-
Surub suport etrier (port etrier)
Salutare,
Doresc sa imi schimb discurile de frana de pe spate pe un Avensis T25 2.0D4D si am reusit "performanta" de a strica un surub de la port etrier. Am gasit codul piesei respective (90105-10404), dar nu il gasesc nicaieri la noi in tara. Din cate vad, e vorba de un surub M10 cu pasul fin (1.25), dar banuiesc ca nu orice surub din magazinele de bricolaj se poate pune, avand in vedere ca e un element de siguranta totusi.
Va rog sa ma indrumati de unde as putea cumpara acele suruburi, le-as schimba pe toate 4 cu aceasta ocazie ca sunt foarte ruginite.
-
Membru junior
Cauta la dezmembrari. Le poti curata pe celelalte cu o perie de sarma si se fac ca noi. Daca vrei nou mergi la un magazin mare de piese auto si intreaba, sau in cel mai rau caz la o reprezentanta. Daca simti ca sunt vechi si ruginiti etrierii recomand o reconditionare. Eu am facut pe spate si sunt ca noi.
-
@kornell suruburile actuale a trebuit sa le tai, nu se desfaceau nici cu slujbe pe partea stāngă. La dezmembrari nu am găsit in Targu Mures. O sa incerc la alte magazine de piese auto, la care am īntrebat au zis ca nu pot aduce.
-
Comanzi pe toyoshop.ro. Baietii le aduc sigur. Pana iti vine comanda pui ce suruburi gasesti.
-
Membru junior
Incearca si pieseauto.ro
Faci cerere cu ce iti trebuie si primesti oferte de la mai multe dezmembrari