PDA

View Full Version : F1 - back to work

claus
13-12-2006, 08:06 AM
Ce parere aveti de Toyota in F1 pentru anul asta?...ii dam sanse?

d-rive
26-12-2006, 10:50 PM
Noi ii dam sanse dar sa vedem ce vor face ei, e pacat ca la bugetul care il au cam slabut cu rezultatele.
Ar face o figura frumoasa Toyota F1 daca ar incepe sa castige cate ceva, macar o cursa doua acolo de incurajare, ne-am cam saturat de Ferrari si Reno F1, nu prea pricep cum de atatea sezoane Toyota si Honda se prezinta asa de slabut, e pacat de banii cheltuiti. Ma duce gandul la vremurile cu McLaren Honda... care facea legea... ehh, multi ani de atunci :)

alex
26-12-2006, 11:59 PM
Parerea mea e ca duc lipsa de piloti bun.
Un mare atu al lui Schumi de exemplu la Ferrari este ca stie sa comunice cu echipa, simte masina, si stie sa transpuna modificarile la mecanici, sa-i seteze masina cum trebuie ca la carte.
Si eu sunt putin pesimist, dar sper si cred ca ziua va veni cand vor castiga, cel putin cateva curse in scurt timp.
Desi parerea mea personala este ca pana nu schimba ceva, si eu cred ca acel ceva sunt piloti, nu se va schimba in bine :(

d-rive
27-12-2006, 12:02 AM
pai bani au, nu vad ce-i retine sa puna mana pe un pilot bun in cazul asta, nu as zice ca pilotii care i-au avut nu au fost buni dar cu siguranta ca au nevoie de un pilot care sa stie sa le ceara o masina "adevarata".

Tommy
29-12-2006, 11:56 AM
Pilotii mari nu-s manati in lupta doar de bani. Aia vin oricum. Intai trebuie sa arate ca au o masina cu potential. Sau sa prinda vreun tinar talent fantastic precum Kimi sau Alonso. Si desigur.. sa fie agreat si de "ratiunile comerciale" :)

claus
13-01-2007, 09:25 AM
Parerea mea e ca adevarul este undeva la mijloc (intre masina si piloti).
Atunci cand ai ffff multi bani devii atat de relaxat incat nu mai dai tot ce poti si nu mai simti provocarea de a fi nr. 1....pt. ca oricum nu vei castiga cu mult mai mult decat castigi acum.
Sau pur si simplu nu au ingineri cu imaginatie.

Legionaru'
13-01-2007, 11:14 PM
Poate iese ceva anul asta!

claus
20-01-2007, 12:21 AM
nu suntem la pescuit Florine...sa vedem daca iese sau nu iese
Sa zicem ca sigur va iesi ceva...momentan sa zicem si noi ce zic ei ...ONE AIM

claus
17-03-2007, 07:35 PM
sa le tinem pumnii celor de la Panasonic Toyota Racing pt. dimineata la ora 4.55... o sa ne trezim si o sa scoatem steagurile din debara dupa care ne punem pe cap o sepcuta sau ce are fiecare...bagam sunetul pe home cinema si asteptam marele eveniment din Australia

BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu zic doar atat.....Anul asta e anul TOYOTA in F1
(prin traducere: ....''ii rupem'')

alex
17-03-2007, 09:02 PM
Da! In dimineata ma trezesc si eu!
Le tinem pumnii !
Hai Panasonic Toyota F1 ! Oooo o ooooo !:thumbsup:

claus
18-03-2007, 07:43 AM
Eu zic doar ca e un inceput bun si ca daca se va forta putin...ceva noroc si vor merge pas cu pas spre locul 1, vom ajunge acolo unde ne e locul.
Nu e usor in F1 cu o echipa relativ tanara.

In Australia au facut o treaba buna si imi doresc sa ii vad mai agresivi asa cum l-am vazut astazi pe Trulli la un moment dat in cursa.

CURAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

claus
24-05-2007, 11:48 AM
Cred ca imi cumpar un Yaris TS si ma duc sa concurez la F1 ca astia incearca si reusesc sa se faca in continuare ...de cacao!

alex
24-05-2007, 04:15 PM
Mda...
Au avut probleme la presiunea de benzina :( in Spania.

