PDA

View Full Version : DN1 - aglomeratie spre (si dinspre) Bucuresti

alex
03-12-2006, 02:10 PM
Inca din Predeal de la aceasta ora, bara la bara :(

DMX
26-12-2006, 12:56 AM
-nu mai tin eu minte exact cand a fost ziua sinaiei , si au inchis circulatie prin sinaia , se circula numai pe linia de centura , de la PREDEAL (unde a inceput coada) pana la sinaia am facut faca sa exagerez 3h30min , drum care il faci in maxima 30 de minute !!!
-asa ca de sarbatori asteptati-va daca mergeti dincolo de Sinaia sa asteptati o groaza !!
-ar mai fii rute ocolitoare ,adica sa nu o luati pe DN1

LittleM@n
17-06-2008, 12:51 PM
Old topic...dar cam are relevanta:

Repede NEED HELP!

La 4:30 ar trebui sa fiu in otopeni?

La cat sa plec si pe unde sa o iau, ca am inteles ca s-a inchis circulatia pe 4 benzi pe la baneasa, ca s-a inceput constructia nu stiu carui pod/tunel...

Merge colentina - voluntari - centura, si pe undeva pe acolo sa fentez in otopeni? Dar nu stiu pe unde, nu stiu bine zona...again NEED HELP!

che
17-06-2008, 02:08 PM
la luk oil acolo langa gara otopeni faci dreapta si ajungi la cimitir in spate in otopeni si pe urma faci la st la indicatorul de prioritate dupa ce treci de cimitir si ajungi la dn .... sau faci dreapta spre tunari si in centru in tunari faci stanga si ajungi in centru in otopeni ...

LittleM@n
17-06-2008, 08:10 PM
Tnx.

Am plecat devreme rau, am luat-o pe drumul normal prin baneasa si am ramas surprins sa gasesc chiar liber :P
Or fi luat-o toti prin partea ailalta? :D

22nst
17-06-2008, 08:25 PM
si cum au facut pe acolo? pe cate benzi se mai circula...
(azi nu am plecat de acasa)

LittleM@n
17-06-2008, 10:04 PM
Pai sincer...tot pe 3 :D
nu stiu de unde au scos-o unii ca se va inguta; poate dupa semaforul de la baneasa incolo...

che
18-06-2008, 08:15 AM
de azi e inghesuiala mare acolo ... am trecut pe la 6 50 de dim ... deja era manifestatie

razzmatazz
18-06-2008, 08:24 AM
Pai sincer...tot pe 3 :D
nu stiu de unde au scos-o unii ca se va inguta; poate dupa semaforul de la baneasa incolo...

cum zice che - oficial, de azi de pe 18 se aplica restrictia, si se va merge pe 2 benzi in loc de 3 tim de 6 luni. oficial, repet...

kte
19-06-2008, 09:13 PM
Eu trec zilnic, de doua ori, pe acolo si inca nu observ schimbari in ce priveste o circulatie mai ingreunata. Din contra, se simte ca multi au plecat in concedii si chiar este mai liber de fro' 2 saptamani.

22nst
19-06-2008, 09:25 PM
eu am trecut prin zona azi dimineata la ora 8 si inca odata pe la ora 11-12 si am ramas surprins cat de libera este zona :)
parca ar fi summit :D

kte
20-06-2008, 11:46 AM
Oricum e "parfum" fata de varianta Pipera:crybaby:

kte
23-06-2008, 11:37 PM
asta seara s-a circulat extrem de bine in zona aeroport Baneasa, spre oras.E prima zi de cand merg pe partea asta(la ora de varf,17.30) cand am luat coada dupa cea am coborat ultimul pod.:yahoo:

Oestereich
30-06-2008, 09:22 AM
Se pare ca baietii au iesit la produs pe DN 1...
De la Campina pana la Brasov in WE au fost 4 radarele...
So...atentie sporita !

