Forum Toyota Romania. Păreri, discuții, service, tot ce înseamnă Toyota.
Forum Club Toyota Romania  
Sitemap

Go Back   Forum Club Toyota Romania > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser > Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2010, 02:22 PM   #1
colonelu
Membru junior

Masina: LC90 50th Anniversary
colonelu

Default probleme la ABS, VSC, Active TRC

n-am intalnit, inca, pe acest forum nimic despre eventuale probleme si rezolvarea lor la calculatorul de abs, vsc, trc si senzorii aferenti.
pe scurt abs-ul imi franeaza masina cand apas pe acceleratie.
daca este cineva p'aici care poate ajuta la rezolvarea problemei (cu testere si alte device-uri sau stie vre-un cunoscator) voi posta in continuare descrierea completa a problemei.
merci anticipat
Old 04-03-2010, 04:06 PM   #2
ursu
Toyota Addict

ursu's Avatar

Masina: TOYOTA Corolla 1,4 D4D HB
ursu

Nu mai sunt reprezentante Toyota sau alte service-uri dotate cu testere multimarca care sa faca diagnoze?
ursu is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 04:33 PM   #3
colonelu
Membru junior

colonelu

de exemplu la Toyota Nord s-au uitat "ca vitelul la poarta noua" spunand ca n-au mai vazut asa ceva pana acum (asa masina nu asa defect).
pana sa o vada se chinuiau sa ma convinga ca nu exista d4d si a/t cu 5 vit pe lc90. le-am explicat ca este 50th anniversary si mi-au raspuns ca nu exista.
dupa ce "au pus testerul pe ea" SOLUTIA lor la problema a fost : VINDE-O SI CUMPARA-TI ALTA. astia da profesionisti, super reprezentanta.
Old 04-03-2010, 06:12 PM   #4
bog_dee
Membru senior

bog_dee's Avatar

Masina: Corolla E12 HB 1.4vvti 2005
bog_dee

Recomand sa incerci la Focsani (daca nu-i prea departe pt. tine), sau oriunde in afara bucurestiului.
bog_dee is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:04 PM   #5
che
Forum Fan

che's Avatar

Masina: -
che

la GTC ... cam dau de cap la offroadere . da un tel inainte ..Ai o mashina fff rara la noi in tzara si ff meseriasa , daca zici ca e 50th anniversary edition ..probabil ca nici nu o au in pgr lor de testare ceea ce duce la negasirea erori... sau da un mail la Toyo Japo si zile ce si cum , poate te indruma ei mai exact ... nu oricine a putu sa ia o astfel de mashina
Old 12-04-2010, 03:49 PM   #6
colonelu
Membru junior

colonelu

marea problema, la noi, este ca in service-urile mari angajatii sunt platiti la ora si nu cu "onorariu de succes". mai exact prefera sa schimbe doua faruri si alte maruntisuri pentru care te tarifeaza dupa normativ. cand dau de adevarate probleme iti arunca in fata o propunere de genul "cumpara matale calculatorul, il schimbam si mai vedem".
pe mine m-ar interesa sa dau peste cineva 'independent', dotat cu ceva testere si cu rabdare in verificarea tuturor circuitelor de la toti senzorii. (si evident sa stie pe unde sunt ascunsi senzorii de acceleratie, franare, rotire etc.)

daca zici ca e 50th anniversary edition ..probabil ca nici nu o au in pgr lor de testare ceea ce duce la negasirea erori...

la toyo nord nici nu prea au stiut cum sa interpreteze mesajele din tester, de ex: nu stiau ce inseamna ca senzorul stanga fata se vede mai tarziu pe tester.
Old 12-04-2010, 06:33 PM   #7
che
Forum Fan

che's Avatar

Masina: -
che

io iti spusei de GTC pt ca este un service axat pe offroad, si par ca se descurca din ce am mai citit pe net despre ei si despre clientii lor.
Old 14-04-2010, 12:51 PM   #8
colonelu
Membru junior

colonelu

da, am intrat pe site-ul lor (al celor de la GTC) si pare interesant ce am vazut pe acolo. merci de sugestie. daca nu-mi rezolva problema macar sa-mi scimb bara depe fata cu una TJM sau ARB. si poate un diferential blocabil pe spate.
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules