PDA

View Full Version : Calitate finisaje Luna - Terra ?

mirmidon
06-05-2007, 12:10 AM
Am eu senzatia sau chiar este o diferenta la calitatea finisajelor intre cele 2 modele?
Mi s-a parut ca tapiseria, bordul si plasticele Lunei sunt de calitate superioara fata de cele ale Terrei !!! Ar putea suna ciudat fiindca, mai ales, plasticele si materialul bordului ar fi greu (costisitor) sa le produci in mai multe versiuni :scratchchin:.
Nu vorbim aici de optionale si dotari in plus care stim ca le are Luna.
Parca plasticul ala e mai ieftin si mai nefinisat....

Adriana
07-05-2007, 12:13 PM
sincer, mie nu mi-a parut nici o deosebire anul trecut cand eram in cautari. o mare deosebire am simtit-o intre calitatea matarialelor la Aygo si Yaris, de exemplu.

mirmidon
07-05-2007, 02:13 PM
Vrei sa spuia ca Yarisul sta mai bine calitativ? Mie nu mi s-a parut ...

Adriana
07-05-2007, 02:32 PM
Fata de Aygo, da. Am intrebat si dealer-ul de ce e asa diferenta si mi-a raspuns ca Aygo e alta clasa. Cu cat creste clasa, creste si gradul de finisare. Eu am facut drive test cu Aygo si Yaris, iar la intoarcere am stat in dreapta intr-un Avensis. Se simte diferenta si la antifonare si la suspensii si la calitatea plasticelor ... Pana si plafonul e capitonat ceva mai bine la Yaris decat la Aygo.

mirmidon
10-05-2007, 08:30 PM
Eram curios daca aerul conditionat este semiautomat la Luna - are reglare in grade Celsius? stiu ca cel pe SOL e full automat si are in consola displaiul ala rotund verzui digital.