PDA

View Full Version : Sigla site

Oestereich
04-04-2007, 08:56 PM
Personal mi se pare cam banala...ceva mai sofisticat nu se poate?
Eventual poate folosim si emblema Toyota....
Parca nu prea e dinamica.....prietenoasa.....e banala....in colt pusa la zid....
Poti face ceva in sensul asta ???:scratchchin:

Cu stima,

alex
04-04-2007, 10:03 PM
De putut se poate orice. Timp sa fie !
Tot ce vedeti pana acum pe forum, a fost o investitie mare de timp.
Daca aveti sugestii le puteti trimite pe poze@club-toyota.ro (poze@clubtoyota.ro). Cel putin in conditiile date actuale, este avut in vedere acest lucru, dar nu este o prioritate extrema pe termen scurt. Iti multumesc pentru sugestie, asteptam si alti doritori daca sunt pentru schimbare, si cum ziceam poate aveti si sugestii!

Deocamdata azi cu ajutorul lui 23nst de exemplu, caruia tin sa-i multumesc foarte mult pentru timpul lui, avem stickere !

Doritorii sunt asteptati la intalnire. Pana acum umbla 3 masini stick-uite prin Bucuresti, dupa Intalnirea de Azi !!!
:D
We are Proud ! MULTUMESC 23nst!

Legionaru'
04-04-2007, 11:09 PM
Si cei care nu ajungem la intalnire? Cum putem avea si noi?

alex
04-04-2007, 11:13 PM
Trimitem ! :D Cum sa te uit, ca la tine ma gandeam :D

Legionaru'
04-04-2007, 11:16 PM
Multumesc!
Abia asteapta Lucioasa! :proud:

liviu
04-04-2007, 11:19 PM
vreau si eu sticker!!!!!posibil din cauza serviciului sa nu ajung la intalnire ,dar gandeste-te te rog la plata prin posta sau curier .....etc.Daca nu, numar de tel. pt. cand ajung in capitala!!!!!!multumesc.

alex
04-04-2007, 11:21 PM
Te cred ca asteapta mandrutza ! You're on the list.
Sa-mi lasi pe privat detalii de livrare, dar va fi dupa Paste ca noi atunci ne mai vedem. Si marfa e la 23nst :D

23nst
10-04-2007, 07:23 PM
vreau si eu sticker!!!!!posibil din cauza serviciului sa nu ajung la intalnire ,dar gandeste-te te rog la plata prin posta sau curier .....etc.Daca nu, numar de tel. pt. cand ajung in capitala!!!!!!multumesc.
se va rezolva maine, la intalirea club toyota cand ii voi da stikere lui alex :) asteptarea celor din provincie, este din ce in ce mai mica :)

bhp
12-04-2007, 03:24 PM
Salut,

Vreau si eu un sticker. Se poate?
Din pacate din lipsa de timp nu am ajuns la intalniri.

Multumesc

23nst
12-04-2007, 03:33 PM
daca vrei stiker, atunci scrie aici

pe acest topic de vorbeste despre emblema site-ului!!!

Liviu G.
23-04-2007, 09:00 PM
eu propun ca emblema sa fie ceva animat...dinamic>Cum spunea Oestereich,poate fi chiar emblema Toyota cu ceva efecte . Scrisul CLUB TOYOTA poate fi dinamic ,de exemplu un efect wave ,sa se onduleze ca un steag .Se pot face multe pentru a da mai multa viata site-ului. As propune si o schimbare de fundal. Albul e placut,dar putin cam obositor. Am sa incerc sa ajut cu ce pot ,poate ceva exemple concrete. Respect!

alex
23-04-2007, 09:25 PM
Asteptam sugestiile oricand! Privat, mail ...