Results 1 to 3 of 3

Thread: Clonare senzori de presiune

  1. #1
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Oradea
    Posts
    20
    Reputation
    10
    2014 Corolla Luna 1.4 d4d

    Clonare senzori de presiune

    Salut.

    Se da o Corolla 2014 echipare Luna. Am comandat senzori de presiune T Pro Hybrid 1.5 si in sfarsit am gasit in Cluj pe cineva cu aparat compatibil care poate sa ii cloneze dupa cei originali.

    O intrebare: Omu de la vulcanizare mi-a spus ca daca masina detecteaza ambele seturi de senzori dupa ce s-au clonat, va da eroare, trebuie stearsa si e mai complicat.

    E adevarat?

    Sa stiu cum fac cand montez senzorii noi. Va trebui sa plec separat de senzorii cei vechi, ca sa nu ii detecteze masina.

    Puteti sa imi confirmati? Ati trecut prin experiente de genu?

    Multumesc.

  2. #2
    Moderator
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,241
    Reputation
    137
    Corolla 1.6 2014
    Treaba e simpla. Se pot memora in calculator 8 senzori fara nici o problema. Cand treci de pe un set de jante pe altele se reseteaza sistemul de la butonul din torpedou.
    3 sau 4 actionari succesive si apoi se tine apasat 3 secunde. Computerul memoreaza celalalt rand de senzori.

  3. #3
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Oradea
    Posts
    20
    Reputation
    10
    2014 Corolla Luna 1.4 d4d
    M-am legat cu techstreamu si am doar 5 campuri pt senzori. 4 roti plus rezerva. La rerezentanta la fel mi-au zis.

    Senzorii sunt programati pt masina, dar nu sunt inregistrati. Pot pune doar rotile si sa rezolv din buton?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •