View Full Version : Chedere dezlipite
Na...masina aproape noua, km foarte putini. Chederul de cauciuc de la usa soferului e dezlipit pe o portiune de vreo 15-20 cm. E vorba de chederul PE CARE se inchide usa si nu cel de pe usa. E dezlipit chiar pe curba din dreptul oglinzii laterale si sta deplasat/liber inspre spatele masinii. Ar trebui sa ma duc pt atata la garantie? Ma gandeam ca-l lipesc eu cu superglue, dar in caz de necesitate nu-l mai dai jos veci. Exista vreun lipici special?
zorro
27-08-2010, 08:00 PM
Chederul nu este lipit, impinge de el de jos si apasa cu palma sau pumnul si intra la loc.
Asa am patit si eu , am fost la service, si cel de acolo a impins un pic, a dat 2 pumni si a rezolvat buba. !
Stiu ca intra ca pe o sina...l-am impins pana la capat, dar iese inapoi. Si se vad foarte, foarte, foarte clar urmele de adeziv pe vopsea(pe sina respectiva/cadrul usii). Repet, e cauciucul care ramane pe masina cand deschizi usa.
Case closed...pana la urma am recurs la Picatura. Functioneaza superb, lipire instanta(ma tem ca si definitiva).
Case closed...pana la urma am recurs la Picatura. Functioneaza superb, lipire instanta(ma tem ca si definitiva).
si eu am patit la fel, dar pe spate... tot la service s-z rezolvat, cand am fost la revizie...
AdrianR
30-08-2010, 07:46 PM
mai vezi peste cateva luni... dupa ce crapa partea pe care a facut aderenta picatura..
Asa am patit si eu la chederele de la geam. Nici pana acum nu am rezolvat problema
David
30-08-2010, 08:59 PM
cel mai bine ar fi fost niste silicon
Asa am patit si eu la chederele de la geam. Nici pana acum nu am rezolvat problema
Si n-ai intrebat la service? Au solutie la problema? Inlocuire cheder, garantie, ceva?
Si n-ai intrebat la service? Au solutie la problema? Inlocuire cheder, garantie, ceva?
pai daca ti-l repara, nu mai e cazul garantiei.. din cate am retinut, parca erau niste clame acolo... oricum, daca nu se pot repara, SUNT OBLIGATI SA TI-L SCHIMBE!
AdrianR
01-09-2010, 08:47 AM
da, am intrebat, si mi-au spus ca trebuie sa-mi scoata parbrizul cu totul, asa ca am lasat-o balta (avand in vedere calitatea recunoscuta a lucrarilor realizate de service-urile din Bucuresti). lipesc din cand in cand chederele de plasticul in care intra (acela de la baza parbrizului) si cu asta basta.
In cazul tau nu ar trebui sa fie asa mari probleme cu schimbarea, asa ca du-te pe capul lor sa-ti rezolve problema.