Alexandru Olteanu
24-05-2007, 04:16 PM
foarte bine claus da mai intai sa vii sa vedem si noi masinutza cand ti-o iei:thumbsup:

ycebeastclone
25-05-2007, 10:41 AM
Super ... deci se poate ... e p locul 4 in parctica din monaco, una din masinile toyota, deci ramane pilotu sa dezvolte performantza...:punk:
Nici nu se pune problema k cei mai buni motoristi sunt toyota shi honda dar ... ramane de configurat filozofia japoneza la europenii ce lucreaza pt japonezi ... kaizen ...:thumbsup:

claus
27-05-2007, 11:22 PM
deja dupa Monaco asta incep sa am un nod in gat...de ce nu reusesc nimic?
Ce se intampla?

alex
27-05-2007, 11:32 PM
Ar trebui sa fie Alonso la ei sau Massa/Hamilton ...

claus
28-05-2007, 07:24 AM
astia de la Panasonic Toyota Racing nu invata nimic din greseli?
ei zic doar ca pilotii trebuie sa uite cat mai rapid ce s-a intamplat in cursa anterioara si sa priveasca cu optimism spre cea viitoare,... iar noi presupun ca tre sa le uitam pe toate.

ycebeastclone
29-05-2007, 01:17 PM
deja dupa Monaco asta incep sa am un nod in gat...de ce nu reusesc nimic?
Ce se intampla?

...

Si mie la fel imi vine doar k nu potzi sa dai vina pe motor cand ai pana de pneu ...cam asha shi la toyota pt k ei ..pilotzii.. nu au nivelul lui Alonso cel care din doua masini nasoale (de la mercedes power incepand) scot performanta ... uite la renault cine sa gandea acum 2 ani ca va fi campioana si acum are toate sansela ca mclaren sa fie la fel de bun ca Alonso. Din nefericire in multe sporturi cu motor pilotul castiga mai mult decat constructorul eu la toyota tzin nu la pilotzi dar , repet, Alonso merita ca si Rossi la motogp, sa fie campion ei stiu sa creeze performantza pt ei shi echipa ... In orice caz daca tzii cu masina, mereu puncteaza la un capitol shi mai incolo o sa fie la mai multe sau chiar toate ...TOYOTA rulz!!!:thumbsup:

BFT !

Sibo
18-06-2007, 11:52 AM
Azi vazut ce frumos a fentat Trulli in cursa de la Indianapolis ?

ycebeastclone
04-07-2007, 10:34 PM
daa, o sa inceapa sa miste, eu ma uit shi la cei de la williams pt k au o parte din toyota shi ma uit k de fiecare data au cele mai mari vit de top ... nu e shi vit de loc pe grila dar au reusit un loc 3 deci exsta potential in tehnik toyota ...pe mine a inceput sa ma enerveze ralf ... cum spunea cineva e doar fratele lui schumi in rest, mai nik...shi tb umblat la resursa umana...hai toyotaa!:punk:

claus
30-09-2007, 11:28 PM
Cred ca nu se vrea mai mult...in Japonia au fost jalnici.
Ori ii fac nemtii de la Koln, ori cineva nu vrea cu adevarat sa se realizeze ceva in F1 ...asteptam momentul in care Toyota va zari un Ferrari in oglinda, dar parca si mie imi suna prost.
Sa fim optimisti!!!

Blahu
01-10-2007, 09:35 AM
eu zic ca momentul asteptat se apropie .... sigur masinile japoneze vor veni pe primele locuri in cativa ani

claus
10-10-2007, 10:47 PM
Astazi am discutat cu un italian care sta la 25 km de fabrica Ferrari si mi-a ras in nas cu privire la diferenta dintre masinile Ferrari si cele Toyota.
A accentuat ca si masinile Mercedes pt fi considerate tot Ferrari dupa scandalul cu furtul proiectului de aerodinamica.
Cum credeti ca m-am simtit?

alex_bassy
20-02-2008, 04:05 PM
ukMlgxa0LmA

claus
01-03-2008, 10:22 PM
Astia or face recrutari de piloti?
Ca s-ar inscrie 90% din romani pt. ca la cum se merge pe strazile noastre sunt convins ca cel putin jumatate ar fi ok pt. F1, iar cealalta jumatate ar face contestatie.

alex_bassy
13-03-2008, 04:39 PM
Sambata dimineata avem ocazia sa ii revedem pe baieti in calificari si Duminica in cursa. Sa le uram un sezon fructuos.

alex_bassy
14-03-2008, 01:49 AM
http://www.formula1.com/news/features/2008/3/7449.html
se complica treaba... dar daca vor sa le faca mai hibride... toyo ar putea avea un avantaj...
si anul asta se pare ca vor mai conta si pilotii....
... doamne-ajuta....

alex_bassy
14-03-2008, 02:08 AM
http://www.formula1.com/news/interviews/2008/2/7357.html
...sa speram...

alex_bassy
22-03-2008, 02:38 AM
... haideti mai baetzii... nici o reactie?... nu suntem inca campioni dar nici nu trebuie sa ne lasam... orice sut in fund e un pas inainte...
Se vede cu ochiul liber ca Toyo a facut progrese mari... dupa mine se misca chiar repede... treaba evolueaza in bine...
... sa ii vedem si weekendul asta... si sa le uram bafta multa si sa nu aiba parte de incidente neplacute...

