Results 1 to 10 of 10

Thread: Proiect termostat pt.aer conditionat

  1. #1
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    37
    Reputation
    14
    Yaris

    Proiect termostat pt.aer conditionat

    Salut!
    Am in minte,un proiect.As vrea sa pun un termostat,care sa comande pornirea si oprirea compresorului de aer conditionat,in asa masura incut sa pot hotari eu temperatura,fara sa fie nevoie sa pornesc/opresc,tot timpul din butonul de A/C.
    Am un Yaris 1,4 din 2004.
    Ma am gindit la acest termostat,ieftin de la chinezi.
    Se poate programa usor,pt.incalzire sau racire,lucreaza la 12vcc,are si o optiune de timp relay, pt.a proteza compresorul sa nu porneasca la 30 de secunde(se poate programa),are mici dimensiuni,afiseaza temp.dorita si cea prezenta....
    Ideea este ca as vrea sa l interpun intre intrerupatorul de A/C si comanda catre compresor.
    Cum vedeti ideea?
    Multumesc pt.sfaturi si critici!

  2. #2
    Toyota Addict dan.gutu's Avatar
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    384
    Reputation
    29
    corolla 1.4vvti & auris hybrid
    Cu o precizare,senzorul de temperatura,de la acel termostat, trebuie sa stea lipit de ceva sau imersat in ceva,sa poata citi o temperatura cat mai aproape de adevar.Iti trebuie un termostat cu senzor de ambient,este mai sensibil.

  3. #3
    Mods Fan LittleM@n's Avatar
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Micutza capitala
    Posts
    5,777
    Reputation
    387
    Brevis, Yaris T-Sport, Prius & CarinaE
    Vrei sa-ti faci clima automata
    Butonul tau de A/C din bord comanda ridicarea relantiului in ECU, si intr-o cutie de relee, cuplarea compresorului. Probabil ar trebui sa mearga daca comanzi fix butonul ala. Dar pozitionarea si tipul de senzor, cred ca sunt dificile de ales.

    O alta solutie la care eu m-am gandit mai de mult ar fi sa iei tot sistemul electric pt comanda automata a A/C-ului de pe un Yaris XP9 si sa-l adaptezi pentru P1/P2.

    Si ultima solutie care o practic mai nou: vand masina si cumpar alta care sa aiba ce-mi doresc
    Asa iesi cel mai ieftin, sigur, si fara bataie de cap.
    '10 Subaru Legacy B4 2.5i
    '02 Brevis 2.5 Ai250
    '03 Prius 1.5 NHW11
    '04 Yaris 1.5 T-Sport
    '92 CarinaE 1.6 GLi
    Ex '16 Mazda CX-5 2.0 AT FWD
    Ex '03 Avensis T25 2.0 D-4D Tspirit Liftback
    Ex '08 Honda Civic 1.8 S
    Ex '99 Yaris 1.0

  4. #4
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    66
    Reputation
    16
    In teorie sună bine insa in practica trebuie să știi că compresorul de climatronic este diferit fata de cel cu a/c manual.

    Părerea mea că chiar daca īți reușește invenția vei strica rapid compresorul

    Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

  5. #5
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    37
    Reputation
    14
    Yaris
    In primul rind multumesc pt. sfaturi!
    Colin:
    -pe ce se sustine afirmatia ca se fac doua tipuri de compresoare,unul pt clima si altul pt AC?Cred ca este unul si acelasi.
    -de ce crezi ca se va strica repede compresorul?
    LittleM@n:
    -hahaha, nu, e posibil sa mi fac clima,este un sistem complex si in practica este o nebunie sa l implementezi pe o masina care nu vine de fabrica, dar asta o stii mult mai bine ca mine, si ai vrut sa faci o gluma,buna de altfel.
    -la treaba cu butonul insa "ma ai prins", am sa caut in autodata schema si ideea mea este ca,actionezi butonul de AC, acesta face tot ce trebuie sa faca,mai putin actionarea releului pt compresor,care vreau sa fie acctionat prin intermediul termostatului.Termostat care isi va lua alimentarea din plusul butonului AC, in asa fel incit,cind opresti AC tot sistemul este oprit.
    -solutia cu inlocuirea masinii e buna...un civic ar fi fain dar continuua sa fie scumpe,si in realitate,yaris ul este destul pt noi acum.
    dan.gutu
    -termostatul are un senzor extern pe care m am gindit sa l prin fix de o parte metalica undeva sub bord,nu stiu inca unde.

