PDA

View Full Version : Pe unde a ti ajuns cu Toyota

Alec
06-09-2011, 11:02 AM
Pe unde a ti ajuns cu Toyota!

Salutare, sunt pasionat de calatorii, insa nu cele offroad, imi place sa vizitez, imi place sa ma plimb cu masina mea, imi place sa petrec timp asa cum imi doresc.

Astfel as dori sa impartasiti locuri pe care le ati vizitat si sunt interesante, experienta petrecuta in zona, tips uri de unde sa ne cazam, restaurante bune, parcari securizate (nu de alta insa am avut un incident cu ceva timp in urma, norocul meu ca sunt o huiduma mai mare si a fugit hotul) si tot ce crede ti ca ar ajuta un membru al comunitatii sa petreaca o vacanta frumoasa.

Ultimul loc vizitat a fost satul de Vacanta din Bradulet - zona Curtea de Arges. o priveliste minunata, un drum foarte bun, oameni prietenosi, insa ce problema am vazut, nu sunt magazine in zona, astfel iata primul tip: - daca ajunge ti in zona Bradulet - Curtea de Arges, sa aveti supplies pt orice (apa, sucuri, tigari, mancare, etc.)

Multumesc anticipat.

dseitan
06-09-2011, 02:01 PM
Salut si bine ai venit,

Daca esti liber weekend-ul asta poti incerca Valea Doftanei, drumul este frumos pe baraj la Paltinu si Sambata si Duminica prinzi si "Festivalul Cascavelei", (in zona aia nu se faca branza ci cascavea = un cascaval natural si afumat si neafumat f bun).

Alec
06-09-2011, 02:31 PM
cred ca am sa iti urmez sfatul, insa nu weekendul acesta, sunt in urma la munca cu diverse proiecte si trebuie sa le aduc la zi, insa saptamana viitoare pare pe acu weather ca e frumos.

intrebare ceva sugestii de cazare ? sunt genul care imi place sa am pregatite toate lucrurile, de cand am avut un eveniment neplacut acum 4 ani in suedia, cand am ajuns la 23.30 in stockholm si nu am gasit cazare, suflu si in iaurt.

THX

dseitan
06-09-2011, 02:52 PM
salut,

Sincer sa fiu eu am o casuta de vacanta in acolo, insa am facut acum un an un team building si fiind mai multi ne-am cazat la o cabana. Am fost f multumuti atat de conditii cat si de atitudine, (foc de tabara, protap de miel, etc insa eram multi si cu banii firmei). Insa una peste alta conditiile de cazare f bune, curat si restaurant deschis non stop.
Locatia se numeste "Cabana Veverita", daca o cauti pe net o gasesti, insa este destul de aglomerata pentru "ultimul moment". Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva: 0729199143

Alec
07-09-2011, 11:25 AM
thx a lot firend

alexmarius13
18-05-2012, 05:21 PM
Deocamdata am ajuns doar pe Valea Prahovei,dar peste 2 saptamani sper sa pot merge pe Transfagarasan.