PDA

View Full Version : Masca Toyota Yaris

El_Cid
17-04-2007, 11:18 AM
Aveti idee unde as putea gasi o masca pentru consola centrala pentru o Toyota Yaris?
Ma intereseaza cel mai bun pret - cei care au Yaris - poate cunosc pe cineva care aduce piese mai ieftine. M-ar interesa piesa noua bineinteles, nu de la dezmembrari. http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif

mai jos aveti poza ca sa stiti exact la ce ma refer - imi tb doar bucata aia de plastic

El_Cid
18-04-2007, 01:44 PM
Nu e clubul Toyota aici? Chiar nimeni nu stie unde se gasesc piese de schimb Toyota la preturi minime? :)

alex
18-04-2007, 01:46 PM
Poate te ajuta LittleMan dar "nu e in tura acum". Putintica rabdare :D

El_Cid
18-04-2007, 02:06 PM
nu mai rezist :D
nu stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva? aduce piese de schimb ieftine?
pe fiecare club auto exista asa ceva :)

LittleM@n
18-04-2007, 08:10 PM
:) Merci alex

Despre masca aia nu cred ca poti gasi decat la reprezentanta sau la ausburg/alpadrino/etc sau dezmembrari avand in vedere ca masina este model nou. Deci implicit si pretul va fi mare.
Din pacate la noi pe forum nu exista acel om care aduce piese ieftine pentru Toyota, pentru ca nu exista piese ieftine pentru Toyota, iar orice piesa care ajunge si poate fi cumparata din Romania vine pe o singura filiera. Deci cam acelasi pret in functie de adaosul fiecaruia.

Pana la urma cat vrei sa dai pe ea? In afara de cat mai putin, cat iti permiti?
Si, acum, daca indraznesc, la ce-ti trebuie bucata aia de plastic?

El_Cid
19-04-2007, 12:10 AM
a mea nu mai e in forma care era - la ce sa-mi trebuiasca :)
ok - o sa iau de la reprezentanta atunci. E un minus al japonezelor si asta cu piesele dar asta e. Au ele alte plusuri. :thumbsup:

mersi

LittleM@n
19-04-2007, 01:31 AM
adica cum nu mai e in forma in care era?
Ai rupt-o, i-ai spart vre-un piciorus si nu mai sta cum trebuie, sau doar ai julit-o?
Nu de alta, dar se poate repara (lipi etc), iar apoi vopsita, si va si si arata ca noua. Asta la un pret modest.
Pentru ca tare ma tem ca modelul fiind nou s-ar putea sa te rupa la buzunar si nu stiu daca merita...

maxu
19-04-2007, 10:19 AM
La reprezentanta au de obicei un adaos nerusinat - cere u pret si la o firma de piese auto, doar comparativ.

LittleM@n
19-04-2007, 03:59 PM
Da, da un telefon la augsburg si intreaba-i :thumbsup: