputer]
num_of_trips=3

[map]
2dheadup=1
3d_max_tiltlevel=9000
3d_max_zoomlevel=4000
3d_min_zoomlevel=30
3d_max_zfar=2000
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3000
3dcarsizemax=4000
3dcarsizemul=10000

[3d_config]
roadsign_lines_per_screen=18
disable_roadsign_navigation_mode=0

[timezone]
sync_os_timezone=1

[navigation]
sim_speed_factor=3.0
autoreplan_action="AUTO"
show_current_city=1
show_countrychange=1

[sound]
ding=0
queue_length=200
mute_os_key=1
dynamic_volume_type=1
use_os_volume=0

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=20

[feature]
signpost_coloring=1
text_guidance=1

[route]
route_type="SIMPLE"

[warning]
speedcam_enabled=1
speedwarn_alt_builtup_based=1
Old 01-03-2010, 09:08 AM   #203
zvensen
Toyota Addict

zvensen's Avatar

Masina: 'rolla E15 1.6 Sol M/T
zvensen

Salutare,

@Herr scuze insa tot nu am apucat sa verific unde era setarea aia, cel mai probabil in "prima pagina de setari -> more options -> show street labels (everywhere)".
In sys.txt nu mai stiu care e.

Eu am facut asa cu sys.txt -ul...dupa ce l-am facut sa mearga cu minimum de setari, am inceput sa bag in el cat mai multe...dar ca sa aflu ce e fiecare chestie m-am folosit de system.ini si de google.

E foarte usor de lucrat cu system.ini, eu am facut asa:
1. Intri in IGO si faci o salvare (backup) din "administrare date utilizator" (parca asa ii zice), pentru a avea un "template" de system.ini. In radacina SD-ului se va crea automat un folder "backup", in acest folder se gaseste fisierul system.ini, care este foarte asemanator cu sys.txt -ul.
2. Intri in IGO si setezi ce vrei tu (eventual notezi, sau faci cate o modificare de fiecare data, dar e cam time consuming cu o sg modificare de fiecare data..
3. Salvezi modificarile, adica creezi iarasi un backup (atentie sa copiezi inainte system.ini-ul "template" in alta parte).
4. In noul backup se va gasi fisierul system.ini cu modificarile facute de tine. Il compari cu system.ini -ul "template" si vezi efectiv ce s-a modificat.
5. Lucrezi in paralel cu system.ini si sys.txt, in system.ini vezi ce anume s-a modificat in functie de ce schimbari ai facut, iar in sys.txt adaugi ceea ce ai nevoie, cu conditita ca ini-ul lucreaza cu ghilimele iar txt-ul nu, daca lasi parametrii cu ghilimele e ca si cand ar fi comentati (nu ii ia in considerare).

Recomandat ar fi sa nu faci foarte multe schimbari din prima pentru ca e posibil sa nu mearga ceva si sa nu stii de la ce nu a mers.
Toata chestia e sa aveti timp si rabdare, eu mi-am alocat atunci timp si nu mai umblu la nici o setare prea curand...

Sper sa ajute pe cineva ce am scris pe aici, si sa nu deranjeze pe nimeni...

Mai jos, sys.txt-ul meu:

