PDA

View Full Version : Avensis SOL LCA

c_cris
30-03-2007, 07:21 PM
Mai flacai, ce masina ati ales. Super!

Am facut o scurta deplasare pe un drum asfaltat proaspat, de la Tg.Mures spre Ludus, si fara sa-mi dau seama, cupa ce am amestecat un pic in motorina cautind a VI-a, la un Terra de 2.0 D-4D pentru teste, am ajuns la 160km/h...:thumbsup:, fara zgomote, fara vibratii, nimic.

Am remarcat chestia cu volumul care se modifica functie de turatie:thumbsup:
Deasemenea masina ii sprintara in zona turatiei de 3000-3400 tur/min, probabil in concordanta cu diagrama din catalog. Ei bine, acolo se simte bine. Si eu.:proud:

Ce nu mi-a placut (nimicuri, dealtfel) au fost grosimea volanului (as fi preferat o idee mai gros) precum si comenzile de la ambreaj si acceleratie un pic moi. O pun pe seama specificului masinii si le accept.

N-am inteles de ce masina nu vine dotata cu aparatori de noroi in standard, avind in vedere ca intr-o vreme acestea erau obligatorii in vama cu Ungaria.

Au mai introdus o optiune la Avensis SOL, numita LCA, care are in principal aceleasi caracteristici ca si SOL, la acelasi pret, dar:

- Jante de 17";
- Inserti cu aspect metalic (fata de cele cu insertii din lemn);
- Tapiterie textila LCA gri cu insertii albastre (fata de tapiteria Elegant);

in rest identic.

va anexez ultimele mici dotari precum si combinatiile de culoare exterioara-interioara.

Spuneti-mi ce trebuie facut sa pot posta doua pagini cu aceste caracteristici,
avind in vedere ca are o marime de 381,6 KB fata de 19.5kb admisi?