View Full Version : Romania- Italia, via Serbia, Croația și Slovenia
pufy2010
08-05-2011, 10:31 AM
a fost cineva pe traseul următor?
Portile de Fier, Belgrad, Zagreb, Rijeka, traversare Slovenia (circa 40 km), Trieste
aș merge pe acest traseu, pentru a evita autostrada slovenă (vignetă de 15 euro pe 7 zile), în Serbia și Croația plătindu-se pe distanța parcursă
bog_dee
08-05-2011, 08:14 PM
a fost cineva pe traseul următor?
Portile de Fier, Belgrad, Zagreb, Rijeka, traversare Slovenia (circa 40 km), Trieste
aș merge pe acest traseu, pentru a evita autostrada slovenă (vignetă de 15 euro pe 7 zile), în Serbia și Croația plătindu-se pe distanța parcursă
Am fost pe traseul: Cluj-Budapesta-Zagreb-Rieka.
Eu zic sa platesti vingneta de slovenia, iesi mai ieftin decat prin croatia, am platit aproape dublul vignetei pana la rijeka si cat m-am plimbat prin croatia pana la lacurile de la plidvice si o tura pana in venetia.
Autostrazile din slovenia sunt f. noi si foarte bune calitativ.
P.S. Fa-ti rost de ultima harta posibila pentru slovenia, construiesc astia la autostrazi intr-un ritm formidabil, multe din ele nu-mi apareau pe gps si eram "la zi" cu hartile :th_salute:
Drum bun!
pufy2010
19-06-2011, 09:15 PM
mulțumesc
pentru navigatie folosesc IGO 8 cu hărți din martie 2011. Hărțile de anul trecut nu m-a dezamăgit (Bulgaria și Turcia)
Vacanțe plăcute!