PDA

View Full Version : Iata, si eu...

Allex
31-10-2006, 09:51 AM
.. va salut, ca proaspat proprietar (de fapt, ai mei parinti sunt proprietari) al unui Yaris D4D, 5dr, model Luna !! Asteptarea lunga (aproape 2 luni!!) a meritat.. masina e superba, se conduce extrem de usor, diesel-ul e tradat doar de sunetul motorului dar altminteri insonorizarea e de nota 10. Si consumul e de nota 10 : un mic drum in afara Bucurestiului a dat o medie de 4,5% (instantaneu la 90km/h - 3,8%) iar in oras deocamdata 7-8% (oricum, aproape nimic in comparatie cu cei 13% pe care ii ia masina mea pe benzina) . Sunt extrem de incantat.. :lol: Voi reveni cu impresii viitoare. :lol:

Pentru cei cu Yaris (si nu numai) : se poate pune cotiera? De unde as putea s-o cumpar ?

bogdan1977
31-10-2006, 10:00 AM
.. va salut, ca proaspat proprietar (de fapt, ai mei parinti sunt proprietari) al unui Yaris D4D, 5dr, model Luna !! Asteptarea lunga (aproape 2 luni!!) a meritat.. masina e superba, se conduce extrem de usor, diesel-ul e tradat doar de sunetul motorului dar altminteri insonorizarea e de nota 10. Si consumul e de nota 10 : un mic drum in afara Bucurestiului a dat o medie de 4,5% (instantaneu la 90km/h - 3,8%) iar in oras deocamdata 7-8% (oricum, aproape nimic in comparatie cu cei 13% pe care ii ia masina mea pe benzina) . Sunt extrem de incantat.. :lol: Voi reveni cu impresii viitoare. :lol:

Pentru cei cu Yaris (si nu numai) : se poate pune cotiera? De unde as putea s-o cumpar ?

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Allex
31-10-2006, 10:02 AM
Multumesc (multumim) ! Si tie / voua la fel !

Allex
31-10-2006, 03:58 PM
La dealer au.. 300€ :cry: Sa vad ce mai gasesc pe la altii.

Xllerator
31-10-2006, 07:54 PM
Nu uita sa postezi aftermath-ul, sint(em) curios(i).

Allex
31-10-2006, 11:31 PM
Aftermath ? La ce te referi ? BTW, vad in semnatura ta tot un/o Yaris D4-D Luna. 8) Cum ti se pare pana acum ?

Xllerator
01-11-2006, 01:16 AM
Aftermath inseamna, in traducere libera, "urmari".
Eu sint indragostit de masina si, de cind am luat-o (cica pentru consoarta...), nu m-am mai urcat decit de doua ori in Sonata. Si alea din nostalgie.
Ce i-as cam reprosa este insonorizarea, in sensul ca aud toate pietricelele, firicelele sau insectele ametite ce sint involburate pe dedesubtul masinii in mers. Ma rog, ai prins tu ideea. :)
Un mare plus este consumul, in conditiile in care am talpa grea si ma cam zbirlesc pe ceafa daca aud pe cineva ca tureaza masina linga mine, la semafor. Evident, Yaris Diesel nu-i o sportiva, dar cuplul impreuna cu masa si manevrabilitatea masinii (si probabil agresivitatea mea :D) ii pune uneori in dificultate.

cristimard
20-11-2006, 11:48 AM
Salut. Sunt viitor posesor de Yaris Luna 1.3vvt-i, cu cutie MM. Pe langa faptul ca sunt destul de dezamagit de termenul de livrare, care se prelungeste din ce in ce mai mult, as vrea sa aflu pareri despre masinuta asta. In special cum se comporta cutia de viteze. Am citit pe alte forumuri ca in aglomeratia urbana ambreiajul se supraincalzeste si poate aparea o uzura prematura. Stie cineva ceva despre asta? :?: