PDA

View Full Version : jantă aliaj zgāriată

pufy2010
31-07-2011, 09:09 AM
am căutat un kit de reparat o jantă zgāriată
pe ebay este un kit de la Scratch Doctor
http://www.ebay.co.uk/itm/Alloy-Wheel-Rim-Repair-Kit-TOYOTA-Scuffs-Scrapes-/260498560910?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ca6ec978e

a folosit cineva un astfel de kit? sau alte soluții

OvidiuH
31-07-2011, 12:37 PM
Eu iti recomand sa nu-ti arunci banii, nu o sa iasa prea frumos. Decat sa arunci 100 de lei cat te-ar costa kitul respectiv si transportul pana in tara, mai bine astepti sa se adune mai multe si revopsesti toata janta. Zgarieturile sunt inevitabile, fie de la pietre, crengi, obiecte de pe drumuri sau o parcare neatenta.

bogdan_o
31-07-2011, 09:35 PM
Salut

Eu am 2 jante zgariate: una din cauza unui bolovan si a unei borduri iar a doua de cei de la vulcanizare care au manevrat mai neatent ranga cand au vrut sa scoata cauciucul de pe janta.

Am incercat un astfel de kit, dar nu cel de care spui tu. Nu mai tin minte numele si nici nu stiu de unde a fost luat pt ca mi l-a imprumutat cineva. Omul mi-a spus ca el n-a rezolvat nimic cu kit-ul asta, insa mi l-a dat in ideea ca poate am mai multa bafta. Cum te-ai astepta, nici mie nu mi-a iesit nimic. In primul rand trebuie sa fii sigur de culoare. Orice diferenta o sa se vada probabil la fel de rau ca zgarietura. Apoi daca zgarietura e mai adanca trebuie umpluta inainte. In cele din urma ti-ar trebui un cuptor ca sa se usuce bine vopseaua. Daca faci treaba asta in fata blocului s-ar putea sa te tina pana la prima ploaie.

Deci, cum a spus si Ovidiu, nu arunca banii pe astfel de kit-uri. Mai degraba apelezi la cineva care se ocupa cu asa ceva si o sa iasa mult mai bine. Eu le-am lasat asa, pt ca oricum in Bucuresti nu apuc sa le tin curate mai mult de 2-3 zile si daca sunt murdare nu se mai vad zgarieturile.