PDA

View Full Version : test ceasuri

Alexandru Olteanu
14-04-2007, 09:44 PM
salut stie cineva daca exista la toyota test de ceasuri adica testarea acelor si becurilor mai pe inteles sa se miste singure acele :thumbsup:sper ca a inteles cineva si ca ma poate ajuta cineva

maxu
15-04-2007, 01:11 PM
nu stiu daca au la reprezentanta dar, eu la audi mi-am facut cu tester Guttmann, si acum trebuie sa-l trimita la updatat, sa vad daca dupa aia stie sa lucre cu "toata" masina.

Alexandru Olteanu
15-04-2007, 04:22 PM
nu stiu daca au la reprezentanta dar, eu la audi mi-am facut cu tester Guttmann, si acum trebuie sa-l trimita la updatat, sa vad daca dupa aia stie sa lucre cu "toata" masina.
nu la interfata de tester ma refeream ci la testul ceasurilor de bord , de ex la BMW tineam apasat pe butonul de la Check Control , puneam contactul , iar computerul incepea sa-mi afiseze seria sasiului , a cata masina fabricata este , + alte chestii interesante , pe urma imi facea testul la pixeli si la acele de km , rt/min , litrometru si temp motorului adica mi se aprindeau toti pixelii iar acele se duceau la maxim ( mai putin kn si rt/m) . Presupun ca functia asta trebuie sa o aiba si Toyota ( si dacia are )

maxu
15-04-2007, 07:37 PM
hmmm :scratchchin: , dacie + pixeli ?? o sa ma uit maine prin manualul de service sa vad ce gasesc.

LittleM@n
15-04-2007, 10:41 PM
La Reanult Megane a fost prima masina la care am vazut asa ceva cu ochii mei acum cateva luni. Parca era pom de craciun bordul (arata 250 de km/h si 0 rpm :) ).
Cu siguranta trebuie sa existe o combinatie de butoane care sa te bage in asa ceva, dar presupun ca trebuie sa reusim sa tragem de libma pe un nene de la service care stie sa faca asta sa ne zica si noua. Daca aflati as fi si eu curisos cum :thumbsup:

raul
16-04-2007, 07:42 PM
salut stie cineva daca exista la toyota test de ceasuri adica testarea acelor si becurilor mai pe inteles sa se miste singure acele :thumbsup:sper ca a inteles cineva si ca ma poate ajuta cineva
Salut, am o intrebare la voi, eu aud motorina in rezervor cand fac plinul, mai exct cand consum cativa litri
si la voi este la el??

Alexandru Olteanu
17-04-2007, 04:18 PM
Salut, am o intrebare la voi, eu aud motorina in rezervor cand fac plinul, mai exct cand consum cativa litri
si la voi este la el??
adica o auzi in rezervor la ce te referi o auzi cum se scurge sau cum???

23nst
17-04-2007, 04:42 PM
omul se refera la faptul cand mai are jumatate de rezervor si merge pe drum cu inclinatii mari... benzina se plimba dintr-un colt al rezervorului in altul. :)