View Full Version : O alta masina "suferind"
Mario
17-03-2007, 02:05 PM
O alta masina "suferind".
Ieri pe drumul Fetesti-Drajna, in dreptul localitatii Perisoru, un IDOIT era in depasire coloanei din sens opus, aflandu-se pe sensul meu de mers facandu-mi disperat flash-uri cu farurile, am iesit cu rotile dreapta in afara carosabilului dupa care am franat (est super ABS-ul) si in clipa urmatoare o Dacia papuc ma loveste in spate dupa care ricoseza in copacul de pe marginea soselei. Noroc ca vitezele noastre erau mici (70-75km/h) si nu au fost victime.
Am stat pe la Perisorul pana a venit Politia, apoi la post pentru Cercetare la fata locului,Declaratii, PV-amenzi-puncte, Dovada, etc. in jur de 3 ore. Acasa am ajuns in jurul orei 24:00.
Inca nu postez pe forum poze datorita faptului ca o sa vin la intalnire si o s-o vedem impreuna si vom face poze pe loc.
Vb mai multe acolo. Bafta.
da macar idiotul s-a oprit ? l-ati prins ?
23nst
17-03-2007, 09:25 PM
imi pare rau pentru saraca masinuta :( este o lovitura cam urata... pacat ca a spart bara spate :(
Mario
17-03-2007, 09:34 PM
@maxu> Nu, nu a fost prins, pur si simplu a trecut si si-a continuat drumul, acum depinde de cei din acea coloana daca l-au identificat si l-au reclamat, altfel e ca si cum nu at fi existat.
Mario
17-03-2007, 10:41 PM
Asa cum am promis poze cu masinuta mea....
Totusi nu arata rau cand te gandesti ca cel care m-a acrosat s-a infipt in copac.
Mario
17-03-2007, 10:42 PM
si inca 3......
Dan83370
17-03-2007, 11:15 PM
Da,ingrozitor!Masina se face nu e problema,pacat ca e nou-nouta si deja trebuie sa o lasi prin service!:mad:
Iar IDIOTUL, dupa parerea mea sunt slabe sanse sa il mai gasiti!
Mario
17-03-2007, 11:21 PM
Si eu cred ca sunt sanse nu slabe ci ceva de genul " tinde la 0".
Dar am subliniat asta mai sus pentru ca acum catva timp s-a intamplat identic cu un prieten si l-au gasit pe ----- datorita unuia din acea coloana depasita.
Mario
17-03-2007, 11:27 PM
Totusi cei care au trecut si au vazut ca 2 s-au acrosat dintre care unul este in pom poate ca o persoana a reusit sa identifice masina in culpa....
greu dar nu se stie niciodata.
speranta moare ultima...
Mario
17-03-2007, 11:35 PM
Apropo, ma rog sa-l identifice nu petru mine, ca eu nu sunt de vina si nu prea am mare lucru la masina (bara se schimba) ci pentru cel care m-a lovit. Pentru ca chiar daca el este de vina ca m-a acrosat si el este victima acelui -----. Deci ala ar trebui sa plateasca.
Dan83370
18-03-2007, 12:09 AM
Pai eu m-as ruga si pentru tine.Ce te faceai daca aveai in dreapta un parapet si Doamne fereste era un impact frontal?!Dezastru,iti dai seama!
Si daca nu se avaria nici o masina ,ala tot un tembel a fost si ar trebui sa plateasca!Desi dupa mine mai mult ar merita niste palme dupa ceafa si cateva suturi in fund:bash: !Amenda se uita,insa asta nu prea....:mad:
Mario
18-03-2007, 12:20 AM
Bineinteles, ca am multumit LUI ca am spatiu pentru al evita. Si un loc cat de cat drept, adica nu sant, nu pomi, nu parapet, nu gard, nu casa, nu cale ferata. Asta m-a facut sa fiu lucid si sa nu franez busc si tare, am gandit inainte de a face aceste schimbari de directie, intradevar intro fractiune de secunda.
