Salut. De 2 saptamani mi-am achitat la reprezentanta un yaris hybrid. Actele erua facute, urma sa fac creditul la banca pentru masina. In prima faza reprezentatul vanzari mi-a spus ca masina va veni la finalul lui iulie, ca pe la mijlocul lui iunie sa fiu sunat si sa mi se spuna sa ma grabesc cu banii deoarece masina va sosi mai devreme si sa fie facturata. Cum banca de la care trebuia sa obtin creditul era transilvania si pe rol erau multe dosare, obtinerea creditului a durat o saptamana. Dupa ce am obtinut banii si am achitat masina, de doua saptamani in continuu consultatul vanzari ma tot amana cu masina desi ea este in curtea dealerului, ca s-a schimbat sistemul de facturare si ca trebuie implementat si ca nu se poate, si ma tot tine asa de doua saptamani: nu se poate din cauza sistemului, nu se poate din cauza sistemului. Are cineva mai multe detalii de ce dupa ce am livrat banii sa nu pot lua masina nici la doua saptamani dupa ce a fost adusa "pentru ca sistem nou nu se poate factura".