View Full Version : Salut toti toyotistii,si nu numai,de pe acest forum
Toyoforever
23-03-2007, 02:57 PM
Salut toti iubitorii domeniului auto si in mod special pe toti toyotistii acestui forum.Dupa cum ma prezinta si numele, sunt un mare iubitor de Toyota desi nu ma pot lauda inca nici cu VVT-i-uri, si nici cu D4D-uri.
Am inceput cu o Starlet si in prezent continui marea dragoste si marele respect ptr. aceasta marca cu o Corolla Compact Coupe de 1.3 litri 12 valve si 76 de caluti naravasi! Este un model 1988,dar foarte bine intretinuta si sunt absolut satisfacut de ea! Datorita faptului ca nu sunt in pas cu detinatorii de Toyote noi,care scriu pe acest forum,am avut retineri sa va scriu.Dar mi-am luat inima-n dinti si ...Bine v-am gasit!
23nst
23-03-2007, 03:34 PM
salut si bine ai venit pe forum :)
C_R_Y
23-03-2007, 03:37 PM
Bine ai venit pe forum si poate ajungi si pe la intalniri.
Mai multe detalii gasesti la sectiunea "Intalniri" ;)
LittleM@n
23-03-2007, 06:37 PM
E, asa ziceam si eu, ca nu ma ridic la nivelul noilor Toyote, dar uite ca masinutza din '99, dar mai ales aia din '92 a lasat o impresie buna la baieti.
Asa ca nu ai de ce sa te temi sa ne vorbesti mai ales daca iti place masinutza, esti multumit de ea, si o ingrijesti. Pentru ca asta ii va determina si pe mai multi sa inteleaga ca intr-adevar Toyota este o masina fiabila si de ce nu, sa ia calea Toyota :D
Bun venit printre noi!
Mario
23-03-2007, 08:24 PM
Bun venit!
Este un club TOYOTA si nu al vreunei generatii Toyota.
Ceva poze?
Si te asteptam la intalniri.
Bine ai venit !
Sa-ti fie sanatoasa in continuare masinuta si cat mai mult sa traiasca !
Toti posesorii de Toyota indiferent de varsta masinii sunt bineveniti aici.
Suratele lor mai vechi sunt exact purtatoarele succesului Toyota de azi. Eu unu as fi intotdeauna emotionat sa cunosc pe cineva cu o astfel de masina si sa o vad :)
:thumbsup:
Legionaru'
23-03-2007, 08:44 PM
Bine ai venit!
Nu-ti face probleme te primim cu bratele deschise!
:group: asa suntem noi, asa :group:
Oestereich
23-03-2007, 11:46 PM
Bine ai venit !
Te rugam fara retineri...baietii sunt tare veseli si dornici de cunostinte noi !!:yahoo:
Ceva poze ai ?
Predator
24-03-2007, 12:10 AM
Bine ai venit pe forum!
Te felicit pentru masina! E o chestiune ce tine in mod evident de pasiune! si eu apreciez pasiunea! R35pEcT! :thumbsup:
Deschide un topic la sectiunea masina mea si da'ne mai multe detalii despre masina, istoric, intamplari; daca ai si ceva poze!
Numai bine si sa te bucuri de Toyota ta!