Predator
18-03-2007, 12:25 AM
Multi imbecili mai sant pe drumurile patriei...
Bara spate se rezolva, nu e problema. Bine ca nu a fost mai rau!
Mario
18-03-2007, 12:30 AM
Multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.
Sper sa nu aveti tangente cu asa ceva.
Bafta tuturor.
LittleM@n
18-03-2007, 03:48 AM
Da, imi pare nespus de rau ce aud (citesc) si vad. Si eu tocmai am venit pe acelasi drum, cand voi erati la intalnire, si am intarziat pentru un motiv asemanator: un Opel Vectra a intrat in fundul unei Dacii break, care se pare ca a iesit fara sa cedeze trecerea direct in "shushea", ca ce doamne iarta-ma i-a cumparat-o masa! Deci am stat acolo la coada vreo 45 de minute, ca politistii nu aveau de gand sa ii lase pe aia sa mute masinile (nu au existat raniti aici).
Asta s-a intamplat in aceeasi localitate: Perisoru, sau cum s-o numi...ceva de speriat cum de s-a intamplat tot aici...
Imi pare nespus de rau pentru masinutza, dar stii cum e: daca erai 5 secunde mai in spate nu se intampla...e, e bine ca ati scapat teferi, iar pe aceasta cale putem aprecia ca 1) bara de Toyota e buna, si 2) masina iti va fi intotdeuna aproape si nu te va lasa la greu.
Si, ca sa scobesc un pic rana, cum depasea asta coloana asa, nu va vedea ca veniti (a venit din curba?)? Si tu nu te puteai opri mai din timp in mijlocul "shushelei" daca il vazusei din timp? Ar fi fost interesant: intra in tine?
Si chiar daca era mai rau, baiatu' trebuia rashchetat un pic...dar de-asta sunt bune uneori masinile alea americane mari cat casa...
Din pacate multi dementzi circula pe drumurile patriei, oameni care nu sunt constienti ca diferenta de 5 masini in plus in minus tot o face la primul semafor daca il duce capu' sa se strecoare, si daca mergi cu 90 sau 120 ajungi in final mai repede doar cu 5 minute...noi sa speram ca nu dam (nu mai dam) peste astfel de dementi si doamne fereste sa avem de aface cu ei.
Ma bucur ca sunteti bine!
Mario
18-03-2007, 12:28 PM
Era o curba, dar lina.
S-a intamplat in dreptul unei herghelii. Cat timp am stat acolo pana a venit politia au mai fost inca vreo 4-5 ------ facand acelasi lucru. Asa ca m-am bagat in masina, am mutat-o mai in dreapta pe caldaram si am stat in ea ca doar nu vroiam sa fiu un popic pentru astia.
Se pare ca toti stiau de zona aceea denumita (renumita!!!) "Acolo la heghelii." vorbesc despre cei din zona si de politisti. Deci cred ca e zona cu risc maxim intre Fetesti si Drajna.
Deci ca sa stiti este vorba de Borna care indica 25KM pana la Fetesti. Pe verso nu m-am uitat sa vad cat este pana la Drajna. Banuiesc ca vreo 10Km.
LittleM@n
18-03-2007, 02:24 PM
Da, deci treaba romaneasca...toti stiu, si nu ia nimeni nici o masura...macar linie continua dubla sa deseneze!
Cred ca stiu curbele alea, caci si eu voiam sa depasesc diferite camioane pe acolo, dar nu ma bag nici in ruptul capului daca nu vad la cel putin 300 de metrii in fata. Pur si simplu, mi-e frica pentru pielea mea...se pare ca pe altii nici nu-i intereseaza.
Predator
18-03-2007, 02:51 PM
Poate sa fie si linie dubla si tripla... pe unii nu numai ca nu ii intereseaza, ci nici macar nu se gandesc la ei sau la ceilalti...:mad: Se arunca ca "orbii" in depasire.
Dan83370
19-03-2007, 01:18 AM
Asa e,din pacate exista si situatii in care indiferent cat de bun esti ca sofer sau cat de buna masina ai avea,nu poti evita un accident provocat de un tampit.
