PDA

View Full Version : hop si eu cu avensis 1.8 Luna

mariusx
18-10-2007, 02:33 PM
Azi am ridicat si eu noua masina a familiei : un avensis 1.8 Luna - culoarea dark green.
Masina e super ok dar culmea ca am fost cu ea in service inainte sa mi-o predea. :scratchchin: Deci modulul ala cu ac si bucata de carbon de dedesupt in partea dreapta era un mic spatiu. S-a rezolvat intr-o jumatate de ora.
Asta este .. si sper sa nu mai apara probleme ...
In schimb am vazut cum se demonteaza .. si se face relativ usor :)
Am sa vin si cu poze de la masina .. mai ales ca nu e o culoare prea intalnita.
Am avut o surpriza placuta cand am vazut bordul. Eu vazusem numai varinta Executive si luna dar editia veche. Culmea asta noua are Carbon cam peste tot , piele si pe o parte din portiere (daca o fi piele) si casetofonul si ac-ul sunt nichelate si ii dau un aer super misto :)

Am facut abia 25 km cu ea si pare ok .. vedem in weekend cum o sa se comporte .. o sa am un drum de ~ 500 km.

PS: Dealerul a fost super ok .. pacat ca a fost putin zgarcit si nu a vrut sa imi dea mai mult de covorase .. dar asta e :)

AdrianR
18-10-2007, 03:18 PM
s-o porti sanatos si cu bucurie!

zorro
18-10-2007, 03:22 PM
Sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente !

Veve
18-10-2007, 07:30 PM
Dark green?... lamuriti-ma si pe mine ca nu cred ca am habar de culoarea asta :)... Trage-i si tu 2-3 poze sa vedem si noi (ca-s mai egoist... sa vad si eu) :D... s-o stapanesti sanatos... si vezi ca , covorasele alea fac toti banii :)

decanu
18-10-2007, 08:33 PM
Bravos domne, sa-ti fie de bine achizitia!!!

23nst
18-10-2007, 08:47 PM
cam asa arata culoarea
http://www.club-toyota.ro/forum/showpost.php?p=1513&postcount=12
asta este pe corolla

mariusx
18-10-2007, 09:46 PM
salut back .. dupa ~50 km
Culoare e ca in poze parca putin mai inchis.. poate e de la aparat.
Am sa fac si eu maine poze si am sa pe postez.

Masina a mers super ok. singura problemuta sau poate ca inca nu m-am prins eu dar nu prea intra usor in retur. NU apas ci doar full dreapta si inspre bancheta spate. In celelalte viteze intra super, dar la asta .. a intrat de cateva ori bine iar de vreo 2-3 ori nu prea a vrut .. o data cred ca era pe mijloc ca la un moment dat cand am accelerat s-a auzit un zgomot ciudat am scos si am bagat din nou si fara probleme.

Any triks ? :scratchchin:

ok mai vb si revin cu poze

mariusx
19-10-2007, 08:47 AM
uitati o poza cu masina.
E facula la 8:30 si masina e plina de roua.
Poze de langa masina sper diseara :)
http://www.cautaauto.ro/mycar/DSCF0060.gif

Milosh
28-10-2007, 09:35 PM
Felicitari sa o stapanesi sanatos si sa te bucuri de ea!!! Bine ai venit in Club !!!:punk:

mariusx
12-11-2007, 01:29 PM
Uite ca am ajuns sa trec si eu de 1000 km , fara probleme :P

Am inceput sa si o calc si mi-a si taiat de vreo 2 ori injectia .. de eram cu 1 si aveam mai bine de 60 la ora :P Tare motor.

M-am obisnuit destul de repede cu masina.. si mi se pare super, sau exact ce ma asteptam.

M-am speriat vreo 2 zile in urma din cauza faptului ca in momentul franarii parca am pierdut aderenta o fractiune de secunda si s-a auzit un zgomot de sub masina. Am mai franat o data dupa . si exact la fel.. dar mi-am amintit ca sigur e abs-ul SPER :P
Nu stiu daca s-au aprins ceva becuri pe bord.

AA am facut la semafor o honda accord :)

Mi-au venit si numerele .. putin dejamagit ca nu am prins nimic la preferentiale .. pentru ca numerele de pe leasing au fost de bucuresti si se pare ca indata se termina toate numerele adica eu am B 72 --- ... inca putin si nu mai aveti voie masini :P

La revizie a fost .. asa .. ca la o cafea .. s-au uitat la motor, ulei lumini .. si cam atat.