LittleM@n
22-03-2008, 03:10 PM
Pe mine unul nu ma mai pasioneaza de mult F1...iar daca ar castiga Toyota sau nu...da, poate m-ar bucura, dar tot nu m-ar determina sa ma mai uit.
Si nu ma mai uit de mult din cauza binecunoscutului "Shumacher", si nu sunt singurul in ipostaza asta...cei de la F1 nu au priceput ca acest "campion" le distruge imaginea, si trebuie dat la o parte...a trebuit sa imbatraneasca ca sa scapam de el.

JustVali
22-03-2008, 10:23 PM
De aceeasi parere sunt si eu cu tine. Eram destul de interesat de F1 dar Schumacher a avut grija sa ma vindece... Mai incerc sa ma mai uit dar nu mai e cum era inainte... Pentru mine mai e cineva care a avut grija sa nu ma mai uit la asa ceva: celebrul Miki Alexandrescu. Am ceva sa-i comunic: MA PLICTISESTI FRATE!!! Cateodata omu' pica in penibil...
Referitor la toyoyta f1, sa dea Domnu' sa castige pentru ca oamenii aia investesc multe sentimente si multe zerouri in sportu' asta...

alex_bassy
31-03-2008, 02:17 AM
Eu am fost fan Schumi. Degeaba ziceti dar omul nu a trisat. Si-a facut treaba cat a putut de bine. A fost un pilot exceptional si a avut si masina buna. Ce era sa faca? Sa greseasca intentionat? Toata lumea se ruga sa plece si acum mereu se vb de el. "Cum ar fi facut in aceasta situatie?"... ma rog... nu are rost acum sa discutam asta...
De remarcat este proaspatul loc 4 obtinut de Trulli. Felicitari Toyota!!! Se pare ca anul asta au reusit o masina competitiva... La mai mare !!!
Omul a si plans dupa cursa de oftica... inca o pozitie si prindea podiumul...

alex_bassy
09-05-2008, 11:46 PM
In weekend iar e cursa. Duminica, orele 15:00... Sper sa iasa mai bine acum...

spartacus
23-06-2008, 06:27 AM
Si totusi se poate... Trulli - Pozitia a 3-a in marele premiu al Frantei!!!!

kte
29-03-2009, 11:10 AM
-o cursa foarte frumoasa
-se pare ca hegemonia Ferrari / McLaren s-a incheiat
-sunt convins ca va fi un sezon foarte disputat
-nu sunt fan toyota in F1, dar ii urmaresc cu atentie
-astazi Glock a facut o cursa excelenta

Ayrton
29-03-2009, 09:37 PM
pacat ca a fost penalizat Trulli, locul 3 era asa frumos...

kte
03-04-2009, 03:45 PM
Federația Internațională de Automobilism (FIA) a decis, joi, la Sepang, să îl excludă pe pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) de la Marele Premiu al Australiei și să îl reinstaleze pe locul trei pe italianul Jarno Trulli (Toyota), penalizat duminică.

Nu uitati ca duminica este cursa!

C_R_Y
03-04-2009, 09:57 PM
Abia astept. Se anunta un sezon bun pt Toyota. Am incredere in Glock mai mult decat in Trulli!

alinchivu
05-04-2009, 10:14 AM
trulli de obicei incepe bine sezonul..dupa care se pierde in pluton. speram sa nu fie cazul si anul asta

geojoking
06-04-2009, 04:17 PM
Se anunta un sezon chiar bun. Cate un podium in fiecare cursa pana acuma. Chiar ziceau oficialii de la TF1 ca goal-ul sezonului e sa fie in Top3. Si vor neaparat o victorie, pare-se.