Cine a zis ca: ce strica un prost nu mai repara 10 destepti,mare dreptate a avut!
23nst
02-04-2007, 11:08 PM
la capitolul: "o alta masina suferind" o sa o trec si pe a mea. azi a fost o zi plina. mai intai mi-au sarit nisti pietricele in fata si a sarit vopseaua in cateva puncte de pe capota, apoi am fost blocat intr-o parcare de o proasta cu o solenza si am fost nevoit sa cobor o bordura cam inalta si am harjait bara fata, ba chiar la imbinarea ornamentului de jos, era dat un pic peste cap si in ultima faza, usa soferului lovita de un zid, zgariindu-se cam urat (pe lateral)...
cred ca-i destul pe ziua de azi...
sa mai trec in condica si semnalizatorul de pe oglinda din dreapta spart... din vina mea...
ooof Doamne...
sa mai astept sa se mai stranga si ma bag la un casco...
Legionaru'
02-04-2007, 11:37 PM
Avensis-urile trec prin clipe grele in ultimul timp! :crybaby:
Legionaru'
11-04-2007, 01:48 PM
A venit si randul Avensis-ului meu! :mad:
De suparare nu mai pun poze , comentarii.
Nu ne tine in suspans, zi ce ai patit.
Legionaru'
11-04-2007, 06:17 PM
Masina mea era parcata.Un tampit a venit cu o Dacia cu spatele si s-a oprit in portierele mele stanga.Ce-i drept a venit foarte usor si mi-a infundat putin portierele.Asta e.
:doh: si tot ei is cu gura dupa aia ca noi avem boala p ei. :helpsmilie:
Sper sa o faci cat mai repede.
23nst
14-04-2007, 05:41 PM
masina mea este blestemata... azi in parcarea din spatele oborului, eu intram in parcare si un prost cu loganul nu s-a mai uitat pe unde da cu spatele si mi-e harjait aripa spate dreapta... este o zgarietura urata... voi reveni cu detatii mai tarziu, acum sunt suparat si nu am chef de nimic...
Legionaru'
14-04-2007, 08:08 PM
Eu nu inteleg cum unii nu se asigura cum trebuie la toate manevrele pe care le executa.
Eu si cu Dacia din '76 eram cu ochii in patru.
23nst
14-04-2007, 08:51 PM
asta e... oricum faza s-a petrecut astfel:
tipul cu loganul (un om invarsta) se pregatea sa iasa din parcare, cu spatele. eu tocmai intrasem pe locul din stanga lui. el a tot dat cu spatele dar nu s-a mai uitat sa vada daca cineva a ocupat acel loc de parcare si mi-a frecat aripa spate cu bara lui fata... logan nenorocit, nu se cunostea nimic pe el... apoi eu ma dau jos cu nervi mari ca in masina s-a auzit pocnitura mare, am crezut ca mi-a infundat usa, el se uita un pic, fara se se dea jos din masina, si considera ca nu s-a intamplat nimic si da sa plece. l-am oprit si a inceput o cearta... ca noi nu putem vorbi ca niste oameni linistiti... si vroiam sa plecam la politie... intr-un final, persoana care ma insotea, a zis sa-l iert ca nu e nimic grav si oricum trebuie sa mai fac eu cateva pe casco si o fac si pe asta... l-am lasat sa plece fara sa mai vreau ceva de la el. acum imi pare cam rau ca nu am mers la politie... sa o spal maine masina sa vad cat de adanca este si poate o iesi la un polish...
Oestereich
14-04-2007, 09:14 PM
... intr-un final, persoana care ma insotea, a zis sa-l iert ca nu e nimic grav si oricum trebuie sa mai fac eu cateva pe casco si o fac si pe asta...
Eu zic ca te-a sfatuit bine...mai gandeste-te...
Oricum indiferenta individului este deranjanta...asa sunt unii oameni...mai nesim....
