PDA

View Full Version : intrebare noua toyota corolla

georgestoica
14-03-2007, 07:10 PM
In primul rand salutare tuturor.
As vrea sa intreb si eu cateva chestii in legatura cu noua toyota corolla. Eu am achitat-o deja integral si astept sa imi fie livrata conform celor spuse de dealer ( pipera) si de ce se stipuleaza in contract in 2-3 saptamani. Modelul ales de mine este o corolla d-4d motor de 1.4.
Ce garda la sol are? Este destul de inalta? are ceva scut la motor? Intentionez sa fac cateva drumuri pe la bunici pe la tara si as vrea sa stiu daca e ok..avand in vedere ca acele drumuri sunt destul de proaste. In al doilea rand as vrea sa va intreb pt ca am citit pe forum ca dotarile: alarma si senzori de parcare ar fi gratuite pana in vara? Mie dealerul mi-a spus ca singura oferta din partea lor sunt covorasele...:blush:
va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsuri de la voi

maxu
14-03-2007, 09:20 PM
Garda la sol nu cred ca te va multumi, e o "limuzina" pana la urma, deci va trebui sa mergi cu grija; eu am un A4 quattro, si nu m-a multumit, de aia mi-am luat siun Rav4, pe care mai nou il folosesc nonstop :d.
Despre scut motor din nou nu cred sa aiba.... e tot o "limuzina".

Predator
14-03-2007, 10:14 PM
Garda la sol e destul de mica.
Acuma depinde pe ce fel de drumuri vrei sa mergi. Cat de off-road sant...
In principiu nu o sa poti escalada cu ea borduri toata ziua. Si cand se intampla sa urci una, mare atentie la partea dintre roti: baie de ulei, brate suspensie, etc...
Scut motor daca nu are, se poate monta unul aftermarket, de FIER. Cu ala o sa scapi de cateva griji :)