View Full Version : Resoftare Toyota Corolla 2.0 85 KW (115CP) D4-D E12(2005) sedan
Alexz88
22-08-2011, 08:50 PM
Salutare tuturor,
Sunt un proaspat proprietar de masina mentionata in titlu si ma intereseaza sa stiu daca este cineva in Bucuresti care se ocupa de o resoftare fara ajutorul unui power box.Am vorbit la mai multe firme insa am observat ca pentru "chinezariile astea" scuzati-mi expresia :respect: nu sunt chiar usor de resoftat dat fiind modul si softul folosit.Am inteles ca prin cluj ar fii o firma care se ocupa dar nu stiu cat de profii sunt baietii de acolo.Marirea puterii in cauza ar fii de la 85 KW la 103 KW (115-140)CP.
Merci anticipat baieti, :biggrin:
David
22-08-2011, 11:34 PM
vezi ca exista un fel de powerbox d`asta facut chiar de toyota (TTE).daca nu ma insel undeva in jur de 550euro. pt motorul 2.0 1AD-FTV puterea creste cu 50CP si 30nm
Alexz88
23-08-2011, 12:19 AM
Acum pentru acest powerbox am vazut ca parerile sunt impartite ca deh sunt cei care zic ca e daunator(si am coleg care si-a bagat motoru in safe mode la o skoda) si cei care sustin ca nu au nici un fel de efect negativ asupra motorului pe durata mai lunga.
In continuare as fi optat pentru o resoftare facuta chiar pe parametrii masinii decat pentru ceva facut la modul standard.
Pentru TTE ai vreun site anume caci TTE.de te redirectioneaza catre dealershipu`l local toyota.
Merci mult :blush::blush:
David
23-08-2011, 11:10 AM
pai mergi la toyota si roaga-i sa iti resofteze ECU
mie mi-au facut asta la vre-o 1 an de cand am luat masina si merge mult mai bine
Alexz88
23-08-2011, 11:46 AM
Merci de idee si cam cat te-a costat sa faci asta si daca ai facut`o in bucuresti la ce reprezentata ai fost.
dan.gutu
23-08-2011, 12:24 PM
pai mergi la toyota si roaga-i sa iti resofteze ECU
mie mi-au facut asta la vre-o 1 an de cand am luat masina si merge mult mai bine
Iti dai seama ca nu au facut aia de la Toyota o resoftare asa cum "trebuie":biggrin:,sa zburde masina.Alex eu ti-as recomanda Dimsport,am facut la ei, la mai multe masini si am fost multumit,adica nu am avut probleme.
David
23-08-2011, 01:39 PM
mie imi trage mult mai liniar si parca mi-a scazut consumul, chiar nu vreau CP in plus si parca trage mai bine pana in 2000 rpm cand era parca moarta
resoftarea a fost pe garantie facuta
Alexz88
23-08-2011, 07:43 PM
Iti dai seama ca nu au facut aia de la Toyota o resoftare asa cum "trebuie":biggrin:,sa zburde masina.Alex eu ti-as recomanda Dimsport,am facut la ei, la mai multe masini si am fost multumit,adica nu am avut probleme.
Am vizitat site-ul lor dar vad ca nu se ocupa baietii decat de motorul de 1.4 D4-D de 66 de KW...sau ai facut cumva la ei vreo corolla de 2.0 ? :helpsmilie:
Alexz88
24-08-2011, 01:00 PM
OK,pentru toti cei cu aceeasi motorizare si care au aceeasi idee ca mine,va spun ca nici la dimsport nu se poate face un flash tuning la ECU pentru ca varianta de calculator folosita de cei te la toyota este deocamdata mai dificil de citit si rescris :crybaby:
Insa peste tot pe unde am incercat si am sunat, mi s-a spus ca singura varianta este powerbox care practic reprezinta cum bine poate stiti, un fel de bypass la ECU`ul original al masinii.
Astept eventuale pareri daca cunoasteti totusi undeva o modalitate de resoftare sau daca aveti powerbox si sunteti multumiti de el si nu va creat probleme.
Cheers all, :respect:
dan.gutu
24-08-2011, 05:22 PM
Asa este am vb si eu cu unul dintre baietii de la Dimsport,la Toyota este mai greu de resoftat,dar nu imposibil,se lucreaza la un soft pentru 2,0 d4d.Eu i-am indicat pe ei,pentru ca acolo am facut la alte masini,la Corolla mea nu cred ca am ce sa ii fac :lol:.
pb nu este by pass este pus sa lucreze dupa compu masini in paralel cu acesta .
cat despre asa zisi tunerii romani ... :)) cand o sa invatzati si voi ca la noi doar se face copy paste, dezvoltare nimic, dar io stiu ca sunt multi care fac chip si la toyota.
Alexz88
25-08-2011, 05:53 PM
Si care to share si cu noi despre aia multi care fac chip tuning chiar si la toyota in cauza? :th_alc: