Results 1 to 11 of 11

Thread: Campanie rechemare airbag

Membru senior kornell's Avatar
    BasicPost Thanks/Likes
    Lexus IS200 / Toyota Avensis 2.0 D4 VVT-i

Exclamation Campanie rechemare airbag

Pentru cine nu stie, este in desfasurare o campanie de rechemare pentru airbag sofer la T25

Membru senior R@ul's Avatar
    BasicPost Thanks/Likes
    Toyota Avensis D-4D 2.0, 2008
    Salut,
    Am verificat cu VIN-ul masinii mele, nu sunt cuprins in nici o campanie.
    Sa nu fie campanie pentru airbag pasager dreapta fata, prin aia am trecut.

BasicPost Thanks/Likes
    Saptamana trecuta mi-au schimbat airbagul + ceva senzor, pe partea soferului. Incerarca sa faci cont pe site, sau da un telefon la reprezentanta.

Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Avensis 2004, T25, 2.0 vvti benzina, automata, 147 CP
    Este o noua campanie activa. Si eu m-am dus azi si mi-au retinut masina pentru inlocuire calculator airbag (senzor airbag central) si airbag sofer. (Avensis T25 din 2004, 2.0 benzina, ATM).

Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Eu am verificat si nu este nimic pentru a mea Ave 2008. Poate pentru cei care nu au fost data trecuta.

Toyota Addict
    BasicPost Thanks/Likes
    -
    Sa fie sanatosi. Nu mai mai duc, desi masina apare cu "recall". Ultima data cand am fost sa schimbe airbagul pasagerului nu au montat bordul cum trebuie si acum cand e frig imi vibreaza foarte tare.

BasicPost Thanks/Likes
    De la o varsta asa se intampla cu plasticul la toate masinile. Acum vor schimba airbagul din volan cu tot cu capac si sigla. Deci, daca ai capacul sau sigla din volan zgariate vor fi inlocuite. Pe langa sigurata ta, mai creste putin si din valoarea masinii.

Toyota Addict
    BasicPost Thanks/Likes
    -
    Pentru siguranta mea nu mai calc acolo. Volanul este impecabil. La fel si sigla. Cum ar putea creste valoarea masinii daca mergi la un recall? Crezi ca daca ar fi sa o vand as mai putea adauga 100-200 de euro doar pentru ca s-a schimbat gratis airbagul? Mai degraba creste valoarea daca are km putini, daca a fost ingrijita, etc. Desi anul fabricatiei conteaza in primul rand.

Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Valoarea masinii nu poate creste decat prin investitii. Prin ingrijire, se pastreaza mai bine.
    Pentru lipsa sau deficit de service, asa cum este cazul absentei de la un recall, valoarea masinii scade. Sunt lucruri care se pot verifica.

Toyota Addict
    BasicPost Thanks/Likes
    -
    E o masina care are peste 15 ani. Ce investitii sa faci la masina? Crezi ca cine cumpara o masina asa veche sa uita daca ai montat toba sport? Daca are navigatie? Crezi mai conteaza lucrurile astea la o masina de 2-2500 euro? Iar cartea de service se completeaza cu ce anume vrea clientul.

Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Avensis T25 2.0D4D '06
    Ai dreptate @ftoyo.
    Ultima oara cand am fost sa schimbe un airbag la pasager, mi-au rupt suportul pahar, zgariat bordul, crapat bordul in mai multe parti. Inteleg ca plasticul ala e vai de capu lui dupa atatia ani dar totusi...

Inainte sa intre masina in service s-a uitat la bord si a facut poze, eu avand masina de cateva zile si mergand pe gandul ( Toyota Toyota cea mai buna , oameni corecti) n-am mai verificat, am observat decat dupa cateva zile.

Tags for this Thread