PDA

View Full Version : Sfaturi jenti aliaj Toyota Yaris

iryna
16-11-2010, 08:32 PM
Vreau sa fac masinutza un pic mai frumoasa punandu-i niste jenti de aliaj. Ce ma sfatuiti sa pun pe ea, ceva cu argintiu..negru? Cu mai multe spite...mai putine..?
Ce fel de modele credeti ca dau bine pe un yaris ca al meu.
Masinuta e albastra:biggrin:

Astept pareri:)

LittleM@n
16-11-2010, 11:28 PM
in primul rand conteaza cati bani esti dispusa sa dai; in al doilea rand, daca vrei sa-ti pastrezi anvelopele si sa-ti iei jante pe dimensiunea stock, sau vrei sa maresti diametru rotilor. In al treilea rand...sunt atat de multe variante posibile de jante, ca daca ma gandesc bine cred ca pot depasi numarul posibil de farduri...so, mai intai alearga un pic pe net, vezi poze, vezi ce-ti place, etc, alege ceva, si pe urma intreaba-ne comparativ...cu toate ca cel mai bine e sa alegi ce-ti place tie cel mai mult si ce crezi tu ca i se potriveste cel mai bine. La finalul zilei, tu trebuie sa fi cea multumita, ca doar e masina ta :)

iryna
17-11-2010, 09:35 AM
Crede-ma ca netul l-am rascolit de tot. Jantele vreau sa fie pe 15 stock. Am vazut tot felul de jenti, problema este alta pe unde am sunat si m-am interesat nu prea mai au pe stoc pe 15. M-am gandit ca poate veniti voi cu niste sugestii sau cu niste poze care ar da bine pe masina.

Am sa revin cu cateva poze sa vedem ce spune-ti de modelele la care m-am gandit:)

iryna
17-11-2010, 05:16 PM
am revenit si cu cateva poze :biggrin:

La Wolfrace Pro lite blue mi-au zis cei de la Colina Motors ca s-ar exfolia culoarea albastra de pe ele. ( au avut cateva reclamatii de la clienti). Mi le recomandau pe cele cu rosu.

dan.gutu
17-11-2010, 06:36 PM
Eu as pune ProSprint-ul,poza a3a.Asa este,vopseaua colorata, este data peste vopseaua aplicata in camp electrostatic si se exfoliaza in timp.Sa stii ca niste jante cromate sau argintii sunt mai elegante si se potrivesc la orice culoare.:thumbsup:

LittleM@n
17-11-2010, 10:04 PM
KM Mirage am avut eu pe Yarisul meu, deci iti poti face o idee de acolo cum arata: http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=392 ;)
Mie mi-au placut mult, si in general masina era apreciata frumos de cei care o vedeau, cu toate ca erau destul de grele.
KM-urile de asemenea cred ca foarte probabil le gasesti pe stoc si repede :)

cristitoyota
18-11-2010, 12:23 AM
Da' de ce nu le pui pe cele care-ti plac TIE?!:)

iryna
18-11-2010, 09:32 AM
Da' de ce nu le pui pe cele care-ti plac TIE?!:)

Sa stii ca nu ma ajuta cu nimic raspunsul asta sec "pune ce iti place TIE".

cristitoyota
18-11-2010, 09:47 AM
OK, scuza-ma ca m-am bagat in seama!

iryna
18-11-2010, 11:17 AM
@LittleM@n (http://www.club-toyota.ro/forum/member.php?u=177) f tare masinuta, imi place cum ai aranjat-o. Dau bine KM-urile alea pe ea.
Modelele de KM care le-am pus mai sus sunt singurele care le au pe stoc.

bispider
19-11-2010, 09:54 PM
ciao, eu am borbet CA, le-am luat ca erau ieftine, la promotie (1200lei setul) si nu regret. de 3 ani le am si nu au suferit deformari sau altele. ce zici si de astea ? http://www.aez-wheels.com/AlcarKonfigurator/produktion_neu/index.php?&fdi_mod=S21&fdi_key=16084 , modelul xylo? eu personal sunt adeptul jentilor cu spite mai multe (late sau inguste)