View Full Version : facelift Corolla 2010
David
25-05-2010, 12:59 PM
http://www.informatiiauto.ro/toyota-corolla-facelift-si-imbunatatiri-tehnice-pentru-2010-sid5980.html
ce imi place :
oglinzile rabatabile buleftric, cu semnalizari incluse
parca vad alta iluminare a optitroanelor, mai fain...
jantele noi
ca au mai bagat culori, ca cele existente sunt naspa
finisajele de pe manerele interioare ale usilor, parca finisajul superior al fetelor e mai ok
cotiera arata mai bine
USB, AUX, dintealbastru si tot felul de prostii
din diferentele exterioare doar bara spate
resul dotarior ma lasa rece, rusine ca nu au pus o lupa in far, macar pe scurta.
felu' in care arata... nu comentez
geojoking
25-05-2010, 01:43 PM
Am mai spus, arata foarte bine. Noul bot face toate diferenta. La stopuri e mai urata acum, dar per total, e o schimbare frumoasa.
C_R_Y
25-05-2010, 02:12 PM
Mie imi plac stopurile si farurile nu :)) Fiecare cu ale lui !
alin_zt
25-05-2010, 06:55 PM
Stie cineva cand apare in showrom in Romania ?
C_R_Y
26-05-2010, 12:01 AM
Din cate am auzit, prin toamna!
ei zic in EU de la sf lu' mai ...nu cred ca v-a dura atat pe foamea asta
pacat ca nu v-a fi si motorizarea de 1,8 disponibila pe ea ...
alin_zt
26-05-2010, 05:59 PM
auris cel nou are motorul de 1.8. Nu inteleg de ce nu il pun si pe corolla
Legionaru'
26-05-2010, 06:59 PM
S-ar misca mai bine Corolla cu motorul de 1.8 decat Aurisul.
bebe14
27-05-2010, 01:08 PM
Mersi David pentru info! Ai primit de la mine un punct la reputatie :D
M-am uitat si eu la poze si imi pare rau ca desteapta aia m-a lovit in spate acum si nu peste cateva luni. Poate imi puneam si eu bara noua :proud:
Ce-mi place:
- noua bara spate
- semnalizarea pe oglinizile retrovizoare
- noul volan
Ce nu-mi place:
- noua masca fata...oribila dpmv
- stopurile spate (aduc a mazda3)
- banda cromata de la portbagaj (gen Opel sau Logan :scratchchin:)
Blacklord
27-05-2010, 02:00 PM
Banda cromata de pe spate nu se potriveste in peisaj deloc, iar noua masca fata seamana cu masca de la Camry.
In rest parca arata mai bine decat corolla si un pic mai sportiv. Poate o sa revina toyota si o sa faca si masini sportive , ca acum cativa ani buni (cellica , mr2).
geojoking
28-05-2010, 12:26 AM
OFF: Pai dupa ce ca au iesit din F1 ar putea sa bage banii aia in ceva palpabil: masini mai sportive.
Si se pare ca vor sa scoata ceva sport la pret mai mic decat masina din proiectu ala in colaborare cu Subaru.
ON: NU cred ca o sa dureze atat de mult pana sa apara in showroom-uri. Adica AURIS facelift e deja in showroom-uri, pe la mijlocul verii o sa fie aici, zic eu.
jijiman
28-05-2010, 09:04 AM
OFF: Pai dupa ce ca au iesit din F1 ar putea sa bage banii aia in ceva palpabil: masini mai sportive.
Si se pare ca vor sa scoata ceva sport la pret mai mic decat masina din proiectu ala in colaborare cu Subaru.
Nu prea. Tocmai ieri am citit pe automarket.ro ca au anuntat amanarea lansarii lui FT-86 pentru 2013. Nu prea mai au bani de investitii de-astea. Ca sa acopere lipsa productiei din fabricile din Europa, Toyota Europe poarta discutii cu Mercedes privind un acord pentru asamblarea modelelor A si B Klasse in fabricile Toyota din Europa.
alin_zt
04-07-2010, 09:05 PM
Salut. A aflat cineva cand apare in showrom ???
OK, faceliftul! Mi-ar fi placut si mie noua fata, aduce a Camry, dar ce mi se pare mai reusit, dpdv personal, e noul material din fetele usilor, panza asta neagra pe care o am acum se umple tot timpul de scame!Eh, sa nu fim tristi, totdeauna a fost asa, apar cu timpul lucruri imbunatatite!
cristitoyota
14-10-2010, 03:00 PM
Little Camry live
David
16-10-2010, 01:15 PM
este adevarat ca nu mai exista in oferta 2.0 d4d pentru corolla ?
este adevarat ca nu mai exista in oferta 2.0 d4d pentru corolla ?
Acum la facelift l-au reintrodus!