Predator
14-04-2007, 11:45 PM
Exista unii "participanti la trafic" pentru care pur si simplu nu conteaza nimic! Pentru acestia notiunea de siguranta a traficului NU exista!
Eu era cat pe ce sa fiu scos de pe drum de un individ cu o dacie papuc. Si nu glumesc! M'a depasit si cand era in dreptul meu, a tras dreapta de volan, spre mine! :mad: :doh: Eu am iesit pe acostament. Am avut noroc ca era suficient spatiu pentru manevra, fiind aproape de intrarea intr'un peco.
Pacat ca avem de a face cu asemenea prosti.
Si pacat pentru masinilie noastre.
Maniaku
15-04-2007, 01:48 AM
@nst trebuia sa te duci direct la politie!!! sa-l lase un pic fara permis,sa vedem, mai face?! Nenorocitu' ***** HRRRRRRRRRRR!
23nst
15-04-2007, 11:41 AM
cei care vin azi la intalnire, vor vedea ca nu este chiar asa de grav :) acum plec sa spal masina... :)
Legionaru'
15-04-2007, 11:51 AM
Maniaku', nu ii luau permisul aluia.Avertisment.
23nst
15-04-2007, 01:33 PM
probabil, fiind minore pagubele, la el nu se vedea nimic, zicea ca fiecare sa ni le reparam.
23nst
15-04-2007, 01:50 PM
am facut si o poza cu "rana" :(
mortzy
15-04-2007, 10:00 PM
23nst se plange degeaba. azi la intalnirea de la polivalenta a lui sclipea toata. motor curat, habitaclu curatat, ce mai o bijuterie. noroc ca plouase si am avut o scuza. mie si lu ursu ne era rusine sa deschidem la motor ca erau gri sobolan toate plasticele nu negru antracit ca la 23nst.
Legionaru'
15-04-2007, 10:52 PM
Rusine din partea voastra!
Priviti-l si pe al meu:
Dan Iancu
15-04-2007, 10:56 PM
M-ai umilit! Al meu nici nou nu arata asa!
Predator
15-04-2007, 11:12 PM
Un minim de ingrijire pe care poti sa i'l oferi masinii tale :thumbsup: MERITA!
Mai ales daca timpul iti permite acest lucru, de ce sa te folosesti de ea murdara si neingrijita?
Plus ca ii confera un alt aspect :)
23nst
15-04-2007, 11:54 PM
wow, legionaru' i-ai dat cu silicon? prea luceste :)
Legionaru'
15-04-2007, 11:56 PM
Nu, cu un spray Sonax.Dar nu are silicon.
Alexandru Olteanu
16-04-2007, 12:31 PM
si inca 3......
imi pare rau ce ai patit cu masinuta da tu vrei sa zici ca dacia a intrat in tine la o viteza cam de 70 75 de km pe ora si ai patit doar atat daca e asa ar trebui sa fii fericit ca nu ai patit mai rau
Maniaku
16-04-2007, 01:00 PM
Sa stii ca sa prezentat bine!!! Chiar foarte bine daca stau sa ma gandesc la ce viteza sa produs impactul!!!
mortzy
16-04-2007, 01:07 PM
contactele la baterie le curatati cu ceva special sau doar cu carpa?
Legionaru'
17-04-2007, 09:38 AM
Nu ai de ce sa cureti contactele de la baterie.Sunt date cu vaselina si asa trebuie sa stea.
zeu2006
03-06-2007, 10:03 AM
Ca tot suntem la accidentari si avarii. La nici mai mult de 1 luna de cand am cumparat masina, 3 alte masini au vrut sa vada care-i mai tare avensis sau dacia, dacia, si respectiv o a 3-a dacia. :)
Prima oara era mama la volan si a vurt sa faca stanga sa intre in parcare, iar unul a depasit-o in acel moment ( prea retardat ) ... a fost urmat de ridicarea permisului, si amenda .. bla bla bla. Un al 2-lea mi-a intrat in spate si cel de-al treilea mi-a luat oglida intr-o depasire aiurea facuta de el.