Herr
10-04-2009, 06:41 PM
Un articol despre vanzarea Hondei:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/846957/F1-Honda-vanduta-pentru-o-lira-sterlina/

kte
19-04-2009, 10:15 AM
a inceput o cursa, cu multa apa, ce se anunta spectaculoasa

geojoking
20-04-2009, 12:11 AM
Dar nu si pentru Toyota... :)) Adica no, Glock a recuperat bine, iar Trulli nu a avut sansa sa demonstreze ceva... Dar ideea e ca rezultatul final e putin spectaculos.

kte
20-04-2009, 06:46 PM
-nu sunt fan toyota la formula 1
-sunt fan al spectacolului si al competitiei echilibrate in formula 1
-si asta a fost o cursa care a oferit din plin aceste doua lucruri

bebe14
26-04-2009, 12:05 PM
Poleeeeee...pentru Trulli...si nu doar atat...PRIMA LINIE ESTE TOYOTAAAAA!!!
Super tare! Chiar daca sunt fac McLaren, de cand am in fata blocului o Toyota tin si cu baietii alb-rosu :D
Sa speram intr-o cursa buna si in PRIMA victorie!
Bafta baieti!

PS: sper intr-o clasare buna si a baietilor ce piloteaza sagetile argintii: Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen!

geojoking
26-04-2009, 04:57 PM
Degeaba speri, McLaren au mari probleme. Atat tehnice cat si cu FIA.

Revenind la Toyota F1, dupa o calificare extraordinara, in cursa au pierdut pozitie dupa pozitie. Trulli a salvat ceva, dar Glock a dezamagit total.

bebe14
27-04-2009, 03:16 PM
Degeaba speri, McLaren au mari probleme. Atat tehnice cat si cu FIA.

Revenind la Toyota F1, dupa o calificare extraordinara, in cursa au pierdut pozitie dupa pozitie. Trulli a salvat ceva, dar Glock a dezamagit total.

:D Pana una alta Lewis a reusit sa depaseasca una din Toyote. Un loc 4 destul de bun pentru McLaren, mai ales daca tinem cont ca ei nu au acel deflector minune la fel ca Toyota, Brawn GP si Williams. Sa vedem ce o sa fie peste doua saptamani cand F1 se intoarce pe batranul continent.

kte
29-04-2009, 06:58 AM
:D Pana una alta Lewis a reusit sa depaseasca una din Toyote. Un loc 4 destul de bun pentru McLaren, mai ales daca tinem cont ca ei nu au acel deflector minune la fel ca Toyota, Brawn GP si Williams. Sa vedem ce o sa fie peste doua saptamani cand F1 se intoarce pe batranul continent.

la williams... numai deflector minune nu e...

bebe14
29-04-2009, 10:11 AM
la williams... numai deflector minune nu e...
Deflectorul celor de la Williams este construit pe baza aceleiasi idei ca si cel al celor de la Toyota si Brawn GP. Diferenta intre performantele acestor echipe este data de alti factori. Conform calculelor acest deflector aduce un timp pe tur mai bun cu 0.5-0.7 secunde, insa trebuie coraborat si cu un motor performant, sasiu, eleron fata/spate etc...normal ca daca pui acest deflector pe o masina Force India nu o sa faca mare branza ca doar nu e reactor..e doar o bucata de material compozit inteligent "desenat".:thumbsup:

geojoking
10-05-2009, 04:49 PM
Si din nou dezamagitor pt Toyota.

geojoking
23-05-2009, 03:53 PM
Si, din nou Toyota va pleca de pe 19 si 20 maine. Excelent!

bebe14
09-06-2009, 12:10 PM
Deja am inceput sa ma plictisesc de F1. Ma uit din 91 sau 92 cand a inceput TVR sa transmita in Romania, am pierdut de atunci maxim 3 curse, insa deja ce se intampla anul asta miroase a bataie de joc. Nici Schumacher (pe care nu puteam sa-l sufar, dar care era UN GENIU) nu a castigat in asa maniera 7 curse. Nu zic ca Button nu e bun dar chiar el recunoaste ca are la dispozitie "un monstru de masina". Iar cu regulile ce se preconizeaza in 2010 cred ca se va ingropa definitiv spiritul F1.

geojoking
09-06-2009, 04:00 PM
Sincer eu cred ca Mosley va distruge total F1 cu prostia asta de budget-cap. Formula 1 fara Ferrari, McLaren, BMW, Toyota si alte team-uri mari nu mai inseamna Formula 1.

bebe14
09-06-2009, 05:53 PM
Echipele simbol cred ca vor fi si in 2010 insa modificarile de aerodinamica, uite KERS nu e KERS, alimentam nu alimentam, pneuri cu santuri-pneuri slick...au bulversat formula 1, iar faptul ca la MP al Statului Monaco sunt goale 30% din tribune arata unde s-a ajuns...acolo unde doare cel mai tare: indepartarea fanilor de F1!
Dupa parerea mea sistemul de calificari cu 12 ture rapide pe pilot (ca in anii 90) este cea mai buna varianta. De asemenea sa termine cu caricaturile astea de masini ca aici e F1 nu GP2, F3000 sau alte formule pentru debutanti. Nici pilotii nu mai sunt ce erau in anii 90 (Senna, Prost, Mansell, Hakkinen, Schumacher, Hill, Villenuve, Berger) dar nici haosul venit dinspre FIA nu ajuta spectacolul!

