![]() |
|
|
|
#31 |
|
Membru junior
Masina: Avensis classic 2.0 D4-D
![]() |
De pe http://www.toyota-europe.com/about/n...ex-recall.aspx
se poate ajunge la un motor de cautare: http://vinrecall.toyota-europe.com/default.aspx prin care puteti sa aflati raspunsul daca masina voastra este prinsa sau nu in campania de recall. Bafta! |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Membru senior
Masina: Avensis 2.0 D-4D, 2008
![]() |
Nu cred ca e edificator pentru RO !
O masina care a fost rechemata, telefonic, la Toyota Sud (nu a mea), apare ca nefiind prinsa in campania de recall ... Sper ca in Ro sa nu cheme TOATE masinile in service, asa, de control ...
|
|
|
#33 | |
|
Membru junior
Masina: Avensis classic 2.0 D4-D
![]() |
Deocamdata nici eu cu un avensis classic (2008) nici un coleg de-al meu cu o corolla din (2007) nu am primit nici o instiintare cum ca trebuie sa ne prezentam la service pentru verificari. Acelasi lucru il zice si motorul de cautare.
Acum eu ce sa zic... sper sa nu fie asa cum zici tu... Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Forum Fan
Masina: -
![]() |
pe ave clasic este un alt tip de pedala ...
|
|
|
#35 |
|
Membru junior
Masina: Toyota Corolla E15, 2008, 1.6 Dual VVTi, Luna
![]() |
Si eu am fost sunat sa ma prezint in service cu Corolla mea. Si pentru ca am luat masina de la dealerul din Braila, m-a sunat o tanti de-acolo si mi-a facut ea programare la service in Bucuresti, in Pipera. Maine dimineata la ora 8
sunt programat.Chiar am fost sunat azi de alta tipa de la service-ul Pipera sa confirm programarea. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Toyota Addict
Masina: 'rolla E15 1.6 Sol M/T
![]() |
Pana la urma care a terminat cu actiunile astea (pedala,directia..) si care e schema?
![]()
|
|
|
#37 |
|
Membru junior
![]() |
Eu am fost dar pentru problema cu pedala de acceleratie. Despre problema cu directia nu stiu ce sa zic. Cei de la service nu au zis nimic de asa ceva.
Toata treaba a durat maxim jumatate de ora, au schimbat baietii placuta aia si gata am plecat. Nu se simte nimic, nici mai bine, nici mai rau ca inainte. E la fel. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Membru senior
Masina: Auris 1.6 Sol
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Toyota Addict
![]() |
Acum pe bune, oare astia la noi ii fac ceva?
Ai vazut ceva pe geamul ala prea minunat de la ei? Nu stiu, cred ca am si luat-o razna, dar in tara asta...a tuturor posbilitatilor....
|
|
|
#40 |
|
Membru junior
![]() |
Fiind sambata ora 08:00 AM
Si masina era parcata destul de aproape de geam si am putut vedea cand a scos nenea pedala, cand a inlocuit bucatica aia de metal (ca habar nu am cum sa-i spun) si cum a montat pedala la loc. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Toyota Addict
Masina: Toyota Corolla Sol 1.6 d-VVTi
![]() |
Pai sa ni le trimita prin posta si le montam noi...
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Toyota Addict
![]() |
Da frate, chiar asa
![]() In fine, nu stiu ce sa fac, sa mai astept sa ma sune pentru programare, sau sa sun eu... ![]()
|
|
|
#43 |
|
Forum Fan
Masina: Auris 1,6L VVT-I SOL Corolla 1,4L D-4D TERRA
![]() |
Am fost şi eu săptămâna trecută cu Aurisul după ce primisem o scrisoare în prealabil.
Au verificat vreo 20 de minute, totul ok, n-au schimbat nimic.
|
|
|
#44 |
|
Membru junior
![]() |
Da-le un mail cu seria de la sasiu sau da un telefon mai bine. Nu sunt paranoic de felul meu dar daca tot au facut actiunea asta eu zic ca e mai bine sa te duci. Daca vei avea vreo problema, cel putin asemanatoare, probabil va trebui sa-ti schimbi pe banii tai mai tarziu. Si poate nu este asa de placut.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Membru junior
![]() |
unde s-a ajuns si nu m-ar mira ca multe din plingerile depuse sa sfirseasca astfel : http://finance.yahoo.com/news/Japan-...&asset=&ccode= inainte de a da cu paru` cititi-l pt a vedea despre ce este vorba
chiar ,oare ce fata ar face politaiul roman daca in momentul in care vrea sa te opreasca sa te amendeze pt depasirea vitezei legale tu sa-ti continui drumul dindu-i talpa ,pt a te opri dupa citiva km de urmarire cu politia si candid sa-i spui ca ti s-a blocat pedala de acceleratie si nu puteai sa opresti masina,"ca ce el n-a vazut la tv" |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Membru junior
![]() |
Quote:
Sa-mi spui si mie cum se justifica prezenta unui elicopter cu camera fix acolo sa-l filmeze pe-ala. Oricum nu pot vedea link-ul ca nu am acces de la munca, dar parca, daca imi aduc bine aminte, nici prea multe masini nu sunt in jurul acelui Prius, nu ? Au disparut toti ca prin minune ? Hai sa fim seriosi.... |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Toyota Addict
Masina: Toyota Corolla Sol 1.6 d-VVTi
![]() |
Ne-ne-neee... N-ai vazut ca ala a tinut si o conferinta de presa ? Erau aia cu camerele pe trepiede, etc...
