View Full Version : Tuning Corolla
rolest
10-12-2006, 03:12 PM
astea sunt si la noi daca va intereseaza revin cu amanunte
Tommy
29-12-2006, 12:34 PM
Desi sunt contra eleroanelor pe masini care nu-s de curse, eleronul de pe HB trebuia sa fie putin mai mare. Baga detalii cu incredere. Nu sunt probleme cu stropitoarea de lichid?
rolest
31-12-2006, 06:01 PM
aceste forme de eleroane au fost testate de ingineri auto se fabrica in serii cu acordul costructorilor de masini si nu numai design primeste masina prin montarea lor dar ajuta la mentinerea curata a lunetei in timp ploios
au certificat de garantie conform directivelor CE
pot sa fii sigur ca nu deranjeaza stropitoarea
Tommy
04-01-2007, 05:41 PM
Ne dai si-un pret, modalitate de achizitie.. eventual cine le monteaza?
Shrek02
07-01-2007, 02:45 AM
ma intereseaza si pe mine...
imi trimiti te rog frumos mai multe informatii pe adresa de mail alin.david@ctrnet.ro
rolest
11-01-2007, 07:04 PM
piesele se vopsesc in culoarea masinii si poate monta oricine
pleoapele se lipesc cu silicon eleroanele au instructiuni si accesorii in cutia lor pt montare
trebuiesc comandate si iti aduce curierul la adresa ceruta , plata la curier
email rolesttuning@yahoo.com tel 0744138910
ovidiuvisan
23-04-2007, 05:36 PM
Piese pentru tuning vizual si mecanic pot fi gasite la adresa urmatoare ;-)
Sper sa va fie de folos :-D
http://www.tte.de/
rolest
01-08-2007, 10:26 PM
astea se pot cumpara in romania cu factura
rolest
01-08-2007, 10:41 PM
retul este:139 euro eleronul si 40 euro pleoapele dar pt forumistii care cumpara amandoua acord o reducere de 10%
wildgeo
02-08-2007, 04:39 PM
astazi sunt pe deplin multumit ! am achizitionat o finala sport de la borla iar la orele 11.30 deja era pe masina ... vreau sa spun ca sunetul e deadreptul demential o superbitate ... faza ce-a buna este ca nu se aude diferit fata de toba finala daca merg la o turatie constanta si se aude doar daca accelerez sau cand pun frana de motor ... colegii mei sunt deja fascinati ..... cand vad si io o toyota la intalnirile din buc tunata ??? .... hmmm .... cei ce vin la intalniri veti simti pe pielea voastra intradevar o toba sport! multa bafta in continuare!
wildgeo
02-08-2007, 04:41 PM
astea sunt si la noi daca va intereseaza revin cu amanunte
da m-ar interesa si pe mine si cat ma costa vreau pretul final vopsit in culoare masini si montat. iti multumesc!
wildgeo
02-08-2007, 05:18 PM
pt cei care nu prea fregventeaza intalnirile am sa pun cateva poze cu toba! in curant vor urma desen pe capota ideograme pe portiera iar pe montanti c si d tatuat un dragon !estetica sper sa o rezolv maine !
astazi sunt pe deplin multumit ! am achizitionat o finala sport de la borla iar la orele 11.30 deja era pe masina ... vreau sa spun ca sunetul e deadreptul demential o superbitate ... faza ce-a buna este ca nu se aude diferit fata de toba finala daca merg la o turatie constanta si se aude doar daca accelerez sau cand pun frana de motor ... colegii mei sunt deja fascinati ..... cand vad si io o toyota la intalnirile din buc tunata ??? .... hmmm .... cei ce vin la intalniri veti simti pe pielea voastra intradevar o toba sport! multa bafta in continuare!
Cat te-a costat?... suna sport sau huruiala d-aia?
wildgeo
03-08-2007, 03:21 PM
500 ron toba si chiar suna sport! si nu huruiala !! ca si cum ai avea toba sparta! si azi mai nou am terminat body painting.....formidabil o ador acum si mai mult ... adica litere chinezesti pe potiera de la oglinda in jos ... dragon pe montanti spate si desen pe capota ... ce sa mai zic bestial ... steker cu clubtoyota.ro pe spate dar in caracterele mele speciale in flacari ....
500 ron toba si chiar suna sport! si nu huruiala !! ca si cum ai avea toba sparta! si azi mai nou am terminat body painting.....formidabil o ador acum si mai mult ... adica litere chinezesti pe potiera de la oglinda in jos ... dragon pe montanti spate si desen pe capota ... ce sa mai zic bestial ... steker cu clubtoyota.ro pe spate dar in caracterele mele speciale in flacari ....
Aha... deci mai bine dau o gaura in toba decat 500 ron.. iar faza cu dragoni chinezarii si alte pasarele... nu prea se impaca... d-alea pui pe Yamaz sau ceva de genul.... un soare japonez era suficient.... :) dar stii cum e gusturile nu se discuta... Felicitari pt masina... vreau si eu s-o vad duminica.. :):scratchchin:
Predator
03-08-2007, 11:28 PM
@ wildgeo > La PilotAuto ai montat finala? 500lei a costat doar toba sa inteleg? Manopera?
Finala stock la Corrolla e intr'una cu restul traseului sau e adăugită? Daca face corp comun cu restul si au taiat'o baietii, au sudat'o frumos pe cea noua?
Poti sa pui niste poze? Macar din exterior.
Numai bine!
rectific... cu referire la ultimul post... "stii cum SUNT gusturile ..." - vroiam sa scriu altcva... Daca vrei nishte viniluri tari iti recomand niste baieti care le fac de mori :)... am vazut pe un avensis un robot din transformers.. bestial desenat... pe capota faci cu aerograful sau sticker?
Pune si tu niste poze cu literele alea sa vada si globul nostru ocular.
Cu stima.
wildgeo
09-08-2007, 03:37 PM
pozele sunt la sectiunea intalnirea de duminica ... acolo ai mai multe poze cu masinutza mea ... multa bafta !!!
ADRian_corolla07
26-09-2007, 09:00 PM
stie cineva unde pot sa vopsesc etrierele si daca trebuie demontate sau merge si cu ele pe masina?
LittleM@n
26-09-2007, 10:34 PM
in fata blocului/casei, cu ele pe masina (izolezi tot de jur imprejur ce nu vrei vopsit cu folie si scotch de hartie), si apoi le vopsesti; dai eventual 2 straturi, ca sa iasa frumos; sparay gasesti la cora, la raionul de auto
recomand varianta asta, intrucat oricunde te-ai duce sa ti le faca, tot nu va iesi perfect :thumbsup:
Predator
04-10-2007, 03:59 PM
Subscriu. Vopsirea etrierelor nu este o operatie complicată. Va iesi mult mai bine cand faci treaba tu cu mânuţa ta decât altcineva.
De asemenea nu merita sa cheltuiesti o bani pe spray-uri tip Foliatec rezistente le temperaturi & bla bla. Oricum, cu timpul, va sari praf de la palcute, mizerie si pietre care distrug vopseaua.
Pentru vopsirea etrierelor din imagini am utilizat un tub de spray albastru metalizat (400ml scria pe flacon, dar nu cred ca a fost atata vopsea), care a costat 10.5 lei din Selgros. Am smirgheluit, degresat si curatat frumos zona si am pulverizat in 3 straturi.
Durata operatiunii: 1 ora.
Bafta!
costi
01-12-2007, 06:19 PM
As dori un eleron pentru -Corolla HB, ma poate ajuta cineva?????????????