geojoking
09-06-2009, 08:19 PM
Monaco nu a fost plin din cauza crizei economice... Cat despre schimbari, ai dreptate, e chiar penibil ca in fiecare an sa fie alt sistem de calificari. Cu KERS-ul au dat-o in bara rau. Uite BMW, se chinuie de juma de an sa faca KERS-ul, o prostie de 2 lei in practica (teoretic faina), si acuma or ajuns in situatia sa aiba una dintre cele mai slabe masini din campionat. Ferrari la fel. Pai ori trebuia sa-l faca obligatoriu de anul asta, ori sa-l lase dracului. Fie toate echipele cu el, fie niciunal. Slickurile e bine ca au revenit, da ca si aspect masinile actuale sunt hidoase. E un regres aerodinamic IMENS. Ma uit la cum aratau masinile acum 1-2 sezoane, erau o frumusete, aerodinamica era extraordinara. Acum ce sa zici?

bebe14
10-06-2009, 10:03 AM
Si criza economica influenteaza insa Monaco mereu a fost "Regina Balului" si sunt convins ca multe locuri goale se datoreaza lipsei de interes pentro o competitie din care nici cei mai inraiti fani nu mai inteleg nimic. Iar de anul viitor cand am putea vedea echipe gen Campos, Litespeed sau USF1 sunt convins ca numarul fanilor va fi si mai mic.

Herr
19-06-2009, 11:46 AM
Opt echipe refuza inscrierea in sezonul 2010:

http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-5841345-f1-opt-echipe-refuzat-inscrie-noul-sezon-formula-1-ferrari-mclaren-altii-vor-infiinteze-alt-campionat.htm

bebe14
19-06-2009, 04:30 PM
Am vazut decizia oficiala a echipelor de a crea un alt campionat. Din cele 10 echipe ce participa acum doar Williams si Force India raman alaturi de FIA.
Eu sper sa se creeze o alta competitie care sa pastreze spiritul F1, chiar daca, probabil din motive legale, nu vor putea pastra titulatura F1.
Oricum, cred ca cele 8 echipe au peste 90% din fani, deci acolo vor merge si sponsorii si televiziunile....atunci sa-i vad pe cei doi mosulici (Max si Bernie) ce ra-hat o sa faca. O sa aiba o competitie la care nu o sa merga si nu o sa se uite nimeni.

geojoking
20-06-2009, 02:50 AM
Pare-se ca vor fi atacati de FIA cu privire la drepturile de difuzare... Sunt curios cel putin la noi cu cine are contract TVR. Sincer cred ca are cu FOM/FIA. Iar in cazul in care CHIAR se va organiza un alt campionat paralel, ce vom vedea noi la tv??? F1 sau [campionatul paralel FOTA] ? Probabil ca TVR are contract pe mai multi ani. Un lucru excelent care s-ar putea intampla ar fi ca drepturile la un campionat paralel sa fie luate de alt post TV, astfel s-ar schimba comentatorii. AM SCAPA IN SFARSIT DE MIKI!

Oricum, situatia cred ca eu ca e departe de a fi rezolvata. Sunt zvonuri ca la urmatorul consiliu FIA, Mosley va fi demis, asta ar insemna ca cele 8 echipe se vor intoarce...

Si mai interesant ar fi sa vedem ce vor face Ferrari si Red Bull. Ele au contract cu FIA, deci o sa fie prezente in sezon fie ca vor fie ca nu vor. Nu se vor prezenta la nicio cursa? Ar fi extraordinar!

geojoking
24-06-2009, 04:09 PM
Gata, conflictul s-a terminat. FOTA nu organizeaza campionat paralel. Mosley nu mai candideaza, iar mandatul sau se termina in octombrie. Toata lumea e fericita.

geojoking
28-07-2009, 12:28 AM
Am fost ieri la Hungaroring. Superba cursa!!! Am avut bilet de General Admission da din diferite pozitii am vazut destul de bine masinile de pe circuit.

Fac un zgomot INFERNAL, nu rezisti fara dopuri in urechi. :D

Au fost o gramada de polonezi sa-l sustina pe Kubica. Urlau la sfarsit dupa el. Cred ca erau in stare sa sparga geamurile alea daca nu iesea sa le faca macar cu mana. :)

nB-NNuaD7k0

Ca si organizare, a fost destul de OK. Am fost cu un grup de la Toyota Cluj, ne-a rezolvat unu din ei si am intrat cu 16000 de forinti la General Admission, cam jumatate din pretul normal. Am fi negociat si la ceva tribune, dar SILVER si RedBull erau FULL toate. Si cica e criza!!! >:)

Anyway, o experienta unica, va recomand, macar o data trebuie sa mergeti! :th_salute:

Mihai
09-08-2009, 09:55 PM
http://www.topgear.ro/petitie.png (http://www.topgear.ro/petitie.php)

"Daca esti fan de Formula 1 si vrei sa-ti satisfaci aceasta mica placere duminicala, in Romania ai o problema. Palavrageala comentatorilor iti poate strica toata bucuria, oricat de frumos ar fi spectacolul pe circuit. Peroratii fara noima pentru a umple "timpul de antena", glume nesarate, amatorism in exprimare, eterne confuzii intre piloti, aberatii in jurul unor chestii straine de desfasurarea cursei, reclame mascate la vreun pilot care isi aude constant numele pe post, toate se aduna si cresc in urechile tale ca niste buruieni mucegaite si enervante de care nu mai poti sa scapi, in fiecare duminica de Mare Premiu.

Din fericire, o defectiune tehnica ne-a aratat calea spre lumina. Sesiunea de calificari pentru Marele Premiu al Australiei a fost pentru noi echivalentul unei mantuiri nesperate. Timp de vreo 25 de minute, din televizoarele noastre nu s-a auzit decat sunetul motoarelor si comunicatiile radio dintre pilot si standuri. Grafica TV ne-a dat informatii tot timpul cu privire la clasament, iar noi am stat in priza ca niste copii care descopera pentru prima data canalul porno.

Oare n-ar fi frumos sa fie tot timpul asa? Noi n-avem nimic nici cu Victor, nici cu Miky (umbla vorba ca l-a imprumutat cu bani chiar si pe Ecclestone, deci tipul trebuie sa fie ok). Pe bune, poate comentatorii sunt baieti buni in viata privata. Nu e ca si cum am avea ceva personal cu ei. Dar nu-i asa c-ar fi frumos sa incercam sa nu mai zicem nimic pe post? Nu-i asa c-ar fi frumos sa putem da si noi volumul la maxim pe timpul cursei, ca sa auzim motoarele? Nu-i asa ca informatiile de pe ecran sunt foarte elocvente pentru toata lumea, fara comentarii din studio? Noi asa zicem. Drept pentru care, am facut o petitie.
Sa vedem ce iese... "

bebe14
10-08-2009, 10:26 AM
Salut geojoking!
Si noi am fost anul acesta la Hungaroring. Cursa a fost foarte interesanta (nici nu se compara cu o cursa vazuta la TV), insa organizarea a fost sub orice critica. Joi am mers la circuit cu HEV, iar in rest cu acel Special Bus care te lasa tot la distanta mare de circuit. M-am bronzat pe campiile Hungaroringului cat nu am facut-o la noi la mare :)
Fericirea a fost insa mare, mai ales ca favoritii mei de la McLaren au reusit prima victorie din acest sezon. Binenteles ca nu am ratat ocazia de a-mi lua tricou cu McLaren si Toyota (chiar daca versiunea 2008). Nu stiu din ce motiv Toyota nu avea in F1 Village (in spatele tribunei gold) stand oficial de merchandising. Bine ca avea Ferrari doua :( (unul propriu si unu al celor de la Puma)

Mihai
12-08-2009, 09:22 PM
Ce parere aveti de revenirea lui M. Schumacher? Are dureri la gat din urma unui accident de motor si s-a razgandit. Monopostul va fi pilotat de eternul Luca Badoer ::|: pana la sfarsitul sezonului.

Personal eu cred ca nu mai face fata, mai ales ca masina Ferrari nu mai este cea mai buna. Poate sunt subiectiv deoarece prefer McLaren :respect:

bebe14
13-08-2009, 12:59 PM
Pauza dintre MP al Ungariei si cel al Europei de la Valencia este destul de mare (o luna). Lumea este plecata in concedii. Cursa de anul trecut de pe circuitul spaniol nu a fost atat de interesanta si spectaculoasa pe cat isi doreau atat fanii F1 cat si Bernie. Din cauza crizei financiare si a deciziilor aberante luate de FIA multi fani si-au piedut interesul pentru curse (la Hungaroring, conform Nemzeti Sport, au fost cu 20% mai putini spectatori decat anul trecut). Oare ar fi atras spectatori un Luca Badoer sau Marc Gene? Nu. Asa ca ce decizie s-a luat? Schumacher in locul lui Massa. BUM! 10.000 de bilete vandute in cateva zile! Ferrari ataca intr-un comunicat josnic Williams, fanii Ferrari fierb, ca pana la urma totul sa fie un mare FIS! Pacat ca s-a terminat asa! Unii fani mai tineri meritau sa-l vada macar odata in viata pe Schumacher pilotand. Oameni ca el, Hakkinen, Hill sau Alesi nu se vor mai naste prea curand!

