Originally Posted by
Nihil Sine Deo
Vă salut cu respect! Intenționez să achiziționez o Toyota Avensis tocmai pentru calitățile ei ( siguranță, fiabilitate, dimensiuni generoase portbagaj, etc). Familia deja crește și nu mă mai descurc cu Skoda Octavia 1. De menționat că bugetul alocat este de pānă la 4000 de euro la o mașină de prin 2008/2009. Pānă mai ieri auzeam numai lucruri minunate despre Avensis și intenționam să aleg varianta pe motorină, găsind īntre timp și o mașină pānă īn 150.000 de km (motor 2.0-126 CP) dar căreia i-a fost schimbat motorul din cauza chiuloasei(īn garanție). Citind pe acest forum la cāte probleme crează nenorocita asta de chiuloasă, parcă mă iau tremuricii. Am două īntrebări la care vă rog mult să-mi răspundeți:
- dacă a fost schimbat motorul acum cāțiva ani din cauza acelei chiuloase, ar fi șanse ca și după această operațiune să reapară aceeași problemă chiar dacă inlocuirea s-a făcut īn reprezentantă?
- dacă aș alege varianta pe benzină, costurile ar fi mult mai ridicate( consum, īntreținere) avānd īn vedere că circul cam 25-30.000 km pe an?
Aștept părerile dvs. Vă mulțumesc.