View Full Version : probleme geamuri yaris 2006
liviu
25-03-2007, 11:19 AM
Salut, am un yaris luna d4d din vara lui 2006.Buna masina nimic de reprosat,dar abia am 13000 si-mi fac o galagie geamurile din fata in chedere de numai stiu ce sa fac.M-am gandit ca sunt drumurile din IASI de vina ,dar nu prea cred .Cand mi-am luat-o ,pana am ajuns la TOYOTA m-am ferit de masinile frantuzesti stiind ca au problema asta (se desfac pe drumurile noastre)Astept sa merg la revizie si atunci poate o sa rezolv ceva dar ma cam indoesc.Daca a mai avut cineva problema asta si a rezolvat-o ,sa ma ajute si pe mine.
Predator
25-03-2007, 01:01 PM
Poate a intrat mizerie.
Nu cred sa fie probleme la sistemul de deschidere a geamurilor.
LittleM@n
25-03-2007, 02:30 PM
In ce sens fac galagie?
Ce si cum se aude?
La mine sunt mai nou 69000km pe bord si nu face galagie de nici un fel de la geamuri...
danos
26-03-2007, 09:22 PM
Acelasi zgomot il sesizez la Yarisul meu de 6500 KM.Pe drumuri proaste(vezi Iasi) zgomotul se intensifica.
Este o frecare usoara caucuciuc pe cauciuc.
LittleM@n
26-03-2007, 11:11 PM
A, bun, deci va priveste pe Yarisucii noi :D
Go la dealer si tapati la ei si trebuie sa va rezolve problema, daor e in garantie :icon_lol:
P.S.: Eu am o problema inca nerezolvata cu stergatorul pe spate, sta prea aproape plasticul de la brat de luneta, iar pe drumuri cu piatra cubica/gropi, bate pe luneta in ultimul hal, de mi-a zgariat luneta (a matuit-o, vai de ea). Am observat ca pe Yarisii mai nou au rezolvat problema, punand un altfel de sistem (eu n-o sa dau 3,5 milioane pe el :( )
Hocus Pocus
28-03-2007, 11:05 PM
Si mie mi se intampla cateaodata sa faca zgomot chederul la geamuri, dar am observat ca nu intotdeauna. In general la geamul din stanga fata se aude. Cred ca este boala lor. Am sa urmaresc sa vad cand se intampla sa apara zgomotul, de ce este favorizat. Pana acum nu mi-am dat seama. Ca sa mergi la dealer pentru atata lucru mi se pare nejustificat. Eu am fost recent la revizia de 30.000 (Yaris sol d4d mai 2006) dar nu am pomenit de asa ceva. Sincer am si uitat. Dar nu mi-as dori sa inceapa romanasul de la service sa demonteze ceva din zona de interior fiindca s-ar putea sa-mi para rau
LittleM@n
29-03-2007, 11:15 PM
Sa inteleg ca toti aveti geamuri electrice pe fata? :D
Ale mele sunt manuale si din anumite puncte de vedere sunt fericit...daca face vre-un zgomot pun mana pe el si il infig mai bine :icon_lol:
P.S.: Oricum, geamurile electrice mi se par cam inutile pe fata...si mai ales doar pe fata. Eu unul am pune mai intai pe spate (acolo ajungi mult mai greu...de fapt nu ajungi)
adina_ina
07-05-2007, 02:52 PM
Salut, am un yaris luna d4d din vara lui 2006.Buna masina nimic de reprosat,dar abia am 13000 si-mi fac o galagie geamurile din fata in chedere de numai stiu ce sa fac.M-am gandit ca sunt drumurile din IASI de vina ,dar nu prea cred .Cand mi-am luat-o ,pana am ajuns la TOYOTA m-am ferit de masinile frantuzesti stiind ca au problema asta (se desfac pe drumurile noastre)Astept sa merg la revizie si atunci poate o sa rezolv ceva dar ma cam indoesc.Daca a mai avut cineva problema asta si a rezolvat-o ,sa ma ajute si pe mine.
Salut,
Ma bucur tare ca nu sunt singura http://www.clubtoyota.ro/forum/images/icons/icon10.gif. Si au am aceeasi problema la geamurile din fata, se aude un sgomot suparator , parca se freaca doua garnituri . Pana acum am 18.000, am mers muult cu ea de cand am luat-o, nu m-am putut abtine :P. De acum 2000km a inceput sa se auda zgomotul asta din ce in ce mai tare...Voi merge saptamana aceasta la service Toyota Pipera sa vedem ce parere au ei, pana acum au fost OK :thumbsup:
Alexandru Olteanu
07-05-2007, 03:01 PM
acum voi vreti pe orice drum merge masina sa nu afca nici un fel de galagie si a mea face galagie pe drumuri proaste orice masina face galagie pe drumuri proaste ia incercati sa mergeti pe un drum care e deabia asfaltat sa vedeti daca se mai aude
adina_ina
07-05-2007, 03:09 PM
Da, nu se aude decat la drum denivelat , gen piatra cubica. Pe un drum bun e perfect.
Spuneam ca zgomotul acesta nu se aude decat decat in ultima vreme, comparatie facuta pe acelasi drum.
Ma oftic un pic, ca am mers cu un Opel Astra de 3 ani si nu facea nici nu zgmot .
Sigur e o problema, nu e normal sa se auda acest zgomt pe nici un fel de drum.
Alexandru Olteanu
07-05-2007, 03:11 PM
atunci daca chear te deranjeaza acest lucru da o fuga pana la toyota si sa vezi ce zic baietii de acolo
liviu
07-05-2007, 08:04 PM
Am uitat sa va spun ,am rezolvat problema!!!!!!!intre chederele de la portiera se depune praf !!!!!!trebuie sters cu silicon si nu aveti nici o problema!!!!am fost la toyota si m-au intrebat cum am suportat zgomotul :))!!!e ok acum.trebuie sa ma obisnuesc fara zgomot!!!:))))
Si unde trebuie sters mai exact ? Locul .
Legionaru'
08-05-2007, 08:37 PM
Cred ca se coboara geamurile la maxim si se curata chederul din interior si din exterior.
liviu
08-05-2007, 09:27 PM
nu are legatura cu geamul!!este chederul de pe portiera.e din doua bucati care se pliaza cand inchizi portiera .intre ele trebuie sters sa nu fie uscat.problema vine de la spalatorie ca spuma activa degreseaza tot si automat se depune praf.de asta silicon sau spray de intretinut materiale din cauciuc.
adina_ina
15-05-2007, 01:05 PM
salut,
eu nu am mai nici o problema de zgomot, am fost la servie Toyota Romania, si mi-au asezat chederul mai bine in locasul lui..e prefect acum.
Multumesc