geojoking
13-08-2009, 08:28 PM
Salut geojoking!
Binenteles ca nu am ratat ocazia de a-mi lua tricou cu McLaren si Toyota (chiar daca versiunea 2008). Nu stiu din ce motiv Toyota nu avea in F1 Village (in spatele tribunei gold) stand oficial de merchandising. Bine ca avea Ferrari doua :( (unul propriu si unu al celor de la Puma)
Am observat si eu ca lipsea Toyota de prin standurile de merchandising... :( Mi-as fi luat si eu un tricou Toyota.

bebe14
14-08-2009, 10:50 AM
Eu am gasit in afara circuitului, la cei care comercializau produse F1. La cursa am purtat tricoul cu McLaren, iar acum pe cel cu Toyota :D

jijiman
26-08-2009, 03:54 PM
http://www.topgear.ro/petitie.png (http://www.topgear.ro/petitie.php)

Chiar nu inteleg de ce il blamati atata pe Miki. Iata dovada ca ceea ce spune nu sunt minciuni: http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html. So...

Mihai
26-08-2009, 04:29 PM
=)) ce tare ... e miki

bebe14
10-09-2009, 04:15 PM
Cred ca asa poza puteam sa imi fac si eu cu Schumi...o fi prins saracu Miki bilet cu Pit Walk si s-a furisaaaaat (ca Gollum) pe pista. Sa vezi cand l-au prins bodyguarzii :D Cafteala la greu...dar avea omul poza...sau mai bine zis Schumi avea poza cu el =))

kte
10-09-2009, 11:26 PM
-sti cum e cu miki?
-vorba aia: "e rau cu rau, dar mai rau fara rau"

bebe14
11-09-2009, 10:33 AM
Nu stiu daca e mai rau fara el...ca oare cati sunt atenti la ce prostii vorbeste?
Prefer sa ma concentrez la cursa decat sa ascult cum tot incurca pilotii, se lauda cu Dorulet al lui sau alte tampenii! Mai bine ar transmite TVR cursele fara comentariu!

bebe14
28-09-2009, 02:07 PM
Super cursa pentru Hamilton si pentru Toyota! Anul acesta Singapore a fost perfect! Au castigat favoritii mei de la McLaren, iar Toyota a prins treapta a doua a podiumului prin Timo Glock! :D

Mihai
28-09-2009, 04:01 PM
subscriu :d
doar ca eu nu am vazut decat finalul cursei ... am vazut ca sambata calificarile au fost la 17 asa ca am crezut ca si cursa va fi la fel. pe la 17 cand am pornit tv surpriza: hamilton trecea linia de sosire si la putin timp si toyota :coolspeak:

gazi
28-09-2009, 09:53 PM
Super cursa pentru Hamilton si pentru Toyota! Anul acesta Singapore a fost perfect! Au castigat favoritii mei de la McLaren, iar Toyota a prins treapta a doua a podiumului prin Timo Glock! :D

La Toyota ..hai sa fim seriosi si realisti..este un rezultat de conjunctura. Timo Glock ...mare caracter, mare pilot(sanchi) !!!!!

Mihai
28-09-2009, 10:27 PM
conjunctura sau nu, pana la urma asta e Formula 1 ... a iesit pe 2 si asta conteaza. Probabil daca ar fi condusa de un Alonso masinuta asta ar fi mai sus decat este, dar nu e cazul ... cel putin momentan.

bebe14
29-09-2009, 04:43 PM
Am vazut ca cei de la Toyota au ales sa nu activeze optiunea de prelungire cu un an a contractului lui Timo Glock. Cum cred ca nici Jarno Trulli nu va mai continua la Toyota se pare sunt doua locuri libere..asta daca niponii nu se vor retrage din F1. Sa speram ca vor veni doi piloti mai rapizi.
Cum Kimi se pare ca se indreapta catre McLaren, ar fi ok Kovalainen unul din piloti, iar celalalt poate Kubica sau Rosberg! Voi ce ziceti?