Piesele vin foarte greu ... vreo 2 -3 luni.:doh:
Mario
03-06-2007, 12:30 PM
Stau la stop pe banda I pe Buzesti spre 1Mai (ultimul semafor spre P-ta Victoriei). Eram pe la vreo 200 de metri de semafor. Stand eu asa simt la un moment dat o zmucitura lateral. Opaaaa zic. Ma uit si ... :surprised: ... vad un Polo in mine il spate stanga mai precis in pasajul rotii stanga spate. Ce s-a intamplat si cum a putut ajunge EA acolo. Dna sau dra a vrut sa coboare de pe trotuar in strada cu spatele prin mine :eusa_doh: cica nu m-a vazut.
:bash:.
Noroc ca nu e mare lucru. Nu prea se observa din mers, legat de asta pot sa spun ca 23nst are niste ochiiiiiiiii de vultur :thumbsup:.
LittleM@n
03-06-2007, 01:04 PM
Este OT, dar ceva asemanator a patit o prietena cu un matiz. Statea la semafor pe banda I pe Stefan cel Mare, si o retarda (altfel nu o pt numi) cu un C4 nou nout dadea in marsarier sa iasa in bulevard...DAR FARA SA SE UITE!!! Iar Stefan cel Mare nici noaptea nu e liber sa poti da asa, dar minte la 12-1 in miezul zilei.
Si dadea ea asa frumos, si prietena cu matizu ingrozita si cu mana pe claxon vedea cum vine masina in ea...si nu avea unde sa se duca (masina in fata, in spate, in lateral...) bineinteles ca aia s-a oprit cand a facut pooc. Ceilalti soferi din zona erau pur si simplu blocati. Ramasesera masca la patzanie...
Mario
05-06-2007, 10:43 PM
Revin dupa 2 zile. :eusa_wall:
Pe aceeasi parte, cu ceea ce s-a-ntamplat acum 2 zile, am vazut astazi , in parcarea unde o las de obicei cand ajung la servici, pe bara fata dreapta-usa fata dreapta-usa spate dreapta-si bara spate dreapta (de abia am schimbat-o :ack: ) cate o zgarietura de ceva centimetrii buni.
O intrebare la care s-ar putea sa nu avem un raspuns: De ce atunci cand iesi sau intri intr-o parcare si simti ca ai atins o masina din stanga/dreapta ta continui sa lasi urme pe intreaga latura a ei?
:th_down:
:bricks:
23nst
05-06-2007, 10:49 PM
asta e ghinion curat... imi pare foarte rau... unii oameni sunt foarte neglijenti...
LittleM@n
05-06-2007, 11:01 PM
Imi pare rau, sincer...si nu ca ar fi mare lucru, dar e foarte multa batiaie de cap...pentru ca probabil vrei sa o faci acum...
P.S.: Asemanator tocmai a patit un prieten care...si-a schimbat bara fata, iar a doua zi dupa ce a fost la carrefour s-a trezit cu o dunga pe aproape toata partea stanga...macar tu nu venisei prospat de la schimbat masina ;)
mirmidon
06-06-2007, 12:09 AM
Uite si de aia am ales masina rosie...sa le sara in ochi la ametiti. Daca era portocalie si cu girofare in toate culorile mergeam si eu linistit prin Bucurestiul nostru drag ...:doh:
LittleM@n
06-06-2007, 12:25 AM
Degeaba...Carina e rosie si tot timpul dau peste dobitoci care taie calea/o zgarie in parcare...asta e, n-avem ce face, nu le tinem in garaj, pe post de bibelou...e inevitabil
mirmidon
06-06-2007, 08:42 AM
Pot sa confirm si eu ca femeile cu care ma intalnesc pe strazi nu au nici o treaba cu asigurarea in spate la schimbarea directiei de mers. Ele cred ca retrovizoarea e pe post de oglinda de curtoazie ptr. rujat, rimelat, aranjat zulufii...etc
Groaznic..ar trebui sa se introduca un semn nou de avertizare de pus in luneta ptr. soferite. Atentie Doamna la volan! :) Sa stim sa ne ferim...
