PDA

View Full Version : Heellllp....

alin_andruhovici
15-03-2007, 01:38 AM
Salutare tuturor!!! Se apropie ziua tot mai repede ziua cea mare si eu nu stiu inca ce sa fac. am fost astazi din nou la reprezentanta si ii tot stresez pe cei de acolo. nu stiu ce sa aleg: Corolla 2.0 D-4-D Sol sau Avensis 2.0 D-4-D Terra. :doh: Stiu una e "full" iar cealalta e standard. Dar imi place avensisul ca e mult mai mare si mai confortabil, pe de alta parte Corolla e mai sport si motorul de 2.0 trage mult mai bine. Stiu ca mai este pe Avensis si 2.2 dar deja ma intind prea mult. Voi ce ati alege? Vreau doar niste pareri orcum decizia am sa o iau eu intr-un final.

Thanks all:punk:

ovidiudinutm
15-03-2007, 08:35 AM
Trebuie sa te gandesti si la familie, daca este, masinile sunt supper, eu am ales Avensis mi-a placut am simtit asa 'dragoste la prima vedere", asta dupa ce am testat pe rand: P407, Megane, Primera, Mazda, Octavia, Avensis in exact aceasta ordine. I-mi placea P407, e faina da am ales Avensis.

Sibo
15-03-2007, 10:13 AM
Avensis pt ca e matura th.

Legionaru'
15-03-2007, 10:29 AM
Avensis 1.8 VVT-i Luna si iti mai raman 500 euro.
Avensis 2.0 VVT-i Sol la care mai pui 500 euro.

:thumbsup:

SupraMKIII
15-03-2007, 01:16 PM
Eu sincer as merge pe Corola ca este mai sportiva dar acum depinde si de familia ta si cat de mare vrei sa fie masina.

alin_andruhovici
15-03-2007, 03:25 PM
nu se pune pb deocamdata de famile(familia mea) sunt inca tanar nu ma gandesc, masina o sa fie mai mult pt mine personal. Dar imi plac amandoua. si vreau diesel. pb ca am sa aleg corolla, e cam ceea ce imi doresc si imi trebuie in momentul de fata. Orcum maine se anunta un test cu amandoua, asta in cazul in care se tine dealerul de cuvant. In rest ce sa zic thaks si poate o sa apar si eu vreodata la o intalnire daca e loc

Predator
15-03-2007, 04:38 PM
Daca nu se pune problema de "armata" si eu ti'as recomanda New Corolla. E ceva mai sprintena cu acelasi motor de pe Avensis.
Pentru inca niste amanunte legate de aceste masini baga ocheanu aici, chiar daca sant variante pe benzina: http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=243

alin_andruhovici
15-03-2007, 04:43 PM
Ms Predator. Astept insa cu nerabdare testul de maine:D

cristi
15-03-2007, 08:59 PM
Mie Corolla mi-a cam placut, cu Avensis n-am facut test, da' nici n-am simtit nevoia.
Ma duc maine in bucuresti sa dau banii pentru avensis si sa ma iau de gat cu dealerii pentru bonus (fara senzori de parcare + alarma + covorase nu discut).
La mine este, in plus, factorul "mic si urlator" din cauza caruia schimb masina, dar altfel cred ca luam Corolla.
Depinde ce ceri tu de la masina, cu siguranta vei gasit ori la Corolla, ori la Avensis!

diesel
15-03-2007, 10:40 PM
Eu am obtinut numai covorase. :(
Cristi de ce nu iei masina de la Braila???

Mario
15-03-2007, 11:49 PM
Doar covorase si senzori parcare. Nu am intins coarda deoarece am dorit-o cat mai repede, culoare si 2,2 D-4D.
Platita pe 28.12.2006 si ridicata pe 05.01.2007.

Predator
16-03-2007, 12:33 AM
Avensis se livreaza mai rapid decat new Corolla. Cel putin deocamdata, pana intra noul model Corolla "in piata".

alin_andruhovici
16-03-2007, 12:53 AM
Avensis se livreaza mai rapid deoarece se produc de mult mai mult timp si se fac si in Anglia, iar la corolla sunt destul de multe cereri si se mai si aduc din japonia. Cam asta a fost explicatia dealerului. Si cred ca e una destul de plauzibila.

LittleM@n
16-03-2007, 01:04 AM
Daca ma pui sa aleg, ca tanar si fara familie, iau Auris!
Pentru ca este mai usoara decat toate, este mai mica, deci o strecori mai bine prin Bucuresti, consuma mai putin ca celelalte doua, si este cel mai nou model Toyota, si este facuta in Anglia.
Daca Avensisu' mi-a placut, iar Corolla mi s-a parut ok, din Auris nu am vrut sa ma mai dau jos, nu stiu de ce. E prea bine facut masina aia, vine super bine bordu pe langa tine, parca conduci din afara masinii...nu stiu, dar asta e sfatul meu. (o "Corolla hatchback" intre noi fie vorba)

ovidiudinutm
21-03-2007, 10:28 PM
De acord cu tine, ca "tanar si nelinistit', pret rezonabil:
18,718 DDP pentru 1.6 L Dual VVT-i pentru Auris, 18,648 DDP pt Corolla, 20,218 DDP pentru Avensis motor 1.8. Diferenta nu este chiar asa de mare, iar Avensisul cred ca are atuurile sala. In general raportul calitate pret este clar de partea Toyota comparativ cu altele. Eu am ales Avensis. nu mai sunt tanar chiar daca nelinistit mai sunt inca. :)

metalu
22-03-2007, 11:13 PM
avensis ,pe cat posibil au fost remediate toate deficientele
corolla-generatie noua,posibil sa mai apara cateva ceva