Mihai
29-09-2009, 06:45 PM
Eu unul am o parere foarte proasta despre Kovalainen :blink: cu o super masina cum e cea de la mclaren nu pare sa fie decat un pilot de pluton...dar cu o masina mai slaba

gazi
29-09-2009, 06:52 PM
Am vazut ca cei de la Toyota au ales sa nu activeze optiunea de prelungire cu un an a contractului lui Timo Glock. Cum cred ca nici Jarno Trulli nu va mai continua la Toyota se pare sunt doua locuri libere..asta daca niponii nu se vor retrage din F1. Sa speram ca vor veni doi piloti mai rapizi.
Cum Kimi se pare ca se indreapta catre McLaren, ar fi ok Kovalainen unul din piloti, iar celalalt poate Kubica sau Rosberg! Voi ce ziceti?

De fapt Toyota se va retrage in sezonul urmator. Acum ..daca nu se retrag, as putea ocupa eu unul dintre cele doua locuri libere, cu precizarea ca nu as fi un pilot rapid, ci un pilot "prudent" :)

geojoking
29-09-2009, 09:12 PM
Desi Howett zice ca Toyota a semnat acordul si va ramane in F1 pentru 2010, toate actiunile lor par sa arate contrariul!

Lui Glock nu ii prelungesc contractul, Trulli e ca si dus. Williams nu mai cumpara motoare de la ei. O retragere la sf de sezon pare a fi iminenta.

kte
29-09-2009, 09:16 PM
De fapt Toyota se va retrage in sezonul urmator. Acum ..daca nu se retrag, as putea ocupa eu unul dintre cele doua locuri libere, cu precizarea ca nu as fi un pilot rapid, ci un pilot "prudent" :)

pai daca e asa, vin si eu la un mare premiu sa-ti fac galerie:worthy:

spartacus
03-10-2009, 11:32 AM
Toyota o sa ramana in F1 in 2010... si Timo Glock de asemenea, se pare ca a prelungit contractu. Trulli.. cu toate ca la Suzuka o sa plece de pe locul2 maine in cursa, o sa plece de la echipa. Oricum, maine are sanse sa ofere o surpriza :d si pacat de accidentul lui Glock.

Mihai
04-10-2009, 10:13 AM
cursa nu prea spectaculoasa (cel putin din momentul in care am vazut-o eu, in afara catorva dueluri pe linia de iesire de la boxe si o iesire in decor nu a fost mare lucru), insa trulli se pare ca vrea sa plece cu fruntea sus de la toyota :)

ce sanse ii dati lui vettel la titlu? e clar ca o sa il depaseasca pe barichelo, dar la titlu nu cred ca poate decat sa spere :)

geojoking
04-10-2009, 01:37 PM
Frumoasa cursa, se vede ca masina a suferit ceva modificari (in bine) substantiale. Poate o victorie pana la final de sezon?

Si da, se pare ca Toyota investigheaza de la cine au pornit zvonurile retragerii, deoarece "mai-marii" au confirmat ca desi bugetul pe anul viitor nu a fost inca aprobat, Toyota ramane in F1 cel putin in 2010, avand semnata participarea pana in 2012.

Pe bursa zvonurilor s-ar zice ca Kubica si/sau Raikkonen sunt curtati de Toyota... Ce ati zice de cei 2 la Toyota?

PS: Nu cred ca Vettel va castiga titlul. Desi mi-ar placea sa-l aud pe Miki, spunand cu tristete ca revelatia sezonului, mega-pilotul din mega-echipa BrawnGP, Button, a pierdut titlul.

bebe14
05-10-2009, 12:57 PM
Cursa nu a fost spectaculoasa (mai interesante au fost calificarile..pacat de accidentul lui Timo Glock :( )
Chiar daca sunt fan McLaren nu pot sa ma supar cand ne depaseste o Toyota. Insa ce m-a impresionat cel mai mult au fost cei doi mecanici care au schimbat roata dreapta fata lui Trulli la cel de-al doilea pit-stop. Cum au batut ei palma fericiti ca au facut o treaba buna! Se vede ca fac cu pasiune ceea ce fac si ar fi mare pacat sa se retraga Toyota din F1.
Parerea mea este ca niponii vor continua (nu vor repeta greseala celor de la Honda :P), iar eu mi-as dori la anul doua echipe asa: McLaren: Hamilton - Raikkonen, Toyota: Rosberg - Sutil.

geojoking
18-10-2009, 11:53 PM
Unde a fost Dan Mihai Alexandrescu? A lipsit de la comentarii la cursa de azi și doamne, bine a fost fara el!!!