[project]
name="igo8_pda"
name="ui_igo8_da"
name="tw_pda"
[gps]
port="3"
baud="9600"
[interface]
theme="skin\GJ6.14p_da_480x800_800x480.zip"
skin="ui_igo8"
laneinfo_signpost_enabeled=1
vga=1
maxzoom2d=6900000
show_exit=1
show_tmc_eventlist=1
[local]
voice_key="Rom_f1"
voice_path_hint="voice\Voice_Rom-f1.zip"
language_lcid="1048"
language_key="romanian"
lang_path_hint="lang\Lang_Romanian_Pda.zip"
dateformat="8"
[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
Vga=0
highres=0
[map]
rasterorder=""
viewpreset_front1="30,100,7200,10"
viewpreset_front2="140,7000,6000,10"
viewpreset_top="600,50000,225,10"
viewpreset_front3="140,7000,6000,10"
popup_info="1"
2dheadup=1
3d_landmarks=1
3d_buildings=0
3d_buildings_distance=1
3d_dem=1
3d_dem_detail=3
3d_roads=1
3d_tunnels=1
3d_max_tiltlevel=90000
3d_defaul_tiltlevel=9000
3d_max_zoomlevel=500
3d_min_zoomlevel=40
3d_scale_carmodel=1
3d_max_zfar=3500
show_labels=1
show_oneway=1
show_blockroad=1
follow_gps=1
Map_mode="3D"
rotation="0"
[navigation]
show_countrychange="1"
[route]
allow_ferry="0"
allow_uturn="1"
allow_carpool="1"
[3d_config]
[3d]
show_guidance_strip=1
show_guidance_arrows=0
guidancearrow_first_size=1.5
guidancearrow_first_alpha=24
guidancearrow_second_size=0.8
guidancearrow_second_alpha=12
max_poly_segments_shown_1=400
max_poly_segments_shown_1=200
[roundaboutcam]
enabled=0 ;(1)
centery=20 ;(50)
[smartzoom]
auto_follow_time=10
enabled=1
minzoom=60
maxzoom=170
minangle=45
maxangle=73
overview=1
overview_zoomlevel=3000
overview_distance=30000
angleoffset=8
minzoom2d=200
maxzoom2d=1500
zoom2dpercent=135
zoom_after_find=0
use2d=1
restore_smartzoom_on=1
[screen]
menu_animation=0
nightmode=0
current_background="default.bmp"
[timezone]
sync_time=1
use_auto=1
tzbias=-120
index=37
tzdbias=-60
auto_index=296
[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
enable_buildings=1
queue_length=200
sound_q_length=250
show_speed_limit=1
speedcam_enabled=1
disable_outlookpoi=0
earth=1
show_oneway=1
autosave=1
tts_min_ready_wav=1
tts_getaway_time=100
sound_q_length=200
[warning]
speedwarn_tolerance=110
speedcam_warning=1
pedestrian_warning="1"
speedlimit_warning="1"
speedlimit_warning_voice="1"
speedcam_soundtype="2"
speedwarn_toltype="1"
speedwarn_alt_toltype="1"
speedwarn_alt_tolerance="110"
speedcam_visualtype=1
[warning.driveralert.settings]
preshow_distance_cat0="500"
preshow_distance_cat1="500"
preshow_distance_cat2="500"
[sound]
sound_q_length=200
queue_length=250
ding=1
dynamic_volume_voicemaxspeed="90"
dynamic_volume_type="0"
sound_volume="64"
[msnd]
msnd.start=0
[navigation]
gps_pos_to_road=1
show_current_city=1
[3d]
;### 3d landmark and buildings render distances, see also $skin$\common\clip_planes.ini
building_camera_distance_near=60 ;(100)
building_camera_distance_medium=120 ;(120)
building_camera_distance_far=180 ;(150)
fade_distance_for_car=40 ;(20)
fade_distance_for_guidance_arrow=50 ;(50)
fade_overlap_tolerance=50 ;(50)
[feature]
signpost_coloring=1
[default]
name="default"
length=16.5
width=2.6
height=4.5
weight=22000
maxspeed=90
actualweight=22000
axles=5
trailers=1
icon=1
hazard=-1
vtr=1
[tts]
tts_buffer=131072
tts_logics=3
always_say_road_names=1
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=0
priority="HIGH"
Old 01-03-2010, 09:28 AM   #204
Herr
Toyota Addict

Masina: Toyota Corolla Sol 1.6 d-VVTi
Herr

Wow... dar stiu ca ai avut rabdare !!

Chestia cu street labels ma asteptam si eu sa faca smecheria cu tooltips, dar la mine nu merge. Nici pe AS 7310, nici pe HP iPAQ 210... Cred ca am sa incerc si sys.txt-ul tau, sunt curios daca se vede in 800x480, caci la mine a trebui sa dublez fiecare axa
Herr is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2010, 10:44 AM   #205
zvensen
Toyota Addict

zvensen's Avatar

Masina: 'rolla E15 1.6 Sol M/T
zvensen

Daca ajuta cu ceva, eu am observat ca arata street labels doar in modul de navigare, atunci cand iti arata pozitia si esti efectiv in navigare, daca stai pe loc si nu ai semnal GPS si cauti pe harta una alta nu cred ca arata..
Iar referitor la setarea aia, daca ai schimbat street labels pe everywhere si nu ai incercat cum am spus mai sus, degeaba....iar daca ai oprit si repornit device-ul, la repornire nu cred ca a ti-a pastrat setarea.
In fine mai mult ca sigur ai facut si tu incercarile astea insa poate ajuta pe altii..

Incearca, insa daca iti mai aduci aminte, initial cand mi-a venit aparatul, mi-ai dat tu sys.txt-ul tau sa incerc cu el si nu mi-a mers...deci e posibil sa nu mearga nici la tine asta..
Old 01-03-2010, 09:20 PM   #206
Iulian Vaduva
Membru junior

Iulian Vaduva

Sys-ul pe care mi l-ai trimis mie,pentru care iti multumesc inca o data,mi se pare a fi cu mult mai misto ca asta prezentat acum.L-am mai modificat eu un pic pentru a seta direct ceasul GMT si a nu mai da eroarea aia de care ti-am vorbit cand ajungeam la destinatie,adica asta:
[project]
name="igo8_pda"
name="ui_igo8_da"
name="tw_pda"

[gps]
port="3"
baud="9600"

[interface]
theme="skin\GJ6.14_beta_480x800_800x480.zip"
skin="ui_igo8"
laneinfo_signpost_enabeled=1
vga=1
maxzoom2d=6900000
show_exit=1
show_tmc_eventlist=1

[local]
voice_key="Rom_f1"
voice_path_hint="voice\Voice_Rom-f1.zip"
language_lcid="1048"
language_key="romanian"
lang_path_hint="lang\Lang_Romanian_Pda.zip"
dateformat="8"

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
Vga=0
highres=0

[map]
rasterorder=""
viewpreset_front1="30,100,7200,10"
viewpreset_front2="140,7000,6000,10"
viewpreset_top="600,50000,225,10"
viewpreset_front3="140,7000,6000,10"
popup_info="1"
2dheadup=1
3d_landmarks=1
3d_dem=1
3d_dem_detail=3
3d_roads=1
3d_tunnels=1
3d_max_tiltlevel=90000
3d_defaul_tiltlevel=9000
3d_max_zoomlevel=500
3d_min_zoomlevel=40
3d_scale_carmodel=1
3d_max_zfar=3500
show_labels=1
show_oneway=1
show_blockroad=1
follow_gps=1
Map_mode="3D"
rotation="0"

[navigation]
show_countrychange="1"

[route]
allow_ferry="0"
allow_uturn="1"
allow_carpool="1"

[3d_config]

[3d]
show_guidance_strip=1
show_guidance_arrows=0
guidancearrow_first_size=1.5
guidancearrow_first_alpha=24
guidancearrow_second_size=0.8
guidancearrow_second_alpha=12
max_poly_segments_shown_1=400
max_poly_segments_shown_1=200

[roundaboutcam]
enabled=0 ;(1)
centery=20 ;(50)

[smartzoom]
enabled=1
minzoom=60
maxzoom=170
minangle=45
maxangle=73
overview=1
overview_zoomlevel=5000
overview_distance=30000
angleoffset=8
minzoom2d=200
maxzoom2d=1500
zoom2dpercent=135
zoom_after_find=0
use2d=1
restore_smartzoom_on="1"

[timezone]
sync_time="1"
use_auto="1"
tzbias="-120"
index="37"

[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
enable_buildings=1
queue_length=200
sound_q_length=250
show_speed_limit=1
speedcam_enabled=1
disable_outlookpoi=0
earth=1
show_oneway=1
autosave=1
tts_min_ready_wav=1
tts_getaway_time=100
sound_q_length=200

[warning]
speedcam_visualtype=2
speedwarn_tolerance=110
speedcam_warning="1"
pedestrian_warning="1"
speedlimit_warning="1"
speedlimit_warning_voice="1"
speedcam_soundtype="2"
speedwarn_toltype="1"
speedwarn_alt_toltype="1"
speedwarn_alt_tolerance="110"
speedcam_visualtype="1"

[warning.driveralert.settings]
preshow_distance_cat0="500"
preshow_distance_cat1="500"
preshow_distance_cat2="500"

[sound]
sound_q_length=200
queue_length=250
ding=1
dynamic_volume_voicemaxspeed="90"
dynamic_volume_type="0"
sound_volume="64"

[msnd]
msnd.start=0

[navigation]
gps_pos_to_road=1
show_current_city=1

[3d]
;### 3d landmark and buildings render distances, see also $skin$\common\clip_planes.ini
building_camera_distance_near=60 ;(100)
building_camera_distance_medium=120 ;(120)
building_camera_distance_far=180 ;(150)

fade_distance_for_car=40 ;(20)
fade_distance_for_guidance_arrow=50 ;(50)
fade_overlap_tolerance=50 ;(50)

[feature]
signpost_coloring=1

[default]
name="default"
length=16.5
width=2.6
height=4.5
weight=22000
maxspeed=90
actualweight=22000
axles=5
trailers=1
icon=1
hazard=-1
vtr=1

[tts]
tts_buffer=131072
tts_logics=3
always_say_road_names=1
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=0
priority="HIGH"
Old 01-03-2010, 10:37 PM   #207
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Am si eu o problema la unitatea mea,poate ma ajuta cineva care se pricepe.Pe navigatie se reseteaza la o anumita perioada,cateodata mai des, cateodata la 2-3 ore de mers.Cand se face resetarea,blocheaza si unitatea atunci cand ruleaza pe USB sau DVD,dar nu mereu.Daca scot cardul cu navigatia merge perfect.Am observat ca,cu AMIGO,se reseteaza dar la o perioada mai mare.
Old 02-03-2010, 08:39 PM   #208
adydumitrescu2001
Membru junior

adydumitrescu2001's Avatar

Masina: corolla 1.4 d4d luna
adydumitrescu2001

Ma intereseaza si pe mine Cruise control pentru o corolla 1.4 d ,an 2007, daca se poate monta ?
Mersi
adydumitrescu2001 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2010, 08:12 AM   #209
jijiman
Forum Fan

jijiman's Avatar

Masina: Toyota Corolla E15 1.4 D-4D Luna (+VSC)
jijiman

Vezi ca e un thread cu acest subiect pe forum, dar din cate am inteles si de pe alte forumuri nu se poate monta pe 1.4 D-4D pentru ca nu are echiparea pentru Cruise Control. Uite si threadul http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=2058
Old 03-03-2010, 12:50 PM   #210
dan.gutu
Membru senior

dan.gutu's Avatar

dan.gutu

Se poate pune dar nu original,se monteaza o alta maneta,care este universala.Instalatia respectiva se poate pune la orice masina,diesel sau benzina,si functioneaza ff bine,costa cam 250 de euro,as pune link,dar ma gandesc ca le fac reclama.
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules