View Full Version : Forumuri noi...
Arise
28-11-2006, 08:59 PM
La Aygo nu exista decat subforumurile: Probleme tehnice si Performante , Consum
As dori daca se poate si un forum de generalitati ca la celelalte modele Toyota.
Apoi, modelul MR2 nu are forum deloc... si parca nici Supra...
forumadmin
28-11-2006, 11:30 PM
Bine ai venit pe forum !
Cerinta rezolvata :wink:
Sigur facem si pentru MR2 si Supra. Numai sa vina si clienti. Eu unu m-as bucura tare 8).
Le adaug acum. Multumiri pentru cerinte !
Alex,
Arise
29-11-2006, 07:42 AM
As dori sa atrag atentia asupra unor probleme legate de punctuatie.
Semnele de punctuatie se pun imediat dupa cuvant dupa care, eventual, se lasa un spatiu si se continua.
Adica in loc de Performante , Consum ar trebui scris Performante, Consum.
Si in loc de NOUTATI Forum Club Toyota Romania ! ar trebui NOUTATI Forum Club Toyota Romania!
Aveti grija ca daca il suparati pe Arise da cu Aygo peste voi :P
Xllerator
03-12-2006, 03:06 PM
Poate, dar ar face-o pe buna dreptate. Adica il sustin in ceea ce priveste corecturile. :p
Corecturile au fost facute pe loc! Daca mai gasiti ceva dati va rog si corectam ! :D
MARIUS
17-12-2006, 08:21 PM
Prea putina lume pe forum!!!La cati posesori de Toyota sunt...bagati o reclama pe masini.ro ca nu stie lumea...
Legionaru'
29-12-2006, 07:59 PM
Cred ca ar fi bine ca fiecare topic in care se scrie un post sa ajunga in capatul listei din fiecare arie. Acum fiind asezate in ordine alfabetica mi se pare mai dificil de navigat.
Tommy
04-01-2007, 05:44 PM
Poate mi-a scapat.. o modalitate de editare a posturilor se poate?
Se lucreaza la ultimele 2 optiuni.
Partea cu editarea post-urilor a fost dezactivata pentru protectia post-urilor. (de exemplu vin useri si isi sterg posturile anterioare putand duce la o inconsistenta a thread-ului )
Se cauta o optiune de editare numai a ultimului post.
Pana atunci puteti apela cu incredere la admin pentru corectii.
Tommy
05-01-2007, 11:36 AM
Multumesc. Desigur, pentru ultimul post, eventual doar pentru o ora sau alta unitate de timp aleasa de admini. :)
as dori si eu sa stiu daca se poate sa setez ferestrele sa-mi arate topicurile in functie de vechimea ultimului post. by defaut la mine sint aratate in ordine alfabetica si nu e deloc relevant. si am obosit sa specific la fiecare pagina, la fiecare vizitare, ordonarea asta.
forumadmin
06-01-2007, 12:19 AM
Am instalat un mod pentru forum si am rezolvat.
Din Panoul de control al utilizatorului:
Modifica Optiuni/Thread Display Options/Thread Sorting Options ->
Default Sort Field: Ultimul mesaj
Default Sort Order: Descending
Aceasta ar trebui sa rezolva cerinta lui nolo.
Legionaru'
06-01-2007, 11:48 AM
Good job!
Acum e mult mai accesibil.
forumadmin
07-01-2007, 04:46 PM
Good job!
Acum e mult mai accesibil.
Care a fost si cerinta ta initial! :)
:th_angelsmiley4:
Lucram la posibilitatea editarii ultimului post si revin aici cu un raspuns.
Numai bine!
tudor
30-01-2007, 06:58 PM
O micuta greseala : se spune/scrie sari la, fara caciulita de la a...
forumadmin
30-01-2007, 07:39 PM
Unde anume mai exact?
Ca sa corectez pachetul de traducere in romana.
tudor
30-01-2007, 08:10 PM
Pai...de exemplu exact pe pagina pe care suntem, in josul paginii, in dreapta,
este "capitolul" Sari la...
Sugestii pentru site Du-te
tudor
30-01-2007, 08:11 PM
Nu stiu daca m-am facut inteles... :scratchchin:
Allex
31-01-2007, 09:17 AM
La vizualizarea rezultatelor unui poll apare numărul de voturi sub forma "Votători x" sau ceva asemănător. Votători NO, Votanţi YES :)
Este posibil sa se creeze la forum-ul Land Cruiser subforumurile "Land Cruiser LC 100" , "Land Cruiser 120" si "Off Road - 4WD - 4x4" ? Multumesc.
forumadmin
19-02-2007, 01:01 AM
Este posibil sa se creeze la forum-ul Land Cruiser subforumurile "Land Cruiser LC 100" , "Land Cruiser 120" si "Off Road - 4WD - 4x4" ? Multumesc.
Salut! Putem creea subforum-urile insa pentru moment nu sunt asa de multi membri cu post-uri la aceste variante si nu cred ca ar fi ok sa-l facem mai stufos atata timp cat nu este cerut mai mult. Daca chiar ajuta, vom face cu siguranta.
Legat de offroad, avem deja o sectiune!
Cu respect,
Alex
Forum Admin
forumadmin
19-02-2007, 01:12 AM
La vizualizarea rezultatelor unui poll apare numãrul de voturi sub forma "Votãtori x" sau ceva asemãnãtor. Votãtori NO, Votanþi YES :)
Rezolvat!
Multumesc pentru mentiune!
forumadmin
19-02-2007, 01:14 AM
Pai...de exemplu exact pe pagina pe care suntem, in josul paginii, in dreapta,
este "capitolul" Sari la...
Sugestii pentru site Du-te
Rezolvat!
Multumiri pentru sugestii!
guerilla
22-02-2007, 09:46 AM
salutare.
cateva lucruri utile pe care ar trebui sa le luati in considerare:
- arie de prezentare a userilor. date personale accesibile doar de utilizatori (nu publice) numar de inmatriculare masina, etc
- incercati pe cat posibil sa pastrati controlul asupra celor ce intra in club. daca vreti sa obtineti ceva pe viitor in relatia cu toyota, bineinteles.
in masura in care va doriti si va pot ajuta, o voi face cu placere.
Mario
22-02-2007, 10:27 AM
De mult doream sa intreb: care este motivul de trebuie sa fie sterse numerele de inmatriculare. Unul, pe mine nu ma intereseaza daca se vad (vb de nr.-ul meu).
zorro
12-12-2007, 04:26 PM
Multi useri nu au trecute: locatia si masina care o au. Ar trebuii ca inregistrarile noi sa nu poata fi incheiate daca nu se completeaza aceste date (obligatorii dupa parerea mea, ca sa stii cu cine si de unde vorbesti )
Iar pe userii vechi sa-i rugam sa faca actualizarile.
Merci.