PDA

View Full Version : navigatie

AdrianR
08-06-2007, 05:21 PM
Am si eu o problema... ma orientez cam greu prin orasele patriei si cum tb sa merg cam des prin ele (mde, slujba), mi-ar folosi un sistem de navigatie. Exista vre-un utilaj de genul asta care se poate monta pe un Avensis si care sa fie si in bugetul meu (adicatelea pana in 1500 RON)?:helpsmilie:

maxu
09-06-2007, 08:19 PM
ia vezi pe aici - http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=422&highlight=navigatie

Costy
23-06-2007, 02:33 AM
Salut baieti. Avand in vedere ca eu am inceput tocmai invers ( mi-am cuparat intai GPS si acum astept TOYO ) cel mai eficient calitate pret , dar si compact mi se pare HP 6915.
La dimensiunile pe care le are este telefon GSM, GPS ( functioneaza foarte bine cu IGO si Tom Tom - atat am incercat eu pana acum ) , camera foto 1.3 megapixeli (stie sa si filmeze ), conectare prin IRDA, WiFi, Bluetooth.
Pretul pentru un aparat nou este de circa 2000 RON in functie de distribuitor. SH se gaseste undeva pana in 400 de euro in functie de stare si accesorii.

Din punctul meu de vedere asta e solutia optima ca sa nu te cari in fiecare zi si cu telefon si cu GPS prin buzunare. In plus ai marele avantaj ca la semafoarele centrale mai prinzi cate o retea wireless si iti mai poti verifica repede email-ul. :thumbsup:

Recomandarea mea pentru toti ramane acest device. Astept si parerile celorlalti.

TZUNAMI
10-10-2007, 11:35 PM
cauta pe (y bay) si gasesti acolo pt toate buzunarele

beni
24-11-2007, 11:46 AM
eu mi-am luat acum 2 luni un mio 720, care mi-a fost furnizat cu harta full europa. e foarte meserias, are un ecran "spatios", detectia GPS e foarte precisa, hartile sunt super ok, are multe setari pentru ca sa ti-l personalizezi, si are cateva functii dementiale cum ar fi car kit prin bluetooth. iti downloadeaza toata agenda din telefon si cand te suna cineva iti apare pe ecranul lui cine te suna si poti apasa pe ecran daca accepti sau refuzi apelul. daca accepti, mio foloseste difuzorul si microfonul propriu si astfel se transforma intr-un car kit de calitate. mai are niste functii faine dar daca te hotarasti sa ti-l iei, le vei descoperii tu. bateria tine bine. vine cu toate accesoriile necesare in pachet.
in oras preturile variaza foarte mult. l-am gasit de la 1350 lei la 1700 lei. evident l-am cumparat de la eurogsm care mi l-a vandut sigilat la 1350 lei. am spus sigilat, pentru ca toti ceilalti mi-l vindeau pe cel din vitrina pe care au pus mana si l-au butonat toti curiosii. :) am mania lucrurilor sigilate. ;)
succes in alegerea ta!