PDA

View Full Version : Va place noul forum dupa upgrade ?

forumadmin
08-12-2006, 12:10 AM
Cum vi se pare forumul dupa upgrade ? Este ok cu noile functionalitati ?
Cat de curand sper sa avem si un logo!

Xllerator
08-12-2006, 02:51 AM
Desi am votat (clar) da, sint citeva probleme ce ar trebui rezolvate, in opinia mea:
1. Eliminarea redirect-urilor;
2. Mutarea datelor poster-ului (autorul postului) in stinga, pentru ca altfel se iroseste spatiu in pagina si afecteaza ergonomia;
3. Un link "View new posts". Exista ceva la Quick Links, dar am impresia ca nu este exact acelasi lucru.

De circotit ar mai fi la faptul ca forumul devine cam stufos cu "n" categorii, unele avind si subcategorii.

All in all, e un fapt excelent ca s-a trecut la vBulletin (chiar ma gindeam cind se va intimpla...) si mai ales la ultima versiune (unii nu o prefera, deci nu stiam la ce sa ma astept). Congrats. :)
Cineva ar tre'i sa-mi mai dea cite-un ghiont din cind in cind apropo de grafica & sigla...

alex
08-12-2006, 09:17 AM
Multumesc mult pentru sugestii!
1. Da, cu redirect-urile se va rezolva. A fost necesar la upgrade-ul forumului, intrucat am dorit sa fie un downtime cat mai mic si sa fie available cel vechi cat timp il puneam pe cel nou.
2. Cu mutarea datelor poster-ului investighez. Sugestia este foarte bine venita si mai mult ca sigur cred ca se poate rezolva !
3. In legatura cu New Posts este disponibil. In 2 variante: Daca user-ul este logat, este un link pe bara albastra de sus New Posts, daca user-ul nu este logat exista Today's posts. Este un feature mai mult decat necesar pe care VBulletin il ofera !

In legatura cu Loogo-ul astept oricand sugestii pe poze@clubtoyota.ro :p !

Legionaru'
08-12-2006, 08:07 PM
O schimbare in bine a forumului!
Semnaturile parca sunt prea mari.

Xllerator
09-12-2006, 01:27 PM
Mda, butonul de New Posts nu-l vazusem, sorry.

Ce e cu pagina de la inceput care spune "Bine ai venit la Forumul ClubToyota.ro ! Toyota Romania Forum. Păreri, discuţii, fotografii despre tot ce înseamnă Toyota."? Urmeaza un site, diferit de forum? Ca altfel este doar un click in plus. :)

Legionaru, semnaturile se pot micsora prin adaugarea tag-ului la inceputul textului si a tag-ului la sfirsit, unde 0 este cea mai mica dimensiune a textului, 1 e ceva mai mare, 2 e si mai mare, etc.
Exemplu cu size=0.

Cit despre afisarea casetei cu username, title, Join Date, Location, Posts etc. in stinga (adica old style), am aflat solutia:
In Admin CP, la vBulletin Options (primul din stinga sus), se alege optiunea Style & Language Settings din dropdown box si se bifeaza pe "Yes" la Use Legacy (Vertical) Postbit Template.

Apropo, ce facem cu smiley-urile astea default care sint absolut idioate?

alex
10-12-2006, 09:45 PM
Multumesc pentru feedback !
Se vor face toate pe rand ! Am notat sugestiile :p
Tocmai s-a facut afisarea casetei cu username etc pe stanga si multumesc ca m-ai ajutat cu cautarea si gasirea setarii!
Dupa cum am spus, forumul tocmai a fost migrat la VBulletin si mai sunt sigur lucruri de facut, precum si cele mentionate de tine.

Se vor face!
Pentru orice sugestii de template-uri, logo, smilies theme, va astept oricand pe poze@clubtoyota.ro

forumadmin
10-12-2006, 10:16 PM
S-au adaugat peste 100 de noi smilies.
Sunt disponibili la [More] :th_coolio:
Va tin la curent cu noile schimbari.

Pe curand,
Administratia ClubToyota.ro

Legionaru'
13-12-2006, 02:31 AM
Forumul devine din ce in ce mai tare! Bravo!

DMX
17-12-2006, 03:08 PM
Pana afla lumea de el , posesori de Toyota sunt , o groaza !!!
Votul meu : DA

lucman72
21-12-2006, 09:28 AM
Imi place, incepe sa arate mai "profi" :)

ovidiudinutm
22-12-2006, 09:14 AM
Este um pas inainte, i-mi place.

Un Craciun fericit tuturor "toyo-tistilor"
Ovidiu

cristip
10-01-2007, 03:56 PM
Mi-ar place o categorie speciala Tips and Tricks in care cei ce stiu lucruri sa zicem mai deosebite sa impartaseasca si celorlalti.

23nst
10-01-2007, 09:02 PM
ideea forumului este buna, si arata mai bine asa decat cum era inainte, cu fundal roz.

forumadmin
10-01-2007, 10:11 PM
Mi-ar place o categorie speciala Tips and Tricks in care cei ce stiu lucruri sa zicem mai deosebite sa impartaseasca si celorlalti.

Am redeschis aceasta sectiune!
:thumbsup:

tudor
22-01-2007, 09:08 PM
E tare de tot forumul...O idee-ar fi mai usor de citit daca fiecare capitol ar fi scris cu o alta culoare...asa ar sari mai usor in ochi la ce sa te uiti prima data.Pana m-am obisnuit cu site-ul, imi venea greu sa gasesc spre ex sectiunea Toyota Avensis.Sau sunt eu prea comod!
Felicitari pentru initiativa!Era de dorit asa ceva!

Legionaru'
25-01-2007, 12:13 AM
Nu mai avem functia "edit" ?

guerilla
22-02-2007, 09:38 AM
iote domle ca am ajuns si eu pe aici. imi place ce am gasit. sint insa trist ca o gasca mare de dincolo n-a avut "bunul simt" sa ma anunte si pe mine despre clubu asta. ce naiba mai, de 4 ani ne adunam si am depasit suta de oameni... incep sa ma intreb daca v-am suparat io cu ceva

Legionaru'
22-02-2007, 01:17 PM
Salut guerilla!
Bine ai venit pe forumul dedicat Toyota!
Se pare ca si eu fac parte din cei care nu au avut "bunul simt" sa te anunte de acest club.Eu nu am facut-o pentru ca ma indoiam ca tu nu stii de el.Asta e tot!

guerilla
22-02-2007, 04:33 PM
iote ca nu stiam :) dupa cum vezi nu le stiu chiar pe toate :lol:

23nst
16-03-2007, 10:38 PM
:) tare... pana acum nici un vot NU :)
19 la 0 :p 100% dap! :)

mirmidon
12-09-2007, 10:45 AM
nici nu mi-am dat seama de modificari...e de bine :)

alex
12-09-2007, 10:45 AM
Pai upgrade-ul a fost de mult, pe vremea cand tu nu erai inca membru :)
Vom inchide acest Thread ca nu-si mai are rostul acum.