![]() |
|
|
|
#121 |
|
Moderator
Masina: E15 1.6 Sol, Qashqai 1.6 Acenta
![]() |
super linku' zorro, merci
|
|
|
#122 |
|
Administrator
![]() |
Inca odata s-a facut curat in randul membrilor; toti cei care nu s-au logat de mai mult de 100 de zile si aveau 0 post-uri au fost stersi. Am mai redus astfel randurile cu inca 100 de useri fantoma.
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Forum Fan
Masina: Momentan fara Toyota
![]() |
Am observat de ceva vreme (cam de la aparitia crizei) ca forumul e cam muribund, observatie impartasita si de alti colegi. Nu mai sunt probleme cu toyotele, nu mai are omul timp de o tastare, ori subiectele sunt cam rasuflate sau nu stiu ce sa zic dar in ritmul asta nu prevad decat un singur viitor ....sumbru, ce-am mai observat, multi membri au migrat spre site-ul frate mai mare. Nu acuz colegii si nici moderatorii dar trebuie facut ceva sa pompam ceva adrenalina in site. Intalnirile de duminica sunt cea mai buna posibilitate de a reanima site-ul, aici trebuie umblat, nu mai merg intalniri sub cerul liber. Au aparut modele noi de toyote, pe forum nu stim nimic de ele ( aviz moderatorii) si sunt multe de zis aici dar...nu sunt genul care doar sa acuze, uitati o propunere, o rubrica doar cu poze, de la "masinile noastre" pana la "pozele noastre" dar una altfel decat ceea ce exista pe site, steph ar putea face ceva frumos ca doar e moderator si fotograf de clasa
|
|
|
#124 |
|
ex luck33ro
Masina: Fiat Punto 1,2L full+
Yaris Luna 1,4 D-4D tunata :)
![]() |
Vrei sa-ti dam adrenalina? Cauta putin pe off-topic si te rezolvam
![]()
|
|
|
|
#125 |
|
Forum Fan
Masina: Momentan fara Toyota
![]() |
mirmidoane, inafara de tine cine mai ofera adrenalina?
|
|
|
#126 |
|
Administrator
![]() |
Paul, multumim pentru cele scrise.
Da, in legatura cu animarea forumului, el probabil ca nu este atat de animat precum altele...dar asta nu inseamna ca este parasit sau nu este urmarit si citit. Faptul ca noile modele nu sunt prezentate sau proprietarii nu intra aici sa discute si sa-si prezinte masina ramane total la latitudinea lor. Dupa cate vezi acest forum nici nu-si face reclama, nici nu tipa prin intermediul membrilor: "Veniti ba' la noi, ca uite ce bine e aici...", nici nu este plin de ad-uri si reclame precum alte forumuri, este format doar din informatie si atat. Cine vrea si este interesat, ne gaseste. De asemenea, nu credem ca este doar treaba moderatorilor in mod special sa promoveze forumul, ci mai degraba intregii comunitati, deci practic a fiecarui membru in parte. Comunitatea aceasta exista atat timp cat, voi membrii, o formati. Nu este nici proprietatea cuiva si nici condusa de cineva. Orice membru poate contribui la marirea si dezvoltarea acestei comunitati, cat si a forumului in sine. Totodata, suntem de parere ca forumul este destul de permisiv pentru toata lumea, in toate privintele: nu exista ban-uri pe nici un IP si nici pe useri, moderatorii nu fac exces de zel si corecteaza orice greseala sau abatere de la Regulile Forumului, iar dreptul la libera exprimare nu cred ca a fost ingradit in ultima perioada. Sper ca mesajul este inteles corect si dorim sa fie luat ca atare, si nu va degenera in alte discutii in contradictoriu. Tot pe aceasta cale, tinem sa va anuntam ca forumul nostru, mai degraba comunitatea, va primi cat de curand un upgrade, practic putand spune ca vom ajunge la nivelul de club. Interfata va fi transformata de noua versiune, vBulletin 4, care speram sa apara cat de curand, cat si de toate optiunile oferite de aceasta: module pentru publicarea de articole, pentru conceperea paginilor de prezentare, blog-uri si multe altele. Cam atat pentru moment. Asteptam in continuare sugestiile si mesajele voastre. Toate cele bune, ![]() |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Administrator
![]() |
Bun, daca mai vedeti thread-uri de genul: "Nokia for sale"; "Nikon D40 excelent price", si altele, dati PM imediat; ajutati adminul sa curete repede mizeria
![]() Toate thread-urile vor fi sterse si utilizatorii banati Multumium. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Forum Fan
Masina: Avensis 2.0 D-4D; VW Touran 2.0 TDI - DSG
![]() |
Multumim si noi !
|
|
|
|
#129 |
|
Membru junior
Masina: Toyota Corolla 1.4D
![]() |
Salutare!
Va propun creearea unei noi sectiuni "Documentatii tehnice" fie generala, fie pt. fiecare model in parte pt. ca unii dintre noi mai au documentatii tehnice de genul "TechDoc, Wired Routed, Microcat, Hayness maulal repair etc" si cred ca ar fi utila tuturor. Nu propun gazduirea aci pe forum a acestor documentatii pt. ca altfel ne-am propune transformarea forumului in WAREZ, dar cate un link catre rapidshare sau catre altii ce gazduiesc nu strica nimanui. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Administrator
![]() |
Am refacut index-ul de search al posturilor intrucat observasem ca disparusera toate intrarile vechi; acum ar trebui sa functioneze corect.
@ifconfig: propunerea ta este buna pe de o parte, dar nu pe de alta parte. Daca informatia sa zicem ca ar exista mai centralizat, valabilitatea linkurilor respective este oricum temporara; prin urmare, link-urile vor trebui inlocuite periodic. Forum-ul acesta nu se vrea a fi un director de link-uri moarte, prin urmare propunerea nu prea are viabilitate. Daca cineva doreste si are nevoie de o anume carte tehnica, poate intreba foarte bine pe forum la sectiunea dedicata, si, dupa cate ai observat probabil, sunt destui colegi saritori, care pot ajuta. Multumim pentru interes oricum |
|
|
|