View Full Version : Yaris Sedan
StefanVVTi
26-06-2007, 05:43 PM
Nu stiu daca postez unde trebuie, dar merita...Pentru SUA se produce si Yaris Sedan si Yaris S Sedan ... superba, iar preturile....cam cat un Logan MCV mai bine dotat... intre 11000 si 14000$
Da, insa preturile astea sunt in SUA, unde preturile am vazut ca sunt mai mici decat in Europa. Acest Sedan am vazut ca se adreseaza pietei SUA. Prin Europa nu am vazut, voi ati vazut ?
23nst
26-06-2007, 07:19 PM
hihi... ce simpatic este, mi-ar place ca o masina de oras...
StefanVVTi
26-06-2007, 07:25 PM
Da, insa preturile astea sunt in SUA, unde preturile am vazut ca sunt mai mici decat in Europa. Acest Sedan am vazut ca se adreseaza pietei SUA. Prin Europa nu am vazut, voi ati vazut ?Din pacate nu cred ca se gaseste in Europa...ce sa facem, asta este! Am observat o tendinta generala de a diferentia modelele pentru Europa de cele pentru SUA, si aici ma refer la mai multe marci, nu numai Toyo!
Oricum Yarisul S Sedan e chiar tare....:blush:
StefanVVTi
26-06-2007, 07:30 PM
hihi... ce simpatic este, mi-ar place ca o masina de oras...
Avand in vedere ca motorizarea standard este un 1.5 VVTi 106 HP, cred ca ar fi arhisuficient pentru o masinuta de oras...iar consumul este decent pentru ceea ce ofera motorul(~8.9% in oras atat pentru manuala cat si pt. automata):scratchchin:
Predator
26-06-2007, 10:31 PM
Prima data cand vad asa ceva.
Motorizare 1.5 VVTi de 106 cp? nu e cumva cea de pe fostul Yaris TS?:scratchchin: interesant...
StefanVVTi
26-06-2007, 10:34 PM
Prima data cand vad asa ceva.
Motorizare 1.5 VVTi de 106 cp? nu e cumva cea de pe fostul Yaris TS?:scratchchin: interesant...
Pare inspirata din designul Scion...
Nu e de pe TS. TS-ul Yaris parca are 1.8 si mai multi caluti :D
Predator
26-06-2007, 10:45 PM
Nu e de pe TS. TS-ul Yaris parca are 1.8 si mai multi caluti :D
Toyota YARIS TS P1 FACELIFT. Asta a avut un motor de 1.5l 16v, 106 sau 109 cp
StefanVVTi
26-06-2007, 10:47 PM
Dar va dati seama cum se misca micuta Yaris, care este si la noi, "impinsa" de cei 106 cai? :punk:
Oestereich
26-06-2007, 10:54 PM
E foarte frumoasa !
razzmatazz
26-06-2007, 11:05 PM
Da, insa preturile astea sunt in SUA, unde preturile am vazut ca sunt mai mici decat in Europa. Acest Sedan am vazut ca se adreseaza pietei SUA. Prin Europa nu am vazut, voi ati vazut ?
l-am vazut in dubai in primavara. simpatic foc.
si am vazut multe.
toyota e cea mai raspandita la nenea aia.
taxiurile sunt corolle sau mertzuri clasa c.
iar modelele de toyota sunt de state toate (corolle, camry, yaris, avaloane) - deci probabil ca-l fac numai pentru state.
StefanVVTi
26-06-2007, 11:09 PM
l-am vazut in dubai in primavara. simpatic foc.
si am vazut multe.
toyota e cea mai raspandita la nenea aia.
taxiurile sunt corolle sau mertzuri clasa c.
iar modelele de toyota sunt de state toate (corolle, camry, yaris, avaloane) - deci probabil ca-l fac numai pentru state.In 2005-2006 cat am stat eu un state, nu am vazut nici o yaris...camry, prius, matrix, corolla la greu, dar yarisul inca nu intrase pe piata...:scratchchin:
razzmatazz
26-06-2007, 11:20 PM
In 2005-2006 cat am stat eu un state, nu am vazut nici o yaris...camry, prius, matrix, corolla la greu, dar yarisul inca nu intrase pe piata...:scratchchin:
da cu ochiu pe toyota.com
StefanVVTi
26-06-2007, 11:22 PM
da cu ochiu pe toyota.com
Le-am vazut pe toate, de asta sunt suprins ca au intrat destul de "pe ascuns" pe piata si cu micuta Yaris...atunci nu se auzea nimic!
Arata foarte tare.. piesa :D...
AdrianR
27-06-2007, 09:26 AM
in 2006 mai, in Atlanta erau cateva Yaris, care se miscau foarte bine printre SUV-urile babane ale jupanilor americani. Oricum, e plin de Toyota pe la ei.
Alexandru Olteanu
27-06-2007, 09:49 AM
e frumusica masinutza :thumbsup:
LittleM@n
27-06-2007, 12:26 PM
Ma bag si eu...
Deci, Yarisul TS, varianta pt europa a avut intre 2000-2003 motor de 1.5 si 106 CP.
Din 2003 pana in 2006 a avut acelasi motor de 1.5, dar cu un catalizator mai mare, era EURO IV, si atunci a scazut puterea la...105 CP :D
Acelasi motor e si pe Yarisurile americane, si din cate stiu, e cam singurul...nu cred sa se vanda acolo cu motor de 1.3...de 1.0 nici nu cred ca trebuie sa mai pun problema.
la pretul intre 11.000 si 14.000 de dolari, mie nu mi se pare a costa cat un MCV, ci mul mai ieftin...un logan mcv de 1.5 dotat poate ajunge si la 13000... de euro!, care insemna vreo 17.000 de dolari, deci departe de pretul Yarisului...si pe langa asta nu cred ca sufera comparatie...iar ca o idee, acolo in america, de 22.500 de dolari iti iei (e adevarat doar cu tractiune 4x2 si motor de 4.0 litri...:punk:), o Toyota Tundra...adica cat un Yaris de 1.4 d-4d full de la noi...asa ca io zic, mai bine nu va mai ganditi ce masini sunt pentru piata americana, caci veti ajunge cu siguranta la aceeasi concluzie ca toti care analizeaza...ceea ce cer europenii si ce se fabrica pentru noi este cu totul diferita fata de celelalte continente...si cu siguranta va vor place celelalte mai mult...
StefanVVTi
27-06-2007, 06:44 PM
Cand le-am zis ca majoritatea masinilor noastre sunt pana in 2000 cmc, au zis ca e si cum am avea biciclete :))
hgflo
27-06-2007, 08:44 PM
O sa-si schimba parerea si o sa se orienteze si ei spre "biciclete" ca a inceput sa le cam stea in gat pretul carburantilor.
StefanVVTi
27-06-2007, 09:17 PM
O sa-si schimba parerea si o sa se orienteze si ei spre "biciclete" ca a inceput sa le cam stea in gat pretul carburantilor.
Lor li se pare scump, dar cand au aflat ca la noi e ~dublu... au inteles de ce optam pentru masini economice!:blush:
LittleM@n
28-06-2007, 12:10 AM
Ok, no offence, dar la ei masinile economice au si preturi mult mai mici decat la noi...adica probabil ca un Aygo s-ar vinde acolo cu 5-6000 de dolari...
Sunt societate de consum, acolo trebuie sa se vanda, deci preturile sunt:th_thumbsdownsmiley
StefanVVTi
28-06-2007, 11:30 AM
Ok, no offence, dar la ei masinile economice au si preturi mult mai mici decat la noi...adica probabil ca un Aygo s-ar vinde acolo cu 5-6000 de dolari...
