View Full Version : xenon cu lupa la prius
ambrozie
14-07-2011, 03:21 PM
Vad de ceva vreme pe toate forumurile auto o isterie legata de xenon cu lupa pentru h4
Are cineva idee cat de greu se pot pune la prius, se desfac usor farurile, trebuiesc modificari facute?
dan.gutu
14-07-2011, 04:05 PM
Pai vad ca ai lupe la faruri.Acele lupe cu bixenon se pun doar la cele cu proiector,cu oglinda.Se inlocuieste becul H4 cu un ansamblu ce contine o lupa, un bec cu xenon si un obturator pentru faza scurta.Se dezlipeste dispersorul farului si in gaura becului se prinde acel ansamblu cu lupa,apoi se lipeste dispersorul cu masticul aflat in kitul de instalare.Singura problema ar fi,la unele modele,ca ramane acel obturator blocat pe faza lunga ::|:.
ambrozie
14-07-2011, 05:33 PM
pai nu vezi bine ca aia nu este masina mea este una de vanzare in bulgaria asa cum scrie mare pe poza. Poate isi dau cu parerea si cei care stiu cum arata farul de prius.
dan.gutu
14-07-2011, 09:39 PM
Scuze daca te-am deranjat,nu am vazut.Imi pare rau ca m-am bagat ca musca nu stiu unde,am facut vreo 15 perechi de faruri,la diverse marci, cu aceste lupe si de aia am vrut sa fiu de ajutor.Crezi ca,daca stii cum arata farul de Prius,musai stii si cum se monteaza lupe in ele ? Te invatam si alte secrete, dar vad ca esti cam artagos si nu meriti.
Prius_Fan
11-09-2011, 07:54 PM
Prius-ul american are xenon fara lupe.
ambrozie
20-10-2011, 10:33 PM
tot pe priuschat este baza
http://priuschat.com/forums/gen-ii-prius-modifications/93316-headlight-projector-retrofit-hids-max.html
Am ceva ganduri trebuie sa ma hotarasc
dintedeaur
19-11-2011, 09:07 AM
farurile de la priusul bulgaresc sunt niste aftermarketuri mizerabile...se gasesc si pe ebay, daca te uiti. arata execrabil, parerea mea. iti poti pune HID'uri, asa cum sunt de fabrica, desi nu stiu daca merita efortul. stiam ca era o chestie ciudata la prius...daca au proiectoare de fabrica, au si HID, daca n-au proiectoare, n-au HID.
fa ce-am facut si eu: vinde-o, si uita-te pe mobile sau alt site dedicat dupa modelul nou de prius :D
succes!
The_Kid
19-11-2011, 12:23 PM
dupa ce ca arata in ultimul hal sa o mai faci si sa se vada...