PDA

View Full Version : Subaru Legacy

sscancun
28-06-2011, 11:11 AM
Am luat sambata un legacy la drivetest (imi placea f mult cum arata masina si eram curios si de comportament). Modelul testat: 2.0 benzina, CVT, 150CP.
Sincer nu m-a prea impresionat. Ca si dotari, in afara de scaune reglabile electric si incalzite, cruise control, respectiv xenon, le cam am si eu pe avensis (care e din 2008). Bordul are o despicatura mare pe mijloc, care imi pare cam urata, in care sunt montate ceva indicatoare. Materialele sunt relativ bune, sustinerea laterala slaba ca de obicei in cazul japonezelor. Volanul mi-a placut. Nu are oglinda retrovizoare heliocromata :). Tinuta de drum e buna, nu se lauda degeaba pozitia mai joasa a motorului boxer. Mi-a placut mult cutia de viteze CVT, asemanatoare celei toyota, cu un numar rapoarte infinit. E placuta senzatia sa accelerezi si sa nu simti deloc momentul schimbarii vitezei. Exteriorul e de asemenea ok. Pretul in schimb (aprox 32.000euro) mi se pare un pic cam mare fata de ceea ce ofera masina.
Am tras din nou linie si concluzia achizitionarea avensisului a fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am facut.
Sa nu ma intelegeti gresit - asta nu e un review negativ la adresa subaru legacy - chiar mi-ar place unul, dar totusi pretul e mare, mai ales ca modelul testat e entrylevel.