bogdan1977
06-06-2007, 09:42 AM
Pot sa confirm si eu ca femeile cu care ma intalnesc pe strazi nu au nici o treaba cu asigurarea in spate la schimbarea directiei de mers. Ele cred ca retrovizoarea e pe post de oglinda de curtoazie ptr. rujat, rimelat, aranjat zulufii...etc
Groaznic..ar trebui sa se introduca un semn nou de avertizare de pus in luneta ptr. soferite. Atentie Doamna la volan! :) Sa stim sa ne ferim...
mare dreptate ai
mirmidon
06-06-2007, 10:01 AM
Statisticile arata ca rosu este cea mai evidenta culoare ziua iar galben noaptea, argintiul de asemenea reflecta lumina si este o culoare de siguranta in trafic.
ovidiudinutm
06-06-2007, 10:14 AM
Si crezi ca ar ajuta la ceva aceasta masura, discriminatorie totusi?
mari.d
06-06-2007, 10:21 AM
mare dreptate ai
chiar daca sunt offtopic, credeti ca doar femeile fac asa ??? valabil si pt luck33ro
LittleM@n
06-06-2007, 01:54 PM
Nu, va spun eu constatand in ani de zile: femeile si barbatii deopotriva, in fapt toti cei care nu au nici in clin nici in maneca cu ale sofatului. Si tot timpul stau si ma intreb cum ***** de au luat permisul?!?!
Cu toata spaga lor, eu nu as da permisul acestor "pericole publice"!
mirmidon
06-06-2007, 02:03 PM
Masura nu este discriminatorie dar poate fi considerata misogina :)
Asa si incepatorii sunt discriminati...dar e sanatos sa stii cand treci pe langa unul :D
AdrianR
06-06-2007, 02:32 PM
Apropos de accidente stupide cu blonde, iata ce am patit eu acum cativa ani.
Stateam linistit intr-un blocaj in fata Camerei de Comert, in spatele unui Cielo. Blonda de la volan, observand ca nu se misca nimic, ce zice... ia sa ma fac eu frumoasa acuma, poate ma lasa cineva sa trec mai repede
Zis si facut... Doar ca in momentul in care si-a scos oglinjoara din poseta, s-a gandit ca ar fi oportun sa ia si piciorul de pe frana (masina fiind scoasa din viteza). Si uite asa, Dacia mea s-a ales cu bara de protectie varza (avea fatuca instalat carlig pentru remorca). Nu va spun cat a trebuit sa muncesc ca sa-l lamuresc pe politai ca nu eu am fost de vina (stiti voi tratamentul standard - cel care loveste in spate este intotdeauna de vina pt accindent)
mirmidon
06-06-2007, 03:31 PM
Politaii mai au si obiceiul sadic sa faca pe prostii, pe langa capacitatile lor naturale de intelect :)
ovidiudinutm
11-06-2007, 02:19 PM
Inca una suferinda,:crybaby:, am incaltzat-o, am luat o piatra in proiector stg.
Nu luati in seama micile vietati care au incercat sa ma consoleze.
ovidiudinutm
11-06-2007, 02:27 PM
aceasta e poza pe care am uitat sa o incarc
zvensen
19-05-2008, 05:26 PM
Salutare, tot in dreptul Comunei Perisoru, exact in curba de dinainte de intrarea in Comuna, Sambata, o Dacia 1310 rasturnata pe mijlocul drumului, nu stiu exact motivele pentru ca nu am oprit...veneam dinspre Fetesti..nu mai era decat masina rasturnata si 2 masini de politie, probabil ca victimele au fost transportate la spital, banuiesc ca a incercat sa evite ceva si nu a intrat VSC-ul :p.
