Buna tuturor,
I-am cumparat curand sotiei un Avensis cu motor vvti 2l benzina, automat din 2004 si nu am manualul de utilizare. Ma puteti ajuta cu un Link pt download in romana sau engleza?
Multumesc anticipat
Buna tuturor,
I-am cumparat curand sotiei un Avensis cu motor vvti 2l benzina, automat din 2004 si nu am manualul de utilizare. Ma puteti ajuta cu un Link pt download in romana sau engleza?
Multumesc anticipat
E marfa de contrabanda. Nu se mai gaseste nici la reprezentanta. Dar daca printr-un noroc gasesti pune linkul pe site, te rog.
pentru avensis t25 am eu manualul
dospinescugabrielgeorgel@gmail.com
Last edited by Giculetz; 19-03-2020 at 09:06 PM. Reason: completare
Bună, am cumpărat o Toyota 2 avensis 2004 cu motor 4D4... 1CD-FTV. Unde găsesc manual de utilizare? Mulțumesc anticipat.
Pune aici o adresa de email sau imi dai un mesaj privat cu adresa de email si iti trimit manualul pe transfer.
Trimis de pe al meu SM-A405FN folosind Tapatalk
Mulțumesc mult. Adresa de e-mail : zolly_61@yahoo.com
Mulțumesc mult. Adresa de e-mail :zolly_61@yahoo.com
Este manualul de service, nu cel de utilizare.
Contine motoarele pe benzina de la t25 prefacelift si dieseleul 1cd-ftv. Nu are dieselul 1ad-ftv montat pe facelift sau 2ad-ftv.
Pentru colegul @sultan, maine ai manualul pe mail pentru descarcare.
Trimis, iar cine mai doreste aici e un link pentru descarcare. Linkul este temporar, 7 zile.
https://we.tl/t-ELr1Rs2w5w?src=dnl
Salut,
Colegule eu am sarit din Dacia 1310 in Avensis 2 facelift. Vei invata butoanele conducand masina.
Eu zic ca daca le sti pe cele de care chiar ai nevoie e suficient si dupa restul.
N-am fost eu atent. De fapt, nu credeam ca ar putea cineva avea nevoie de un asemenea manual.
Pe langa butoane, mai sunt si cantitatile de ulei motor si cutie viteze, vascozitati si cateva alte nimicuri, care sunt oricum de gasit de club.
Perfect de acord. Trebuie să le știu pe toate, uleiuri, filtre, dar deocamdată trebuie să o conduc. Să cunosc comenzile, butoane, funcțiile lor... Cutia de siguranțe, cu destinația fiecărei siguranțe... De exemplu, īn seara asta, am observat că becurile din plafonieră nu funcționează! Nici unul, īn nici-o poziție a īntrerupătorului!
Mulțumesc pentru răspunsuri, pentru interesul acordat.
Trimis de pe al meu SLA-L22 folosind Tapatalk
Unde sunt cutiile cu sigurante si dispunerea le gasesti si in manualul de service. In plus, ai pasii pentru a descoperi defectul.
Mulțumesc mult.![]()
Trimis de pe al meu SLA-L22 folosind Tapatalk
Un manual pt Avensis D4D 126 cp din 2007 are cineva si pt mine ? adresa de mail este mdmdeva@yahoo.com...multumesc frumos !!!
Salut,
Daca primesti manual pentru Avensis D4D 126 din 2007 poi sa imi trimiti si mie la adresa furtos_george@yahoo.com.
Multumesc
salut. Ti-am trimis. Adresa aia de email e cu yahoo.ro sau cu .com ????
Verifica si in spam, ca se mai duc si acolo.
Am primit .Mulțumesc.
As avea nevoie si eu de manual daca se poate....Multumesc frumos !!!
Ti-am trimis @mariusisu.
Multumesc frumos domnilor !