P.S. : La Bv au schimbat locul de panda...de la capul podului au mutat pandacu dupa prima intersectie.Logan Alb cu geamuri fumurii.

bogdan_o
11-08-2008, 10:18 AM
Pentru cei care mergeti spre Predeal, Brasov etc in week-end nu o luati pe centura la Sinaia. Eu am facut greseala asta si am stat sambata trecuta 1.5h. La iesirea din Sinaia unde se uneste drumul care vine din oras cu cel de pe centura sta Politia sa dirijeze traficul si trec cam 75% din masinile care vin din oras si 25% din cele care vin pe centura.

De asemenea vedeti ca se lucreaza inainte de Sinaia si in Pedeal la niste poduri si se circula "la paleta/semafor(cand merge)" pe un singur fir.

Radare nu am vazut decat vreo 2-3 si la dus si la intors dar se mergea linistit.

Ayrton
16-10-2008, 04:39 PM
pt Bucuresti-Sinaia, stie cineva daca se mai lucreaza pe centura ce ocoleste Ploiestiul sau daca se poate circula? multumesc.

OvidiuH
16-10-2008, 04:46 PM
Au scos semafoarele. Poţi circula liniştit pe ambele sensuri.
Celor ce merg înspre Bran-Moeciu, le recomand călduros traseul Bran-Moeciu-Rucăr-Câmpulung-Piteşti-Bucureşti. Sunt vreo 40 de kilometri în plus faţă de ruta Bucureşti-Ploieşti-Câmpina-Predeal-Pârâul Rece-Bran, dar se merge bine şi economisiţi cam 1-2 ore.

22nst
16-10-2008, 05:29 PM
adica au terminat lucrarile la centura ploiestiului?

Ayrton
16-10-2008, 05:52 PM
eu la Sinaia merg... oricum, mersi de info.

OvidiuH
16-10-2008, 09:29 PM
adica au terminat lucrarile la centura ploiestiului?
Nu au terminat complet, adică încă nu există două benzi pe sens.

che
17-10-2008, 09:52 AM
""" Au scos semafoarele. Poţi circula liniştit pe ambele sensuri.
Celor ce merg înspre Bran-Moeciu, le recomand călduros traseul Bran-Moeciu-Rucăr-Câmpulung-Piteşti-Bucureşti. Sunt vreo 40 de kilometri în plus faţă de ruta Bucureşti-Ploieşti-Câmpina-Predeal-Pârâul Rece-Bran, dar se merge bine şi economisiţi cam 1-2 ore.""""

au venit hoinarii pe acolo acum 2 sapt si mai ca siau rupt mashina , este f varurit drumul de parca ai merge peste denivari de zona plantate de astia in asfalt... daca vrei sa incerci mashina si sa vezi ce pica dupa ea e oki ... eu am mers acu un an pe acolo si nu mi mai trebuie.

OvidiuH
17-10-2008, 10:01 AM
Eu am mers joia trecuta fara probleme.

Nick
29-10-2008, 03:52 PM
Joi 23 octombrie am plecat din Bucuresti in jurul orei 7:30. Am facut ~40 min pana in Baneasa. Apoi, traseu Baneasa-Pipera-Baneasa si intrat pe DN1 ~ 1h20min. Luat centura Ploiesti, bazandu-ma pe scrisele lui OvidiuH. Ramas blocat la "semafoare umane" timp de 1h15min pe un "drum" jumatate asfaltat si jumatate dezastruos. Prin urmare, cum nu era de ajuns, intre Sinaia si Busteni mers bara la bara ~50min. Durata traseului pana la Predeal ~4 ore!
Intors vineri 24 octombrie si ajuns in jur de ora 17:30 la centura Ploiestului. Intrebare? Prin oras sau pe centura? Cum am vazut ca era blocaj deja de la intersectia DN1 spre intrarea in Ploiesti am zis shit, din nou centura. Si de aici iata cum s-a repetat aceeasi poveste cu semafoare, 1 ora si 15 min de asteptare si intre timp am asistat la un spectacol pe cinste: centura Ploiestiului devenise un mare "pisoar".:moon: Predeal-Bucuresti ~4 ore!

OvidiuH
29-10-2008, 05:00 PM
Chiar ai nimerit aiurea. Eu am mers ultima oara pe 9 octombrie si m-am intors pe 12.
Am mers bine. 2 ore si jumatate la dus prin Ploiesti si 3 ore la intors prin Campulung.