View Full Version : Evenimente auto -> BMW, colectia 2007
C_R_Y
23-03-2007, 01:17 AM
"In acest week-end, Automobile Bavaria gazduieste evenimentul Multilaunch, ce consta in lansarea modelelor gamei 2007: BMW Seria 1, BMW Seria 3 Cabrio, BMW Seria 5 si BMW X5."
"Evenimentul se va desfasura la sediul Automobile Bavaria din Baneasa sambata, 24, si duminica, 25 martie, intre orele 10.00 – 18.00.
Activităţile celor două zile, dedicate tuturor admiratorilor mărcii, vor include prezentări ale noilor modele, concursuri, jocuri şi tombole, dar şi testarea de automobile BMW pe pista aeroportului Băneasa.
Sunt bineveniţi toţi membrii familiei, iar locurile de joacă şi concursurile îi aşteaptă pe cei mici."
-sursa: Onlinesport
As testa si eu RWD pe pista la Baneasa.
C_R_Y
24-03-2007, 08:23 PM
A ajuns careva pe acolo ?
C_R_Y,un eveniment asemenator se va desfasura weekendul acesta si in Timisoara,tot BMW...la lansarea acelorasi modele...Stirea am auzit-o azi dimineata la radio.
Legionaru'
31-03-2007, 07:02 PM
Nu am fost dar din auzite va spun ca cei care au fost pe acolo au rupt masinile in doua.Anvelope distruse,spoilere sparte,tot tacamul.Romanasii nostrii!
Nu am fost dar din auzite va spun ca cei care au fost pe acolo au rupt masinile in doua.Anvelope distruse,spoilere sparte,tot tacamul.Romanasii nostrii!
In primul rand "La Multi Ani!" si sa traiesti cu numele,Florin!
In alta ordine de idei,cu risul de a pica de fraiera,pe mine m-a uimit ce ai scris:chiar asa s-a intamplat?Parca nu-mi vine a crede!
Legionaru'
02-04-2007, 08:14 PM
Multumesc pentru urare!
Te asigur ca asa s-a intamplat!
Predator
02-04-2007, 08:31 PM
La noi nu e de mirare...
Atunci cand se scapa romanashu' la o masina care nu este a lui, trage de ea ca hotii de cai :mad: . Chiar nimic nu mai conteshte atunci...
Imaginati'va ce s'ar intampla la test-driver-uri daca nu ar exista insotitor.:doh:
Pacat de masini...
Predator
02-04-2007, 08:46 PM
Scuzati greseala de scriere: test-drive-uri in loc de test-driver-uri.
Graba :blush:
Din nefericire se întâmpla ce spune Predator.
Doar vigilenta, diplomatia si fermitatea vanzatorului/insotitorului pot elimina aceste situatii.
Mai rea este situatia in care vine de la revista un "reprezentant" sa-ti salte masina pentru un test comparativ cu o masina din alta clasa ?!
Ce faci atunci ?
Am mai auzit de chestii de genul in care te duci sa faci un test drive si te nimeresti intr-o masina "jefuita" de atat testare de-ti piere si cheful de drive-uit,dar-mi-te sa mai si cumperi marca respectiva....si aici ma refer la amanunte oarecum fara semnificatie puternica,gen manere rupte sau inexistente,schimbator de viteze care intra greu intr-o treapta de viteza,scaune ce nu se pot regla ,oglinzi retrovizoare pe care le aranjezi si la primul hop cad inapoi cum stateau sau pica pur si simplu....si asa mai departe.Mi se pare ciudat ca cei care vand marcile respective sa nu faca reparatii pe aceste masini si mai aiurea este ca exista oameni care ,asa cum scriati si voi,se urca in bunul altuia si isi baga picioarele la propiu si la figurat,ca oricum nu-i al lui si oricum este pentru testare si poate suporta orice,pai nu?!
Aporpos de ce scria Sibo:sa se intample chestia cu comparatul intre marci atunci cand sunt si potentiali clienti de fata?Nashpa...ala de vrea sa cumpere ce sa mai creada?
Uite,in Timisoara Opel si Chevrolet sunt in aceeasi cladire(nush de ce si nici nu mi-am batut capul sa aflu) si cand am fost acolo,sa vedem o Zafira si sa facem si test drive-ul cu ea....bineinteles ca am inceput sa punem dealerului intrebari si sa comparam marcile intre ele...si asta nu din rautate sau ca eram carcotasi...pur si simplu din curiozitate...
StefanVVTi
27-06-2007, 06:56 PM
Ca tot e vorba de BMW, m-am gandit sa va prezint o masina frumoasa, zic eu, cu care am avut ocazia sa ma plimb azi! 2007 320D Coupe M Kit, 177CP! BIJUTERIE! Din cate stiu este unicat in Craiova...imi cer scuze pentru calitate, dar telefonul a fost singura optiune!
StefanVVTi
27-06-2007, 06:57 PM
...........:blush:
Ma scuzati de offtopic:
Treaba cu test drive-ul sta in felul urmator... Masinile bagate pt testdrive sunt considerate masini pierdute sau "de sacrificiu" in termenii dealerilor... asa ca de ce sa nu-mi bag piciorul in acceleratie cand:
Unul la mana: Dealerul nu da 2 bani pe masina aia.. o baga la firma sau o vinde sh
Doi la mana: Poate sunt un impatimit al vitezei si al drifturilor... Poate daca-mi place mi-o cumpar...
Trei la mana: Masina respectiva pentru test drive e luata. Nu plange nimeni daca ii dau 6000 rpm sau poate chiar in limitare...
Ce ziceti voi cu test-drive-ul in regim normal este cam aiurea... orice sofer are cate un moment in care baga piciorul in acceleratie indiferent daca indoaie pedala sau atinge 7400rpm... Asa ca de ce sa nu vad si extrema asta...
Intr-adevar exista si limite... Ce-am scris mai sus era cu referire la un condus sportiv.. nu distrugator.