PDA

View Full Version : Flash-Tuning OBD Chiptuning motoare turbo diesel

Flash-Tuning
21-11-2006, 10:32 PM
Buna ziua,

Avem interfata propie de diagnoza pentru re-softare/optimizare ECU in special motorizarile turbo-diesel.
Totul se face prin mufa de OBD fara sa se desfaca nimic la masina (se citeste fisierul original si se rescrie fisierul optimizat, fisierul original ramanand la dispozitia clientului).
Cresterile de putere si de cuplu motor sunt cuprinse intre 10-40%.
In limita a doua-trei operatiuni pe an se poate reveni la varianta originala pentru revizii sau mers in service in cazul in care masinile mai sunt in garantie.

Se pot remapa foarte multe modele si motorizari deci intrebati ce va intereseaza si veti primi raspuns cu cresterea de putere si cuplu si pretul.
Exista 3 mape de optimizare "low" 20 cai-25 cai ; "normal" 30-40 cai; si "race" 50 - 60 cai sau mai multi in functie de dorinta clientului
Versiunile "low" si "normal" au omologare TUV (RAR-ul nemtesc) si garantie in Germania lucru care la noi datorita legslatiei inca nu este posibil.

Softurile provin din Germania de la firma Tcm Fahrzeugtechnik care este una dintre cele mai renumite firme de tuning din Europa cu experienta din 1991.

Date de contact:
contact@flash-tuning.ro
Flash-Tuning (http://www.flash-tuning.ro)

Preturile pentru membrii acestui forum vor fi cu 10% mai mici decat preturile de lista , in functie de motorizari

Va asteptam cu intrebari aici, la telefon sau mail specificati ca sunteti membrii Club Toyota! Multumim!

Pentru moment motorizarile care pot fi facute prin OBD de la Toyota sunt: Corolla 1.4 D si Yaris 1.4 D (http://www.flash-tuning.ro/toyota.html)
In mometul in care vom avea noutati va vom anunta.

Speram ca nu am scris nimic impotriva regulamentului acestu forum, daca cumva am facut-o ne cerem scuze si asteptam sugestii.

Va multumim

Avem in timpul anului perioade promotionale, chiar in aceste luni, noimebrie si decembrie avem promotie -20% la orice motorizare turbo-diesel

Xllerator
22-11-2006, 03:01 AM
Daca se cistiga 25 CP si 70 Nm prin tuning cu garantie si neagresiv, demonstrabil si pe alt banc decit al dvs., fara repercursiuni negative, in conditiile in care pot reveni temporar pentru revizii/service (si e valabila reducerea de 10% +20%), stiu pe cineva foarte interesat. :roll:
O prima intrebare: cit de sigur sinteti ca nu dauneaza pe termen scurt/mediu/lung unui motor cu 4000 km rulaj? Sau sa mai astepte persoana respectiva?
A doua intrebare: exista promotie de 20% pentru orice client cu turbo diesel. Membrii forumului primesc 10% reducere in plus. Cumulativ, vin 30% reducere. Corect?

P.S.:
De ce nu exista o sectiune de publicitate?

Flash-Tuning
22-11-2006, 04:50 PM
Bancul de proba poate fi unul neutru, se testeaza originalul si dupa aceea fisierul tunat - pretul la Computest/Vitan este de 120 ron pentru 2 incercari.Sau gratis cu accelerometrul nostru.

Remaparea se poate face la turbo-diesel dupa minim 8-10.000 km, deci iese din discutie varianta cu 4.000 km.
La benzina se poate face dupa minm 5-6.000 km.

Reducerile pentru acest forum sunt in acest moment de 10%, pe masura ce forumul va avea din ce in ce mai multi utlizatori, reducerea va ajunge la maxim 20%.
Promotiile care le facem periodic pe site, sunt promotii generale, si nu au legatura cu discount-ul oferit pe forum.
In cazul de fata promotia va fi de -20% fata de 10% cat acordam pentru acest forum, nu 10+20%.
Daca de exmplu pe forum discount-ul va fi de 20% iar promotia de pe site va fi de 5-15% evident ca membrii forumului vor beneficia de cei 20% discount de forum.

Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie.

Xllerator
22-11-2006, 05:41 PM
Ok, deci vĂ£ va vizita dupa 4-6000 km. Adica vreo 3 luni.

alex
22-11-2006, 07:22 PM
De curiozitate, la benzina 1.4 VVTi se poate ceva sau se preconizeaza in viitor (am vazut acolo D4D only) ? Intreb numai pentru ca deocamdata sunt in garantzie :D

Flash-Tuning
07-12-2006, 12:12 PM
Scuze de raspuns intarziat dar vad ca desi am subscribe la topic nu am primit nimic pe mail.
alex la masina ta pentru moment nu putem face nimic, ne pare rau.

AICI (http://www.flash-tuning.ro/toyota.html) motorizarile de la Toyota care le putem remapa momentan.

Xllerator te asteptam cand ai numarul de km necesari.

O zi buna

alex
07-12-2006, 12:20 PM
Sectiunea de publicitate s-a deschis si Thread-ul va fi mutat acolo in curand.
Sper sa atingem numarul de utilizatori ai forum-ului pentru a mari discount-ul :D
Pentru orice detalii imi puteti scrie un mesaj private mie sau pe forumadmin.

De asemenea forum-ul a fost upgradat curand si de aceea te rog sa intri la Profil si sa verifici optiunile daca sunt ok.

Merci mult,
Alex

Flash-Tuning
12-12-2006, 08:56 PM
Saptamana aceasta in zilele de 13-14 Decembrie (miercuri si joi) vom fi in orasele Cluj-Oradea pentru remaparea catorva masini.
Daca exista cineva din zona interesat asteptam telefon la oricare din numerele afisate pe FLASH-TUNING (http://www.flash-tuning.ro/contact.html)

metalu
05-02-2007, 10:06 PM
remaparea este agreata de producator,sau afecteaza garantia?

Flash-Tuning
05-02-2007, 10:54 PM
In marea parte a cazurilor nu dar remaparea nu este detectabila. In UE remaparea este unanim acceptata si chiar noua putere este trecuta in talon fara probleme cu garantia.

metalu
12-02-2007, 07:52 PM
In marea parte a cazurilor nu dar remaparea nu este detectabila. In UE remaparea este unanim acceptata si chiar noua putere este trecuta in talon fara probleme cu garantia.

pai cum sa nu fie detectabila?
ca daca pune tester/ul pe ea si un ajutor de mecanic vede modificarile.
si nu stiu daca e asa de convenabil,sa pierzi garantia la o masina de 17 000 euro

Allex
12-02-2007, 08:57 PM
Pe site e trecut Yaris-ul D4D cu 75 CP. Ce se intampla in cazul motorului de 90 CP ? Ii pun aripi si o sigla TS pe spate :D ?

Flash-Tuning
12-02-2007, 10:11 PM
metalu - sunt doar cateva masini la care se vede modificarea pe tester si Toyota nu este printre ele. La cele care se vad chiar daca pui fisierul original inapoi ramane un log al remaparii. La restul masinilor scrierea fisierului original pe masina inainte de vizita in service rezolva problema si la noi este gratuita. Oricum o masina care nu are log se poate depista destul de greu si numai la proba de mers cu testerul si verificati anumiti parametrii destul de greu de atins mai ales in oras. Concret am avut Yaris in garantie care a mers de mai multe ori in service remapat si nu au fost probleme.

Allex - momentan prin mufa OBD este disponibila doar versiunea de 75 de cai de la Yaris. Cea de 90 de cai va fi in curand si momentan merge numai cu ECU desfacut pe BDM.

Dan83370
14-02-2007, 04:41 PM
Stiti ce ma oftica....la Avensis nu se baga nimeni:mad: !!! Ceva vesti de viitor!

Flash-Tuning
14-02-2007, 04:46 PM
Pentru motorul din semnatura? Ca sa caut solutii sau sa-ti dau vesti de viitor.

Dan83370
14-02-2007, 05:02 PM
Da,pentru motorul din semnatura!

Dan83370
14-02-2007, 05:03 PM
.....a, am 15.000km!