  6. #6
    Moderator
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,104
    Reputation
    130
    Corolla 1.6 2014
    Quote Originally Posted by megaderam View Post
    In primul rind multumesc pt. sfaturi!
    Colin:
    -pe ce se sustine afirmatia ca se fac doua tipuri de compresoare,unul pt clima si altul pt AC?Cred ca este unul si acelasi.
    -de ce crezi ca se va strica repede compresorul?
    LittleM@n:
    -hahaha, nu, e posibil sa mi fac clima,este un sistem complex si in practica este o nebunie sa l implementezi pe o masina care nu vine de fabrica, dar asta o stii mult mai bine ca mine, si ai vrut sa faci o gluma,buna de altfel.
    -la treaba cu butonul insa "ma ai prins", am sa caut in autodata schema si ideea mea este ca,actionezi butonul de AC, acesta face tot ce trebuie sa faca,mai putin actionarea releului pt compresor,care vreau sa fie acctionat prin intermediul termostatului.Termostat care isi va lua alimentarea din plusul butonului AC, in asa fel incit,cind opresti AC tot sistemul este oprit.
    -solutia cu inlocuirea masinii e buna...un civic ar fi fain dar continuua sa fie scumpe,si in realitate,yaris ul este destul pt noi acum.
    dan.gutu
    -termostatul are un senzor extern pe care m am gindit sa l prin fix de o parte metalica undeva sub bord,nu stiu inca unde.
    Si cu turatia ventilatorului din habitaclu ce faci? Sunt curios daca fara turatie variabila ajungi la o solutie multumitoare, referindu-ma la temperatura constanta in habitaclu.

    Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

  7. #7
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    37
    Reputation
    14
    Yaris

    Smile

    Quote Originally Posted by Alre View Post
    Si cu turatia ventilatorului din habitaclu ce faci? Sunt curios daca fara turatie variabila ajungi la o solutie multumitoare, referindu-ma la temperatura constanta in habitaclu.

    Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk
    Turatia ventilatorului din habitaclu,va continua sa depinda de selectorul analogic.O solutie bazata pe variatia de temperatura ar implica un comparator de temp.si nu as vrea sa ma complic atit de mult.
    Este adevarat ca sistemul cu climatizator regleaza turatia ventilatorului in functie de temperatura,insa eu daca obtin sa ramana temperatura interioara cit de cit constanta ma declar multumit.In fond termostatul,un releu auxiliar si doi porta fuzibili cu fuzibili necesari,inseamna pina in 20 de euro.In cazul ca dau gres nu am pierdut o avere

  8. #8
    Mods Fan LittleM@n's Avatar
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Micutza capitala
    Posts
    5,777
    Reputation
    387
    Brevis, Yaris T-Sport, Prius & CarinaE
    @colin: e diferit compresorul de A/C daca am clima automata in loc de manuala? La ce masina?
    Arata-ne un exemplu te rog.


    Revenind la subiect: in general, A/C-urile automate evita sa porneasca si opreasca compresorul. Ele doar iti baleaza usa de despartire dintre vaporizatorul de A/C si radiatorul de aer cald, facand o combinatie intre cele doua.
    Doar optiunea de A/C eco la unele masini opreste si porneste compresorul pe principiul pe care-l vrei tu, dar este recomandata sa fie folosita moderat.

    Sincer, mai intai lasa A/C-ul sa mearga non-stop, si modifica-ti un pic temperatura, cand ajunge prea rece, da-o un pic inspre cald.

