![]() |
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Masina: Honda Civic 1.8 i-VTEC
![]() |
Intrucat in ultima perioada mai primim mail-uri cu diferite solicitari pe "adresa redactiei", si sunt dificil de plasat undeva anume, le vom posta aici.
Incepem cu unul din ele; daca aveti sugestii, daca doriti sa raspundeti persoanei, daca aveti idei pentru mesaj, nu ezitati sa le spuneti/faceti (spre exemplu, unde credeti ca ar fi cel mai bine sa plasam mesajul). Buna ziua, M-am inscris astazi pe forumul vostru la indemnul unui prieten, care este vechi membru. Sunt Cristian Pop, de la "Expert Detailing - Salonul de frumusete pentru masina ta!"R As dori sa ofer membrilor acestui club select un ghid de ingrijire cosmetica a automobilului, care este rodul studiilor mele in domeniu si a experientei nemijlocite de peste 10 ani. Manualul acesta pentru DIYS are 70 de pagini PDF, contine fotografii, informatii de cele mai multe ori secrete (folosite de profesionisti), scheme explicative (MindMaps) si multe altele; ocupandu-se atat de exterior cat si de interior. Valoarea lui de piata este de peste 100 euro - spre comparatie, eu am achizitionat un ghid de la Auto Magic cu 45$, desi continea doar 25 de pagini PDF si se ocupa exclusiv de exterior - iar eu doresc sa-l ofer GRATUIT membrilor acestui forum. Ce solicit in schimb este doar ca fiecare doritor sa-mi trimita o adresa de email unde vrea sa primeasca materialul. Nu cred ca este bine sa fie publicat direct pe forum sau pe vreun site, pentru ca este o lucrare confidentiala, ORIGINALA si valoroasa; iar un demers ca asta i-ar scadea in mod artificial importanta => de aceea insist sa-l trimit personal. As vrea pentru inceput sa stiu ce parere aveti fata de intentia mea si cum credeti ca ar fi mai bine sa procedez? Dupa aia, daca veti considera ca merita, as fi incantat sa ma sustineti astfel incat sa-l primeasca cati mai multi dintre membrii Club-Toyota.ro. Cu prietenie, Cristi P.S. Imi puteti raspunde si la cristian.pop@expertdetailing.ro . Multumesc anticipat! P.P.S. Nu intentionez sa vand nimic din aceasta pozitie, sa fac publicitate sau sa ma refer vreodata la vreun brand sau marca de produs, nume de unealta sau de serviciu. Aceleasi reguli sunt respectate si in continutul materialului "Cartea de Detailing pentru DO-IT-YOUR-SELF". Daca veti considera necesar pot trimite in avans prezentarea/invitatia pentru solicitarea "Cartii" la adresa de email pe care o veti indica si chiar documentul de 70 de pagini. Va scriu acest email si pentru ca as vrea ca postul sa apara la rubrica pe care o considerati cea mai potrivita, pentru o audienta pe masura. User Name: Expert Detailing Email: cristian.pop@expertdetailing.ro |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Toyota Addict
Masina: `Rolla...
![]() |
Atata timp cat e moca
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Membru junior
Masina: Toyota Corolla 1,6 L Sol
Dual VVT-i
![]() |
Un manual de nota 10. Asta dupa o "rasfoire" extrem de sumara. O sa-mi gasesc obligatoriu timp pentru un studiu "adanc" si sunt convins ca voi fi nevoit sa maresc nota. Multumesc in primul rand pentru promptitudine !
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Fan
Masina: Avensis luna 2 D4D, Yaris Sol 1.3 MM
![]() |
Am primit manualul, si l-am citit. Sunt informatii prezentate de un profesionist, intr-o maniera inteligibila si pentru un profan (asa cum sunt eu). Iti explica mai mult sau mai putin detaliat, de ce, cum, cu ce si cand trebuie sa faci sau sa nu faci anumite lucruri legate de felul in care arata masina ta. De asemeneni se poate constitui si intr-un ghid referitor la produsele pe care sa le folosesti.
Nu este insa o lucrare foarte amanuntita. Dupa ce am citit-o, am ramas cu impresia ca pentru a acoperi complet toate aspectele legate de estetica masinii (si ma refer aici in special la tehnica si materii prime / echipamente, unde am simtit nevoia sa aflu un pic mai multe) ar mai fi ceva de scris. E normal, e un ghid care incearca sa surprinda (in mare parte reuseste) cerintele de informare atat a unor cititiori interesati in a face detailing ca business cat si a unora care vor sa faca treaba asta doar pentru masina lor, in garajul propriu. Face profanul (adica pe mine) sa inteleaga de ce acest serviciu este binevenit si se justifica pentru el un pret mult mai ridicat decat o spalare oricat de atenta la o spalatorie de cartier. In opinia mea, e o lucrare pe care orice posesor de masina, care tine la utilajul pe care il conduce, ar trebui macar sa o rasfoiasca!
|