View Full Version : Suspendarea Presedintelui
diesel
19-04-2007, 08:22 PM
Sunteti de acord cu hotararea de suspendare din functie a presedintelui de catre parlament??
Credeti ca Traian Basescu ar trebui sa demisioneze?:scratchchin:
NU, dar as vrea ca ceilalti retardati care fac parte din guvern & parlament sa se pensioneze odata, sa putem si noi sa mai facem niste pasi inainte. De 17 ani tot ei sunt acolo, atata nesimtire ca la ei mai rar. Si tot pe barba noastra, si un ----- zicea mai nainte ca cei din p-ta uniri nu suunt romani, ca parlamentu face legea :mad: .
Diesel, hai ca deschid eu Poll
diesel
19-04-2007, 08:39 PM
merci alex.
23nst
19-04-2007, 08:48 PM
nu sunt de acord :)
LittleM@n
19-04-2007, 09:45 PM
NU pot sa cred...tocmai eram pe forum si scriam "bazaconii" (adica felurite chestii, ca ce scriu pe forum nu-s bazaconii) si ma auzzeam la TV de "Base" si a lui suspendare si ma gandeam, unde oi pune eu un astfel de topic?
La Auris, la probleme tehince? :))
Peste inca putin timp apare Cafeneaua Toyotistilor....chiar asa ma baieti va pasioneaza politica incat daca avem conducatori retarzi care fac cum ii taie capu' faceti topic special? :D
Pe mine unul ma amuza si ma scoate din sarite ceea ce se intampla si prefer sa nu spun nimic. Eu nu sunt prea dus la biserica cand vine vorba de idiotzi.
mortzy
19-04-2007, 10:58 PM
am fost in piata. cred ca degeaba :(
mortzy
20-04-2007, 12:22 AM
ei vio, cu atitudinea asta nu te vad cu citroen :)
virtualm
20-04-2007, 02:34 AM
Singura problema la politicieni e ca s-au terminat banii publici de furat si acum se bat intre ei. Azi Basescu a mai incasat un pumn.. E ok, sa vedem mult sange ca pana acum tot am incasat noi toti.
VM
Banii publici - mizilic - acuma vin bani in romania, fonduri europene - pe astea e bataia. La un prieten pt un proiect sapard i-au cerut 80.000 euro spaga.... cu chitanta.
Ia calculati, sa zicem vreo 10 proiecte / judet.... si vedeti ce spaga iau, sa nu mai vorbim de procent din banii acordati, si alte avantaje.
Isi dau lege ca se gratiaza si de dupa gratii :doh: .
Puscarie fac doar cei care fura o paine.
Mario
20-04-2007, 09:01 PM
Nu sunt de acord.
In primul rand sunt dezgustat de cei care il suspenda.
Sa presupunem ca Base este comunist, securist, mafiot, etc si este suspendat tot de acelasi gen de oameni!!!??? Ce sa mai intelegem?; decat ca este o comanda "politica", stiti la ce ma refer, care nu are nici o sustinere publica.
Adriana
20-04-2007, 10:17 PM
pe mine stiti ce ma ingrozeste ? cine o sa ajunga in locul lui ? nu spun ca a fost al mai bun si mai frumos, dar problema e ca nu avem de unde alege ... Daca iese Becali eu emigrez, cu masina cu tot !
23nst
20-04-2007, 10:27 PM
avand in vedere ca nu si-a tinut promisiunea, de a deminiona in 5 minute dupa aflarea "sentintei" se va organiza referendum unde eu il voi sustine. in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate, am vazutla tv ca principalii candidati sunt: geoana, vadim, becali, cosmin guse... altii nu mai stiu... sa vezi in turul 2.... vadim vs becali... daca ar fi asa ce sa alegi... ca din 2 rele...
LittleM@n
21-04-2007, 03:14 AM
Nu, personal nu cred ca se va ajunge la anticipate pentru ca Basescu si-a jucat bine cartea; va ajunge la referendum, unde foarte probabil se vor intampla urmatoarele: sa zicem ca juma de populatie il sustine, jumate nu.
Din toata populatia, dupa cum stiu eu ca decurg lucrurile la noi, se vor duce la referendum 30-40%...dintre care cu o majoritate covarsitoare vor fi cei care il sustin. Pentru ca cei care nu-l sustin vor spune: da-i incolo ca nu-mi bat eu capul, sa faca ce-or vrea.
Oricum toti cei care il sustin se vor duce la referendum; cei care nu, foarte probabil vor sta acasa.
Am sau nu dreptate?
Deci foarte probabil sa ramana presedinte, iar apoi sa-i dea jos usor usor pe astia.
Eu ma gandesc cu groaza ce va incepe sa apara prin mass-media in urmatoarele saptamani: cate epave or ridica din mare?
metalu
21-04-2007, 08:09 AM
ramâne presedinte,dar cu acelasi parlament,aceeasi majoritate psd-pnl-pc-udmr.))
Legionaru'
21-04-2007, 08:50 AM
Am votat "DA".
Omul nu a jucat corect.La inceput l-am apreciat dar Basescu nu a vrut ca Alianta DA sa guverneze in continuare.A vrut sa scoata PNL-ul din combinatie si sa guverneze PD+PLD+UDMR. Adica Basescu.
De aici a plecat toata nebunia asta.
ovidiudinutm
26-04-2007, 08:43 PM
Nu este pacat sa amestecam SI aici politica?
Aceasta sectiune a fost facuta pentru a vorbi despre orice altceva ce nu tine de Toyota. Este o sectiune pentru orice alte subiecte, este scris acest lucru in descrierea ei, deci cine nu doreste sa intre aici sa citeasca o poate evita.
Este un best-practice al celorlalte forum-uri, si exista cerere pentru ea.
bogdan1977
11-05-2007, 10:13 PM
sper sa iasa presedinte base ca altii:geoana ,jiji,vacin?