PDA

View Full Version : Claxon: tonalitate si volum

Sibo
10-08-2007, 01:41 PM
La Corolla mea HB claxonul este hilar.
Daca-l folosesc ma fac de râs.:blush:
Un claxon trebuie sa aiba o tonalitate care sa impuna respect!
Al meu face ca un pui de rata care-ti sopteste peste umarul din dreapta:
Te-as ruga frumos, daca nu te superi, poti sa-mi faci si mie un pic de loc, te rooooog !?

N-as vrea sa pierd garantia pentru un claxon anemic si de aceea as vrea sa-mi fac operatia estetica la un dealer autorizat.

Voi cum ati rezolvat situatia ?
Voi claxonati ?

razzmatazz
10-08-2007, 01:43 PM
cine, noi? nuuu...
ce-i aia claxon?

razzmatazz
10-08-2007, 01:48 PM
cred ca cel mai bine e sa intrebi la dealer daca treaba asta este ok cu ei. personal, cred ca garantia nu poate fi alterata. dar e bine sa intrebi.

apoi as cauta la un augsburg un claxon de doamne ajuta si m-as duce la toyota sa mi-l instaleze. tot d-aia, ca sa nu faca gat la garantie.

decanu
10-08-2007, 02:23 PM
Poate ca doar din interior se aude incet...

LittleM@n
11-08-2007, 02:30 AM
Poate...dar cred ca sigur nu :P

Ia-ti un claxon din talcioc, de unde vrei tu, cum vrei tu, care sa faca galagie cata vrei tu, si mergi cu el la service, ia pe un baiat in parte, si ii arati claxonul si ii zici ca vreai sa ti-l schimbe pe cel standard cu al tau (si da, accepti sa nu mai ai garantie pe el :)...logic )

Dar, o mare atentie...eu spre exemplu la Carina am doua :D
Mie imi place cum suna, suna tare si impunator...dar am constatat ca doar mie-mi place...mici la baietii de la intalniri nu prea le place...si mi s-a intamplat des, ca dupa ce claxonez, sa se dea oamenii jos din masina, si sa-mi zica sa fac ce vreau eu, dar sa nu mai apas pe el, ca-i exasperez; implicit, mai mult incurcam traficul :doh:
Deci, vezi cat de taresi impunator il vrei :punk: