View Full Version : FJ Cruiser
mightycockroach
11-03-2007, 03:42 AM
Stiu ca voi aici discutati in general de masini care se importa in Romania, dar imi incerc si eu norocul:
Vreau sa-mi iau o Toyota FJ Cruiser din US. Are vreunul dintre voi, sau stie cineva detalii gen fiabilitate, probleme, FAQ, altele? Merci mult.
23nst
11-03-2007, 11:03 AM
fj cruiser este o masina frumoasa, din pacate nu te pot ajuta cu nimic, dar am vazut prin bucuresti 2 astfel de masini.
Oficial nu se importa la noi, nu suntem o piata target pt acest model.
Dupa cum spunea colegul Legionarul (daca bine tin minte) la presiuni Toyo Ro poate sa-ti aduca ce model vrei chiar daca oficial nu se importa, dar fara garantie.
L.E. Ca fiabilitate - doar e o toyota.... si e destul de scumpa ca sa ai probleme cu ea.
Dan83370
03-04-2007, 01:07 AM
E o masina superba!
Eu vad mai mereu una galbena pe Fundeni,ce sa zic ,mi-a ramas inima la ea!
Detalii nu am nici eu!
Oestereich
03-04-2007, 01:22 PM
Stiu ca voi aici discutati in general de masini care se importa in Romania, dar imi incerc si eu norocul:
Vreau sa-mi iau o Toyota FJ Cruiser din US. Are vreunul dintre voi, sau stie cineva detalii gen fiabilitate, probleme, FAQ, altele? Merci mult.
Salut !
Incearsa sa contactezi un dealer din Germania sau Austria ...cu grecii nu prea te intelegi...(Toyota din Pipera este de fapt o manuta a unei firme din Grecia )
Sunt sigur ca te vor ajuta....eu am vazut cateva pe la nemti si vreo 4 in Vienna...deci se poate.....
Cu romanasii sigur nu te vei intelege....
Oricum daca vei intra in posesia uneia , te invitam la poze !:punk:
Succes !
Dan83370
04-04-2007, 11:52 PM
Uite ce am gasit eu:
Masina este produsa in Japonia,pe platforma Land Cruiser J12, pentru SUA.Este echipata cu un motor V6, 4.0l , 249CP, cutie cu 6 rapoarte.
Viteza maxima 182km/h!
De la 0-100km/h 9.6 sec!
Consum off-road 15.3!
Greutate 1915 kg!
Performante foarte bune off-road, unghi atac fata 34 grade si cel spate -30!
A iesit nr.1 intr-un test comparativ cu Chevrolet Tahoe si Saab9-7X.
Cum am zis masina este dedicata USA,insa cica s-ar putea procura la importatorii de masini americane?!Asta poti verifica usor cred.
Sper sa te ajute cat de cat informatiile astea!