View Full Version : Smart Entry
boteap
31-05-2010, 01:02 PM
Am pierdut butoanele de la telecomanda cand am schimbat bateria si nu am reusit sa le mai gasesc. La service Toyota mi-au spus ca trebuie sa cumpar telecomanda cu totul si nu costa decat in jur de 1.000 lei fara TVA.
Stie cineva de unde as putea sa cumpar astfel de butoane sau daca nu macar carcasa telecomenzii ?
Va multumesc!
Mihai
06-06-2010, 01:05 PM
eu as incerca o improvizatie (decat sa dau 1000 lei). inteleg ca ai pierdut doar partea din plastic si cred ca vei gasi ceva material pe care sa il modelezi corespunzator
dan.gutu
06-06-2010, 01:29 PM
Dar cat de mica era, de s-a pierdut asa usor ? :scratchchin:
geojoking
09-06-2010, 01:54 AM
Nu mai ai oricum inca o telecomanda de rezerva ? Foloseste-o aia si te gandesti la inlocuirea celei stricate la momentul oportun (aka vanzare, instrainare etc.)
boteap
21-06-2010, 02:26 PM
Nu mai ai oricum inca o telecomanda de rezerva ? Foloseste-o aia si te gandesti la inlocuirea celei stricate la momentul oportun (aka vanzare, instrainare etc.)
Ba da, mai am o telecomanda dar vreau sa vand masina si nu gasesc butoane pt. telecomanda. Telecomanda functioneaza si fara butoane dar este inestetic.