View Full Version : salutare
Alexandru Olteanu
07-04-2007, 08:42 PM
Salutare sunt nou pe acest forum si sunt posesoru unui rav 4 model 2007 vip piele bej culoare exterioara negru motor d-4d 136 cp 2000 km ce parere ati avea de aceasta masina ce puteti sa imi spuneti despre ea???
Pareri bune.... si putine, ca suntem la inceput, si putini.
Mai arunca un ochi pe sectiunea RAV4 - si vezi ce zice fiecare :group:
Alexandru Olteanu
08-04-2007, 08:50 PM
Pareri bune.... si putine, ca suntem la inceput, si putini.
Mai arunca un ochi pe sectiunea RAV4 - si vezi ce zice fiecare :group:
ms maxu asa o sa fac da din cate am vazut suntem vro 5 pe acest forum cu RAV 4
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.Ai facut o alegere buna,nu o sa te dezamageasca.Eu o am din aprilie 2006,fara probleme pana acum.LA MULTI KM.FARA SERVICE
Alexandru Olteanu
20-04-2007, 07:51 AM
prima oara eram indecis nu stiam ce vreau sa iau vroiam hyundai santa fe sau passat 4motion da un prieten cu o toyota mi-a zis sa ma duc la toyota sa ma uit la rav4 si m-am indragostit pe loc:thumbsup:
irinel.afronie
24-04-2007, 09:57 PM
Salutare ! Tie in cat timp ti-au adus ravul dupa ce l-ai comandat ? Ca eu il astept pe al meu de vreo 4 luni si cred ca mai intarzie cel putin 2 luni !! esti multumir de el ? a meritat asteptarea ? ( daca l-ai aasteptat )
Alexandru Olteanu
24-04-2007, 10:02 PM
eu l-am asteptat cam 3 luni si l-am asteptat atata pentru ca am vrut piele bej :proud: in rest sunt multumi9t de ea nu am avut nici o problema cu ea bag motorina de la lukoil euro 5 asta mi s-a recomandat si ce sa iti mai zic merge super masina:thumbsup: sunt foarte incantat de ea