View Full Version : Am devenit membru oficial
sorin/c
26-04-2010, 03:47 PM
:) Am o saptamana de cand mi-a venit masina. Este excelenta, te imbie sa mergi tot timpul. Recunosc ca am facut o alegere buna datorita sfaturilor voastre si a informatiilor de pe forum.
Am avut o ezitare si m-a cuprins regretul =)) cand a fost lasat DUSTERUL, dar masina era platita.
Sa aveti parte de sanatate si va doresc multe voiaje fara probleme.
jakota
27-04-2010, 01:31 PM
Du-te si te urca in Duster, mergi cu ea si apoi sa ne zici de regrete... Sa-ti stapanesti sanatos cat mai mult noua achizitie.
razvan020
28-04-2010, 11:57 AM
Nu cred ca ai ce sa regreti - mai degraba sa starnesti invidie :).
Felicitari pentru achizitia facuta, sunt 100% sigur ca ai facut alegerea inteligenta.
sorin/c
30-04-2010, 08:01 PM
:th_salute: Doar nu mă ai luat în serios. Dusterul este o maşină bună, frumoasă şi cui îi place...să şi-o ia
:respect: Este excepţională. Ca să mă dau jos din ea ar trebui să facă aştia 10 litrul de benzină...:th_salute:
moritz
02-05-2010, 09:44 PM
S-o stapanesti sanatos fara incidente/accidente!!!
:respect: Ca să mă dau jos din ea ar trebui să facă aştia 10 litrul de benzină...:th_salute:
Sa dea Domnu sa stai muuulti ani in ea!:biggrin:
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.Masina,daca nu o iubesti inca,sigur o vei iubi,Eu o am din 2006 de cand a aparut si inca o iubesc.Sigur o sa te bucuri de ea,deoarece ea,o sa te incante si sigur o sa te multumeasca.NU POATE FI COMPARATA CU DUSTERUL.
sorin/c
26-05-2010, 05:10 PM
Dusterul este sexy. Eu am vrut o masia buna nu doar sexy si dupa care sa-i treaca. Multumesc mult
alin_zt
26-05-2010, 05:52 PM
Salut. Sa o stapanesti sanatos.....dar despre ce model de toyota e vb??
sorin/c
27-05-2010, 05:40 PM
Salut. Sa o stapanesti sanatos.....dar despre ce model de toyota e vb??
RAV 4 benzina cutie automata
Sorescu
31-08-2010, 08:56 PM
Salut Sorin, esti tiz-ul meu ca sa zic asa...
Te felicit pentru alegere ! In plus vei constata pe propria "masina" ca nu ai luat doar o masina. Duster este doar ... un alt fel de Logan ... atat ...
RAV4 este mai presus de o masina, este prietenul cel mai bun pe care te poti baza atunci cand ai nevoie si nu trebuie sa te rogi de el ca sa te scoata din situatii grele...
Ai sa vezi mai tarziu, ca bijuteria asta pe care o ai valoreaza fiecare eurocent, si este un SUV veritabil . Nu fac comparatie cu altceva pentru pana acum nici Ford si nici VW ( daramite Dacia ) nu au egalat egalat fermitatea, siguranta, supletea, manevrabilitatea si agilitatea RAV4!!! Ca sa te convingi ca ai facut o alegere buna priveste aici !
http://www.youtube.com/watch?v=Twzq9kI_QIs
Felicitari, tizule, sa te bucuri de noul membru al familiei tale!
sorin/c
03-03-2011, 02:39 PM
Multumesc mult. Demonstratia este mai mult decat edificatoare.
The_Kid
03-03-2011, 08:09 PM
sorescu multi au comentat ca e fake filmuletu