...si tot in ideea threadului, "inca o masina suferind" de data asta o Corolla de 6000km, pe "drumul" dintre Drajna si Slobozia...OAMENI BUNI!!, DACA AVETI DRUM IN ZONA FACETI TOT POSBILUL SA OCOLITI ACEASTA RUTA, NU MAI EXISTA DRUM ACOLO!!
De aproximativ 2-3 saptamani tot ascultam la radio dimineata Carcotasii discutand despre aceasta problema, "drumul in reparatii" din acea zona...ca si-a cam rupt masina Huidu' pe acolo, au tot incercat sa sune la Administratia Drumurilor, in fine..mare tam-tam...dar am zis...ce dreaq...cat de rau poate fi...ei bine....am aflat...este masina plina de greieri acum si mi-e frica sa ma gandesc cum o arata pe dedesubt...
OCOLITI RUTA DRAJNA - SLOBOZIA!!!
Bafta!
basilicum
19-05-2008, 09:36 PM
tocmai ce dadui si eu o raita pe-acolo in rodaj, sa se-nvete cu greutatile in viata :biggrin:. greieri n-au aparut ... sper sa nu inceapa sa tuseasca de la cat praf a inghitit pe-acolo
ipirva
20-05-2008, 10:21 AM
Prima problema ar fi ca dupa un drum mai lung prin Bucovina coltul drept al barei fata (partea de pe aripa, de sub far) s-a desprins de caroserie ::|:. Am oprit la un service Toyota in Suceava, insa nu era deschis. Mi-au spus ca este vorba despre un plastic care face legatura dintre aripa si caroserie. Se pare ca acel plastic cumva a reusit sa "dispara" :(
A doua problema este din vina mea. Am reusit sa "raschetez" cam 15-20 cm din banda de metal din spatele pragului, spre interiorul masinii, nu stiu ce denumire are. Grija mea este sa nu rugineasca .... Ce imi recomandati? Eu ma gandeam sa merg la service sa ii dea un strat de vopsea, dar asta doar daca exista riscul sa rugineasca, deoarece nu se vede nimic decat daca stai aplecat in genunchi langa masina si te uiti sub ea :(
zorro
20-05-2008, 04:29 PM
Daca este luata vopseaua si grundul (se vede luciu de tabla) , mergi la un vopsitor sa dea un strat de grund, ca sa nu ai probleme cu rugina mai tarziu.
ipirva
21-05-2008, 05:30 PM
Am fost la toyota sud.
Au rezolvat gratis problema aparuta la bara.
Pentru problema cu pragul interior (sper ca asa sa se numeasca) mi-au recomandat sa trec sa o vopseasca, aproximativ 150 RON.
Trebuie insa sa obtine autorizatie de reparatie de la Politie, va fi interesant cum voi reusi sa ii arat politistului avaria de sub masina :lol:
razzmatazz
21-05-2008, 05:57 PM
...va fi interesant cum voi reusi sa ii arat politistului avaria de sub masina :lol:
il pui s-o ridice :lol:
Am fost la toyota sud.
Au rezolvat gratis problema aparuta la bara.
Pentru problema cu pragul interior (sper ca asa sa se numeasca) mi-au recomandat sa trec sa o vopseasca, aproximativ 150 RON.
Trebuie insa sa obtine autorizatie de reparatie de la Politie, va fi interesant cum voi reusi sa ii arat politistului avaria de sub masina :lol:
Salut,
pana ajungi sa o vopsesti, poti sa dai cu un strat subtire de vaselina pe toata suprafata zgariata, pentru a o proteja impotriva ruginii.
zorro
22-05-2008, 12:13 PM
Politistul nu o sa se aplece prea mult din cauza burtii, autorizatia o iei repede, dar pierzi mai mult pana iti vine randul si pana ii vine cheful militianului sa scrie !
mirmidon
13-07-2008, 02:34 AM
Mai da masinile astea nu mai sufera deloc de 1 luna si ceva? A mea sufera de naparlire ...e plina de par de caine. De spalat motor nu mai are rost sa discutam, cand am intrebat daca merita , toti m-au speriat ca nu e bine ! :(