PDA

View Full Version : Audio-IN

PalCo
10-11-2009, 12:10 AM
Caut ajutor de la un bun cunoscator pentru conectarea la sistemul audio al masinii din semnatura (atasez si o imagine) a unei surse exterioare stereo analog.

Presupun ca prin mufa alocata magaziei de CD-changer. Este vreo mufa/adaptor pentru aceasta?

Daca acest lucru se realizeaza (usor), cum se va comuta auditia de pe radio sau de pe cd ori de pe casette pe aceasta sursa externa?

Multumesc.

bog_dee
10-11-2009, 09:58 AM
Vezi ca sunt casete audio de tip adaptor, din caseta iasa un cablu cu mufa jack, ce-l poti conecta la aproape orice sursa. :th_salute:

PalCo
12-11-2009, 07:38 PM
Merci pentru efort, bog dee.
Din curiozitate, cumparasem deja o caseta. Dar nu stiu daca e solutia cea mai buna, pentru ca la aceasta varianta nu-mi place [1].firul la vedere (am o obsesie cu firele care se vad), [2].contactul dintre capete nu cred ca ofera semnalul cel mai corect, [3].uneori caseta vrea sa schimbe sensul, moment in care sunetul este intrerupt.

Mai astept solutii. O fi totusi vreun membru cu pricepere in domeniu ...

77snk
13-11-2009, 02:19 PM
cauta interfata xcarlink sau dmc.
parca era un anunt la publicitate

l.e. am gasit linkul: http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=1492

vlad_po
13-11-2009, 02:47 PM
Am eu xlink. Palco sa ajung acasa si ma uit si iti spun ce si cum. Si pot sa iti dau jucaria si sa testezi. Ca eu am schimbat sandramaua cu un kenwood.

PalCo
13-11-2009, 04:12 PM
Am eu xlink. Palco sa ajung acasa si ma uit si iti spun ce si cum. Si pot sa iti dau jucaria si sa testezi. Ca eu am schimbat sandramaua cu un kenwood.
E una din idei ... (testez singur). Multumesc.
Ai PM.