Sunt societate de consum, acolo trebuie sa se vanda, deci preturile sunt:th_thumbsdownsmiley
Ai pus punctul pe i ! Am observat la majoritatea familiilor ca incepusera sa-si ia masini precum Yaris-ul pentru deplasarile de zi cu zi, in schimb, cred ca mandria lor de americani, nu-i lasa sa renunte la Chevy-ul sau Buick-ul de >4.0 l !:punk:
razzmatazz
28-06-2007, 12:39 PM
Ai pus punctul pe i ! Am observat la majoritatea familiilor ca incepusera sa-si ia masini precum Yaris-ul pentru deplasarile de zi cu zi, in schimb, cred ca mandria lor de americani, nu-i lasa sa renunte la Chevy-ul sau Buick-ul de >4.0 l !:punk:
ai fi surprins, dar isi cam reconsidera si ei parerile. au inceput sa creasca vanzarile la volumele mici in ultimii 2 ani. adica <2.0 L. ii sperie treaba cu petrolul, si in plus sunt mai sensibili la concepte gen global warming decat mister touareg de pe la noi. il cunoasteti?...:blush: tocmai si-a schimbat land rover-ul.
razdaf
06-09-2007, 02:23 AM
Niste ******i americanii astia care vor numai motoare mari cu putini cai si consumuri de tanc.In loc sa se orienteze spre dieseluri economice si putin poluante ei tot cu capu inainte se duc.Din cauza la astia e incalzirea globala.
totalitar
11-09-2007, 08:16 AM
salutare
sunt posesorul unui yaris sedan si pot sa spun ca intr-adevar e o masina foarte buna. chiar nu inteleg de ce nu se aduce sedan si in romania. eu as aduce aceasta masina in tara peste o vreme dar ce te faci de piese? motorizarea e aceeasi, dar daca iti mai trebuie un far, un stop, un element de caroserie. nu stiu daca merita. ideea e ca yaris si yaris sedan au fost concepute de doua echipe de ingineri diferite.
toreadoru
11-09-2007, 08:30 AM
Un alt loc unde se gaseste Yaris sedan este China. Dar ala se face acolo si sper sa nu ajunga vreodata si prin alte parti. Dar niciodata nu poti fii sigur. ;)
LittleM@n
11-09-2007, 11:03 AM
Se poate aduce o masina de oriunde din lume, iar piesele, chiar daca nu le are nimeni pe stock, termenul maxim de livrare la o firma care se respecta este de 2 saptamani, de oriunde din lume;
spre exemplu la yarisul meu, toyota romania mi-a adus piesele in 3 saptamani jumate, si acelasi piese, probabil din acelasi loc, mi le-a adus firma unde fac eu serviceul intr-o saptamana jumate
deci nu are rost sa nu mai facem problema de piese...problema pe care o au romanii si mai ales dealerii este ca: domne, nu se vinde...pai daca ii zici omului ca ai pe stock, iar la aialalta asteapta 3 luni, nu cred ceu ca nu se vinde...
totalitar
13-09-2007, 09:37 AM
un yaris sedan s ar vinde ca painea calda in romania daca ar fi la aceleasi preturi ca in usa. varianta standard, care include AC, cutie automata, 2 airbags, etc, ajunge undeva la 11 mii USD.
totalitar
13-09-2007, 09:40 AM
e ieftina, dar deloc cheap. finisajele sunt, dupa cum bine stiti, de cea mai bua calitate. preferata de studentii fara prea multi bani si de familiile care stiu ce inseamna banul muncit. nu fac reclama, dar cred ca merita si romania masina asta. am vazut yaris hatchback, frumoasa masina, sedanul in schimb e si mai spatios, chiar daca un pic mai lenes.
LittleM@n
13-09-2007, 10:25 AM
pt europa, s-ar vinde cu minim 13-14 mii de euro! ;)
Daca ne credem mari si tari...
StefanVVTi
13-09-2007, 11:39 AM
pt europa, s-ar vinde cu minim 13-14 mii de euro! ;)
Daca ne credem mari si tari...
Oricum...fata de un 206 sedan...merita! :th_coolio:
Intrebati mai bine un proprietar http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=764
totalitar
15-09-2007, 03:46 PM
pai eu tot ca proprietar vorbeam