    Circuitul care ar trebui sa-i implementezi ar trebui sa aiba un histerezis de cel putin 0.5grade. Ca sa nu ajungi sa apesi butonul non-stop la cate 30 d sec.
    Plus de asta, IN NICI UN CAZ SA NU-TI IEI PLUSUL DIN BUTON!
    Aia e o intrare digitala in ECU, de amperaj foarte mic. Daca vrei sa scoti fum, leaga-te in el
    Si nici ledul de alimentare pentru iluminarea becului dinauntru nu are mult curent (cred ca-s 2 de fapt, unul pt confirmarea ca A/C-ul e cuplat, si unul pt beculetul din spatele scrisului).
    Anyway, nu te lega nici de alea.

    Cred ca tot ce trebuie sa faci, e sa inchizi circuitul intre cele 2 fire, care il inchide si butonul in sine (daca or fi doar 2). Alimentarea pt circuitul tau o iei dintr-o siguranta goala din cutia de sigurante. Pui si cu siguranta, si cu tot ce trebuie.
    '10 Subaru Legacy B4 2.5i
    '02 Brevis 2.5 Ai250
    '03 Prius 1.5 NHW11
    '04 Yaris 1.5 T-Sport
    '92 CarinaE 1.6 GLi
    Ex '16 Mazda CX-5 2.0 AT FWD
    Ex '03 Avensis T25 2.0 D-4D Tspirit Liftback
    Ex '08 Honda Civic 1.8 S
    Ex '99 Yaris 1.0

  9. #9
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    37
    Reputation
    14
    Yaris
    Quote Originally Posted by LittleM@n View Post
    @colin: e diferit compresorul de A/C daca am clima automata in loc de manuala? La ce masina?
    Arata-ne un exemplu te rog.


    Revenind la subiect: in general, A/C-urile automate evita sa porneasca si opreasca compresorul. Ele doar iti baleaza usa de despartire dintre vaporizatorul de A/C si radiatorul de aer cald, facand o combinatie intre cele doua.
    Doar optiunea de A/C eco la unele masini opreste si porneste compresorul pe principiul pe care-l vrei tu, dar este recomandata sa fie folosita moderat.

    Sincer, mai intai lasa A/C-ul sa mearga non-stop, si modifica-ti un pic temperatura, cand ajunge prea rece, da-o un pic inspre cald.

    Circuitul care ar trebui sa-i implementezi ar trebui sa aiba un histerezis de cel putin 0.5grade. Ca sa nu ajungi sa apesi butonul non-stop la cate 30 d sec.
    Plus de asta, IN NICI UN CAZ SA NU-TI IEI PLUSUL DIN BUTON!
    Aia e o intrare digitala in ECU, de amperaj foarte mic. Daca vrei sa scoti fum, leaga-te in el
    Si nici ledul de alimentare pentru iluminarea becului dinauntru nu are mult curent (cred ca-s 2 de fapt, unul pt confirmarea ca A/C-ul e cuplat, si unul pt beculetul din spatele scrisului).
    Anyway, nu te lega nici de alea.

    Cred ca tot ce trebuie sa faci, e sa inchizi circuitul intre cele 2 fire, care il inchide si butonul in sine (daca or fi doar 2). Alimentarea pt circuitul tau o iei dintr-o siguranta goala din cutia de sigurante. Pui si cu siguranta, si cu tot ce trebuie.
    Asa am sa fac. O sa iau alimentare din un locas gol pt termostat. Iar contactul din termostat care va fi in serie cu butonul AC o sa ma asigur ca e liber de tensiune. Adica cele doua cirtcuite sa fie separate.

    Enviado desde mi ANE-LX1 mediante Tapatalk

  10. #10
    Membru junior
    BasicPost Thanks/Likes
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    37
    Reputation
    14
    Yaris
    La iesirea lui K143 trebuie sa interpun releul comandat de termostat.

    Enviado desde mi ANE-LX1 mediante Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •