PDA

View Full Version : Auris 1.6 MM

ibi
03-10-2007, 10:03 PM
Ma gindesc acum ce sa fac...am facut test drive si mi-a placut insa prea multa lume spune ca MM schimba greu ..totusi eu vreau sa fie si iute la cei 124 de cp...Pe de alta parte ma gindesc la aglomeratia din oras si nu as vrea sa ma stresez sa schimb vitezele...astept sa imi spuna cineva care are ....cum e....mersi fain:proud:

phantomBike
04-10-2007, 11:27 AM
Pai drivetestul e definitoriu in privinta comportamentului...nu gura lumii :)
Ai incercat sa ii dai talpa si sa schimbi manual, sa vezi daca iti place cum schimba?

ibi
04-10-2007, 02:06 PM
pai manuala mi se pare super tare insa automata ma ingrijoreaza...desi tin mortis sa fie MM..pentru oras.merg miercuri la bucuresti la SIB va vad ce gasesc acolo....tu cum esti cu a ta auris?

phantomBike
04-10-2007, 04:31 PM
pai manuala mi se pare super tare insa automata ma ingrijoreaza...desi tin mortis sa fie MM..pentru oras.merg miercuri la bucuresti la SIB va vad ce gasesc acolo....tu cum esti cu a ta auris?

Scuze daca nu m-am exprimat bine, ma refeream daca ai mers in drivetest cu cutia MultiMode (automata) dar sa schimbi manual (din clapete sau din bat). Atunci stiu ca poti schimba mai sportiv. Un cunoscut de-al meu a fost super multumit si si-a comandat asa (corolla, nu auris, da' e la fel :) ).

ibi
04-10-2007, 11:19 PM
da dar nu mi-a iesit ,e cam complicat....am inteles ca e o smecherie sa apesi pe acceleratie si apoi sa schimbi din clapeta..nu prea am inteles....stii tu mai multe????

phantomBike
05-10-2007, 03:53 AM
da dar nu mi-a iesit ,e cam complicat....am inteles ca e o smecherie sa apesi pe acceleratie si apoi sa schimbi din clapeta..nu prea am inteles....stii tu mai multe????

N-am atins nici una din pacate, la Iasi n-am gasit la drivetest masina cu cutie MM. Aici sper sa te ajute colegii care se pricep mai mult.

ibi
06-10-2007, 04:16 PM
gata..am facut contractul...18.mii de euro ...cam mult dar ...ce sa fac...4-5 saptamani si vine..neagra

phantomBike
10-10-2007, 03:18 PM
gata..am facut contractul...18.mii de euro ...cam mult dar ...ce sa fac...4-5 saptamani si vine..neagra

Felicitari! Ma bucur pentru tine :).

claus
10-10-2007, 11:02 PM
Ai facut o alegere buna...sa ai parte de ea si sa ai rabdare sa vina