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Membru junior
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Membru senior
Masina: Toyota Corolla Sol MMT
![]() |
Am primit si eu scrisoarea de la Toyota cu privire la pedala de acceleratie.
O sa imi fac programare in service si o sa-i rog sa-si mai arunce un ochi si in alte parti. Va mai aduceti aminte de vara trecuta de oferta Toyota cu insepectia vizuala gratis? O sa vreau sa beneficiez de ea acum Glumesc! Va spun dupa ce imi pun placuta de metal daca ma simt ca tipul din Formidabilul sau nu
|
|
|
#50 |
|
Membru junior
Masina: Auris Luna+ 2L D-4D
![]() |
da, sa=i ia ***** cu pedala lor, ca mie acum imi agata la capatul cursei, dupa ce mi-au "rezolvat pedala", la Auris.
inainte de o baga l service n-avea nici pe dracu, mergea perfect. acu daca ii dau blana o simt cum agata. |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Membru senior
![]() |
Quote:
cum era vorba aia cu "baietii strikes again" ? Exact de asta mi-e si mie frica: masina merge perfect, nu am nicio problema cu ea..si o duc in service pentru o banalitate si ..zdrang..o aranjeaza!Sunt unii meseriasi in service-urile Toyota, insa sunt si unii care ar fi in stare sa-ti strice masina si la inspectia...vizuala ![]()
|
|
|
|
#52 | |
|
Moderator
Masina: E15 1.6 Sol, Qashqai 1.6 Acenta
![]() |
Quote:
asa ca joi la 2 jumate m-am infiintat pentru verificari in Pipera. directie + acceleratie, la recall, plus frane, caci cam gajaie. asa, de inceput, am stat 20 de minute la receptie, asteptandu-l pe "colegul care se coupa de problema". colegul avea glume cu baietii prin service, il vedeam prin geam, am banuit ca el era (singurul in costum p-acolo), si s-a confirmat cand a aparut la tejghea. i-am strecurat o ironie meritata, s-a choijdit la mine stramb, dar s-a pus pe treaba. am mai stat vreo 2 ore, mi s-a spus ca n-am probleme pe nicaieri. iar franele ma mai tin 3000km, erau doar murdare (sic). mi-au scos totusi din buzunar 130 de lei, caci o privire de expert mondial la frane costa. atat. a, si l-am vazut pe Che p-acolo, l-am remarcat ca ii fluturau pletele in vant
|
|
|
|
#53 |
|
Forum Fan
Masina: -
![]() |
aha .... io eram cu T Rex ul la constatari , il bag la remedieri si al 5 lea parbriz
nush , nu te am observat ..... asa mi-au zis si mie o data ca mai tin palcutzele 3000 km si au tzinut 14500 .
|
|
|
#54 |
|
Toyota Addict
![]() |
Am fost si eu zilele trecute, programare in prealabil, 35min a durat (chiar daca pe factura au trecut timp manopera 2,5H) oricum nu m-a interesat pentru ca a fost facturat valoare zero.
Nu se simte nimic, credeam ca o sa simt pedala mai tare sau ceva...nada!
|
|
|
#55 |
|
Membru senior
![]() |
Am sunat si eu la Toyo Motor (pe Splai) pentru recall-ul la pedala de acceleratie. De la receptie mi-a facut legatura la programari si a fost super ok: miercuri 19.05.2010 la ora 10.30! Bun!
Pe 18 (adica marti, cu o zi inainte) ma suna o doamna de la Toyo Motor. Ma intreaba daca mai ramane valabila programarea, ii confirm si ramane sa ne vedem a doua zi. Din punctul asta de vedere foarte profi! Cum eu am fost la servici a mers sotia cu masina. La 10.15 a ajuns acolo, a lasat cheile la receptie, si pana a completat formularele deja masina era bagata inauntru. A durat cam 40 de minute tot! Foarte ok, iar sotia imi spune ca acum masina merge mai bine decat inainte. Fiind varianta cu cutie MM deja nu mai pleca singura de pe loc. Acum, atat in viteza cat si in marsarier, merge ca in momentul in care am luat-o de noua din show-room! Deci, din punctul asta de vedere nimic de zis de cei de la Toyo Motor!
|